• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözün aydın canım benim :nazar:
Canım teşekkür ederm :KK200:
Kuzum gözün aydın hayirli olsun cinsiyetiniz allahm saglikla kucagina almayi nasip etsin nekadar tatlidir minik elleri parmaklari
bizim doktor okadar uzun göstermiyor bebegi 2saniye goruyoruz sonra hemen hesaplamalara gidiyor yavrumun elini ayagini göremedim bile :KK62:
Valla ben iki çocukla girdim içeri onların bile görmesini o kadar önemsiyor ki :KK200:
Çok sağol balım güzel heyecanlar sağlıklı doğum hepimize inşallah :dua:
Herkese selamlaaar ❤❤yine yogun bir is donemi ve yazamiyorum. Bebisler ve herkes iyidir umarim ❤ @ISIK27 tevafuk55 tevafuk55 canimlaar hayirli olsuuun ❤
:KK200::KK200::KK200: teşekkür ederim canım :KK200:

merhaba arkadaslar nasipse bende ocak annesi olacagım bir oglum var bir de kızım olacak insallah kızı olacak olanlar isim düsündünüz mü ?

valla o konuda dogru haklısın , aynı anda 4 hasta da denk gelırmı orasıda malum.Burda bızım devlette 6-7 tane sancı odası var tek bır kıslık ve bırkısıde gırebılıyormus ama tabıkı erkek kesınlıkle yasak hatta ıcerı zıyarete bıle 10 dk alıyorlar babayı :KK70: benım burda 2 ozel hastane var pek bı tercıh sansım yok suankındede doktordan memnunum bu tarz seylerede cok takılmaya fırsatım kalmıyor acıkcası acaba benım hastanenın nasıldır merak ettım
Ben de Urfa'dayim, dogum orani o kadar yuksek ki, mutlaka birilerine denk gelirim :KK49: burda bir hastane daha vardi, oraya gittim geldim simdi, orasi oyle degilmis ama. Yine esini sokmuyorlar ama en azindan tek kisilik odalar ve bir refakatci aliyorlarmis. Burada devam edicem insallah. Bebisim de buyumus:anne: 300 gr olmus boyu da 20 cm:anneadayı:

Ben de Urfa'dayim, dogum orani o kadar yuksek ki, mutlaka birilerine denk gelirim :KK49: burda bir hastane daha vardi, oraya gittim geldim simdi, orasi oyle degilmis ama. Yine esini sokmuyorlar ama en azindan tek kisilik odalar ve bir refakatci aliyorlarmis. Burada devam edicem insallah. Bebisim de buyumus:anne: 300 gr olmus boyu da 20 cm:anneadayı:
devlet mi canım, bana devlette grm boy hıcbısey soylemıyolar

Kızlar Bakırköy sadi konuk a gittim bugün hem muaneye olayım hem de ayrıntılı ultrasonu sorayım diye milyon tane hamile kadın var :KK70: ve kasım sonuna kadar da sıra veremiyorlarmış meğer bebeğin kalp atışlarını duyan gidip ayrıntılı ultrason için yer alıyormuş ben nereden bileyim sanki bunu :( hem zorunlu hem devlette çekmiyorlar yerimiz yok diyorlar özele gönderiyorlar sanırım çektirmeyeceğim bugün bile yollarda canım çıktı :(

Hellöööö :halay:
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu :KK200:
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm :emir_bebek:
Kızım ve ben çok sevindik :KK36:
Ağzı burnu pek güzelmiş :KK36:
Ay şu an içimde kelebekler ve çok hzuurlu mutluyum :KK73:
Iyiki dediklerm canlarım :KK37:
oyy masallah canim benjm gozunayfin ayy saglikla gelsin minnos kizc3n guzel kizcen canim benimm

Bunun yanısıra bebek icimd3 kıpır kıpırdı elleri hele hiç durmuyordu. Bi ağzına götürüyordu
Bazende iki eli ile beraber oynuyordu.
Doktorum çok hareketli dedi suyun güzel dedi
Ben hissetmiyorum dedim yeni hissedersin dedi. Hafta olarak 18 ama 19. Hafta görünüyor gelişim olarak dedi.
Kilosu 280 gr boyu da 18 cm gayet güzel burnu da çok güzel dedi. Sağlıklı olması çok önemli hareketlerin den bu belli oluyor dedi :nazar:
@Ytmz canım günlerimiz yakın insan merak ediyor gerçekten :KK200:
ayy o heyecani o mutlulugu hcbiseye degismem burnunu sevsinler masallah benimkide o kadardir :D ayniyiz yaaa masallah kuzulara

Kızlar Bakırköy sadi konuk a gittim bugün hem muaneye olayım hem de ayrıntılı ultrasonu sorayım diye milyon tane hamile kadın var :KK70: ve kasım sonuna kadar da sıra veremiyorlarmış meğer bebeğin kalp atışlarını duyan gidip ayrıntılı ultrason için yer alıyormuş ben nereden bileyim sanki bunu :KK43: hem zorunlu hem devlette çekmiyorlar yerimiz yok diyorlar özele gönderiyorlar sanırım çektirmeyeceğim bugün bile yollarda canım çıktı :KK43:
Bence bi cazgırlık yap ve doktora seni perinatolog atilla beye yönlendirmesini işte ben ona gidiyorum ve her seferinde nezaman geleceğimi söyleyip randevu veriyorlar

Hellöööö :halay:
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu :KK200:
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm :emir_bebek:
Kızım ve ben çok sevindik :KK36:
Ağzı burnu pek güzelmiş :KK36:
Ay şu an içimde kelebekler ve çok hzuurlu mutluyum :KK73:
Iyiki dediklerm canlarım :KK37:
Saglikla gelsin guzel kizin canim..bende hep erkek bebek goruyodum.mavi goruyodum.benimde kizim oluyo :) tersine cikti ruyalar..

Acaba yalnız mıyımmmm 18 hafta oldum ve hala Bebeğimi hissetmiyorumm bu 2.gebeliğim olmasına rağmen artık çok sıkıldım beklemekten aklıma kötü şeyler geliyor bazen

Acaba yalnız mıyımmmm 18 hafta oldum ve hala Bebeğimi hissetmiyorumm bu 2.gebeliğim olmasına rağmen artık çok sıkıldım beklemekten aklıma kötü şeyler geliyor bazen
Yok yalniz degilsin benimde ikinci gebeliğim 17 haftadayim oglumda daha erken.hissetmistim bunda cok cok nadir acaba mi dedirtiyor her gebelik bir olmuyor aklina kötüsünü getirme

Back
X