• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende sen gibi düşündüm kırılmayı birak elimden bi kacırsam bebek icerken yüzünü dagıtacak çok agır ama eşimde tam bi görsel meraklısı plastikleri begenmiyor sarı gibi durdugu için napacam bilmiyorum :bicak:

Bence bebekle ilgili eşyalarda görsellikten daha çok kullanışlılık önemli canım.hangisi daha kullanışlıysa onu tercih et istersen.

Bende sen gibi düşündüm kırılmayı birak elimden bi kacırsam bebek icerken yüzünü dagıtacak çok agır ama eşimde tam bi görsel meraklısı plastikleri begenmiyor sarı gibi durdugu için napacam bilmiyorum :bicak:
canım bunlar normal plastık bıberonlar gıbı değil ki o sekılde bulanık durmasının sebebi doğal ve bpa içermemesi , ayrıca camda bısure sonra kapakta sıcaklıkta fln genlesme daralma ıster ıstemez oldugu ıcın ılk zamankı formunu koruyamıyor ve akıtma vs olabılıyormus evet cam saglıklı, ama avent de bosuna bu bpa ıcermeyen natural bıberonları cıkarmamıs deglmi :)

Aynı gidiyoruz canım seninle,benim hiç kasık agrım yok.ama en başından beri de yoktu zaten.ultrasonda görmesem hamileyim demem yani :) bence normaldir.rahim büyüyor genişliyor sonuçta.
Bi.kaç gündür var bnmde öncesinde yoktu birşey kasık ve bel ağrısı inş sıkıntı yoktur.Bebeği hissediyomusun

Bi.kaç gündür var bnmde öncesinde yoktu birşey kasık ve bel ağrısı inş sıkıntı yoktur.Bebeği hissediyomusun
Önceki gün yüz üstü yattım yanlışlıkla,sanki içerden bi tekme geldi hemen kalktım.bugun sabahta soluma dönük yatıyordum,tam uyandım baloncuk patladı sanki karnımın solunda.ya da bana öyle geldi.baska da bişey yok.sabirsizlikla bekliyorum hareketlerini hissetmeyi.sen hissediyor musun ?

maşallah. bişeye benzemese bile insan bu fotoğrafı görmeden gerşek bir insanın karnında olduğuna inanamıyor sanki:anne: bende durup durup tekrar bakıyorum. insanın içi bir hoş oluyor.
Aynen o kdr degisik ve guzel bir duygu ki. Agzi burnu gozleri mi var bunun simdi diye bakiyorum hep:) dun ayrintilida kemiklerine kadar tek tek bakildi saskin saskin izledim...

Önceki gün yüz üstü yattım yanlışlıkla,sanki içerden bi tekme geldi hemen kalktım.bugun sabahta soluma dönük yatıyordum,tam uyandım baloncuk patladı sanki karnımın solunda.ya da bana öyle geldi.baska da bişey yok.sabirsizlikla bekliyorum hareketlerini hissetmeyi.sen hissediyor musun ?
bende sırt ustu yatıyorum ay bırde sırt ustu yattım mı da nasıl rahat oluyorum, sonra farkedınce dönuyorum hmen ama bende yastık işe yaradı galıba dun hep yan yattım sağ yada sol , bende bebişimi hissediyorum tak tak alttan alttan vuruyor minnoş maşallah onaa :D

Ben açken hiç hissetmiorm ama yemek yedikten sonra baya kayma gibi arada pıt pıt kalp atımı gibi hissediyorum ama çok yoğun değil tabiki iki üç gündür var bende de Dr um da 1 aya net hissedersin dedi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum

Buradaki komşum hamile olduğumu öğrendi kızım olacak dedim ne dese beğenirsiniz “herkesin de kızı oluyor hiç erkek duymadık son 4-5 senedir” dedi ben şok :63: kız desek de yaranamıyoruz erkek desek de daha eşimin tarafı hamile olduğumu bilmiyor bi de onlar var şimdi uf uf :KK43:
Ya bu insanlar çok tuhaf. Benim ilk hamileliğimde de doktor kıza benziyor dedim " neyse 2. Si erkek olur" dediler. Kesin erkekmiş dedim "ayyy herkesin bir kızı olmalı dediler" Güldüm geçtim. Boşver kafana takma. :))

Allahimin işine yoksa gercekten oglunmu olacakki kiz ruya bile olsa iyi akil etmisin altini açip bakmayi :KK70::KK70: ay çok heyecanlandim yarin bebisin gönlü olurda gosterirse bizede haber ver

sende iyiki varsin kuzum hadi bakalim
Hellöööö :halay:
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu :KK200:
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm :emir_bebek:
Kızım ve ben çok sevindik :KK36:
Ağzı burnu pek güzelmiş :KK36:
Ay şu an içimde kelebekler ve çok hzuurlu mutluyum :KK73:
Iyiki dediklerm canlarım :KK37:

Benim kv kp bile bilmiyor :KK70: bence bilmeseler daha iyi hatta doğduklarında da bilmesinler okula falan başlayınca söyleriz :mad:
bizim durumda söylemezsek biz sorun yaşardık çünkü 4 yıl oldu evleneli ve yaş ileri. herkes soruyor.ağızları kapansın diye söyledik. birde eşim tek erkek ve ben ailemin ilk çocuğuyum. ondan dolayı söyledik hem sende söyle bence torun sonuçta sevinirler

Bunun yanısıra bebek icimd3 kıpır kıpırdı elleri hele hiç durmuyordu. Bi ağzına götürüyordu
Bazende iki eli ile beraber oynuyordu.
Doktorum çok hareketli dedi suyun güzel dedi
Ben hissetmiyorum dedim yeni hissedersin dedi. Hafta olarak 18 ama 19. Hafta görünüyor gelişim olarak dedi.
Kilosu 280 gr boyu da 18 cm gayet güzel burnu da çok güzel dedi. Sağlıklı olması çok önemli hareketlerin den bu belli oluyor dedi :nazar:
@Ytmz canım günlerimiz yakın insan merak ediyor gerçekten :KK200:

bende sırt ustu yatıyorum ay bırde sırt ustu yattım mı da nasıl rahat oluyorum, sonra farkedınce dönuyorum hmen ama bende yastık işe yaradı galıba dun hep yan yattım sağ yada sol , bende bebişimi hissediyorum tak tak alttan alttan vuruyor minnoş maşallah onaa :KK70:

Ah bi de ben hissetsem minnoşumu.masallah senin kuzuya :)

Doktordan geldım bebegımız %100 erkek :) 2 pasa anası olacagım nasıpse,doktorumuz 11.haftada dogru tahmınde bulundu 166 gr 16 cm mıs sukur yolundaymıs hersey.Artık baslasın alısverıs ve ısım tartısmaları esımle hıc ısım konusunda uzlasamıyoruz da

bizim durumda söylemezsek biz sorun yaşardık çünkü 4 yıl oldu evleneli ve yaş ileri. herkes soruyor.ağızları kapansın diye söyledik. birde eşim tek erkek ve ben ailemin ilk çocuğuyum. ondan dolayı söyledik hem sende söyle bence torun sonuçta sevinirler
Sevinmeyecekleri için söylemedik canım :) yani eşimin çocuğu oluyor diye sevinirler tabi ama o çocuk benden doğacağı için yas tutarlar karalar bağlarlar :))

Ben açken hiç hissetmiorm ama yemek yedikten sonra baya kayma gibi arada pıt pıt kalp atımı gibi hissediyorum ama çok yoğun değil tabiki iki üç gündür var bende de Dr um da 1 aya net hissedersin dedi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum

Demekki bizim günlerde aynı şeyler oluyor ortalama.bayramdan sonra net şekilde hissederiz gibime geliyor.insallah çok bekletmez bizi minnoşlar.

Back
X