Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar merhaba Aralık anneleri grubundayım benm bebiş 13+5 te doktorum kız dedi ama kesin net bişey yok dedi alışveriş yapma dedi bende görüntülere bakınca bir çıkıntı görüyorum ve bebek bacak bacağını sıkı sıkı bagdaş yapmıştı kıvırıyor du resmen :emir_bebek:acaba doktorum nuba göre mi yorumladı kesinlik ne kadardır nubta
Doktor cinsiyet organına göre yorumluyor, hafta küçükken net olmuyor bazen klitoris penis gibi penis klitoris gibi görünebiliyor o yüzden bir sonraki kontrolde belli olur

Haftan daha küçük çokta inanma bu haftalarda canım bana da ilkten kız dedi sonra erkeğe dondu bekle derim

Bende sola yaptırdım canım sağ elimle çoğunlukla calistigim
İçin
Yani bebrgin bacağı çok kapalıydı birazdan görüntü atarım çok merak ediyorum yaa birde bir arefede bıraktı sizin kaçıncı haftada kız dedi

Kizlar benim doktorum asi icin erken dedi, 27 hatta 30 gibi olmami istiyor iyice bebege bagisikligin tesir etmesi adina. 24.haftada tekrar kan sayimi yapilacak, o zaman belki seker yuklemesi de isterim emin degilim dedi. Gerek gormeyebilirmis yani. Asi ve seker isi konusulmus o yuzden kendi durumumu yazmak istedim 🩵
Güncel gobus durumum da bu sekilde🧿Eki Görüntüle 3606741
Ayy kocaman olmuş maşallah 🧿🧿🧿☺️☺️☺️☺️🥰 ben de 27-36 arası bir zaman yaptıracağım da daha çok araştırmadım

Doktor cinsiyet organına göre yorumluyor, hafta küçükken net olmuyor bazen klitoris penis gibi penis klitoris gibi görünebiliyor o yüzden bir sonraki kontrolde belli olur
Çoğunluk hep doğrudur deyince bende öyle düşündüm ama benim kafamı bacakların kapalı olması karıştırdı yine bir şok daha geçrcm diye düşünüyorum ilk çocuğum dada başıma geldi

Kızlar tetanoz aşısı hakkında sizler ne yapacaksınız? 2 doz dedi ilki boğmacalı dedi, 6 sene önce olmuştum tetanoz, kayıtlarda görünmüyor dedi. Bir de 2 doz olunca en geç 30 unda yapalım dedi. Son dk kafam karıştı 😂

kızlar tetanoz olanlar ilk dozu kaçıncı haftanızda oldunuz merak ediyorum ben daha önce hiç yaptırmadığım için doktorum 4 hafta arayla iki doz olmamı istedi 🥺

Ayy kocaman olmuş maşallah 🧿🧿🧿☺️☺️☺️☺️🥰 ben de 27-36 arası bir zaman yaptıracağım da daha çok araştırmadım
Tesekkur ederim canim 💕🙏🏼
Evet ben de bekleyecegim asi icin, kesinlikle olmak istiyorum ama su an degil🥹 aile hekimleri de sagolsun 18 olduk mu basladilar asi asi demeye.. oteleyebildigim kadar otelemek istiyorum😬

Kizlar benim doktorum asi icin erken dedi, 27 hatta 30 gibi olmami istiyor iyice bebege bagisikligin tesir etmesi adina. 24.haftada tekrar kan sayimi yapilacak, o zaman belki seker yuklemesi de isterim emin degilim dedi. Gerek gormeyebilirmis yani. Asi ve seker isi konusulmus o yuzden kendi durumumu yazmak istedim 🩵
Güncel gobus durumum da bu sekilde🧿Eki Görüntüle 3606741
Bebisimmmm oglusun ve sen çok tatlıs olmussunuz ya her hafta foto at sen böyle masallah ikinize de 😍🧿🧿

13 ve 15 de iki farklı doktor kız dedi 16. Da erkek olduğunu söylediler
Ben sürekli erkek hissediyorum nedenini bilmiyorum birde öncede başıma geldiği için ama oda kesin konuşmadı diğer randevumda 18 haftalık oluyor o zaman net konuşur herhalde beklycm artık

vallahi benim de yakın bi arkadaşım gitti ondan duydum. o kadar memnun kalmış ki çok tatlı dilli güler yüzlü insanı motive eden bi doktormuş. işinde de iyiymiş tüm detaylarıyla anlattı bize dedi
Yarın randevu alacağım bende yetkin bir doktor belli. Teşekkür ederim öneri için

Kızlar ya, bu polen alerjisi ne zaman bitcek? Bu sezon alerji ilacı alamadığımdan mı nedir çok uzun sürdü. Ve artık hapşırmaktan yoruldum gerçekten. Az az burnum kanıyor bunun yüzünden. Bebitoya bir şey olmaz biliyorum ama yine de bu kadar hapşırmak rahatsız edici insan ister istemez bebişe bir şey olur mu diyor. 😑

Back
X