• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kizlar ben sizin grubu arada okuyorum bende eski bi ocak annesiyim:)simdide subat Rabbim nasip ederse..konusmalari gordum tesadufen yazmak istedim cunku banada Daha once biri soyleseydi esimi tembihlerdim.normal dogum ile dunyaya geldi kizim esimi dogumda istemedim doktorum erkekti cagiralim esini dedi destek olsun yok dedim tamam dedi neyse esim dayanamamis tabi Benim dogum siramda bakmis dogumdan ciktiktan Sonra bana sariliyodu surekli uzuluyodu Sonra bi gun dedi ki askim snei yorgan gibi diktiler bi baktim nasi kotu olmus sen nasil gordun dedim ama uzulmedim degil esim bana Cinsellik anlaminda yaklasamadi uzun bi sure Sonra kizim biraz buyuyunce dikislerin gercekten gecmis midir dedi Ve cok zorlandi bana yanasirken cok uzuldum tamam sariliyodu opuyodu ama cinsellik yoktu arastirdim bende bazi erkeklerde goruluyormus Bu problem bilginiz olsun istedim:KK43:tabi hepsinde gorulmez ama bilin istedim
Yazın için teşekkürker canım sağlıkla gelsin evladın. cok haklısın bazı erkeklerde farklı bir reaksiyon verebiliyor benim eniştemde doğuma girmiş teyzemin yanında 2 sene kardeş gibi yaşamışlar teyzeme olan merhameti kat ve kat artmış ama bu süreçte asla birliktelik yaşıyamamışlar.

huhhuuuhuuuu masallahh yasadıgımız sehre gore buyuk ıhtımal degısıyordur canım, ben ilçede oturuyorum ama gayet büyük bir ilçe ama uygun fıyatlar
Aynen canım galiba ona göre değişiyor, ben tam Ankara’nın göbeğinde olduğum için.. :cry::KK42: biraz araştırma yapacağım muhakkak bi tık daha ucuzları vardır daha uzak ilçelerde

Merhaba kizlar ben sizin grubu arada okuyorum bende eski bi ocak annesiyim:)simdide subat Rabbim nasip ederse..konusmalari gordum tesadufen yazmak istedim cunku banada Daha once biri soyleseydi esimi tembihlerdim.normal dogum ile dunyaya geldi kizim esimi dogumda istemedim doktorum erkekti cagiralim esini dedi destek olsun yok dedim tamam dedi neyse esim dayanamamis tabi Benim dogum siramda bakmis dogumdan ciktiktan Sonra bana sariliyodu surekli uzuluyodu Sonra bi gun dedi ki askim snei yorgan gibi diktiler bi baktim nasi kotu olmus sen nasil gordun dedim ama uzulmedim degil esim bana Cinsellik anlaminda yaklasamadi uzun bi sure Sonra kizim biraz buyuyunce dikislerin gercekten gecmis midir dedi Ve cok zorlandi bana yanasirken cok uzuldum tamam sariliyodu opuyodu ama cinsellik yoktu arastirdim bende bazi erkeklerde goruluyormus Bu problem bilginiz olsun istedim:KK43:tabi hepsinde gorulmez ama bilin istedim
mini87 mini87 bak canım anlatmak ıstedıgım tamda böyle birşeydi , yazıyı aradım ama okudugumu bulamadım.evet eşler destek olmalı ama bazı seylerıde görmemelı bence , babayıda bu konuda zorlamamak lazım kendıne guvenmyen sonradan boyle bısey yasayacagını dusunmeyen esler gırsın babalarada anlatılsın

Aynen canım galiba ona göre değişiyor, ben tam Ankara’nın göbeğinde olduğum için.. :cry::KK42: biraz araştırma yapacağım muhakkak bi tık daha ucuzları vardır daha uzak ilçelerde
benim yakın arkadasım da ankarada yasıyor , doktoru cok tavsıye edılen bı doktormus paket aldı 3000 kusur dıyetısyen dıscısıne kadar var ıcınde ıstersen bsebse bsebse soylesın hangı hastane oldugunu bı bak derım 6 da cokmus yanı

Geçmiş olsun herhangi bir tedavi planı var mı kasılmaları önlemek için?
Hissettiğiniz sğrı hangi bölgede?
Detaylıca girdim orda söylediler geç saatte girdigim için doktorumla görüşemedim henüz bugün görüşeceğim benim alt karin bölgemde agri hep var miyom dan oldugunu 20 li haftalara kadar olacagini soylemislerdi tam miyomun üstünde kasilma gozukuyo rahimin arka duvarında bu yüzden katısmayı ben dediğim gibi ayırt edemiyorum

Yüzünü çekmiş
O yüzü mü ya hiç benzemetedim:KK6:
Sağol canım cevap verdiğin için.
Bu arada herkese günaydın:KK25:
Benim gittiğim yerde de Medipol mega da normal doğum 1600 sezeryan 3bini buluyor galiba.
İstanbul'da cok pahalı.acibadem falan ucuk vaziyette

Detaylıca girdim orda söylediler geç saatte girdigim için doktorumla görüşemedim henüz bugün görüşeceğim benim alt karin bölgemde agri hep var miyom dan oldugunu 20 li haftalara kadar olacagini soylemislerdi tam miyomun üstünde kasilma gozukuyo rahimin arka duvarında bu yüzden katısmayı ben dediğim gibi ayırt edemiyorum
Geçmiş olsun canım daha önce miyomdan haberin varmıydi? İnşallah ne sana nede bebeğine zararı olur

Ankara istanbul bile degisiyo..bende memoriala gidiyorum fiyat aldik 6 nin ustuydu.evde kagitta yaziyo unuttum simdi...bunlarda bu sene.. ocakta zam olmaz insallah.ozel saglik sig var yoksa daha uygun yer dusunurdum.. :işsiz:

Ankara istanbul bile degisiyo..bende memoriala gidiyorum fiyat aldik 6 nin ustuydu.evde kagitta yaziyo unuttum simdi...bunlarda bu sene.. ocakta zam olmaz insallah.ozel saglik sig var yoksa daha uygun yer dusunurdum.. :işsiz:
Canım bu özel sağlık sigortası nasıl oluyor.arkadasta çok tavsiye etti.ama şimdi olmaz sanırım Hamilelikten ince yaptırmak gerekiyormus.
Peki 6bin olan doğum sağlık sigortası ile ne kadar oluyor.sen memnun musun ?
Olmadı ikinci gebeliğe yaptırırım bende Allah kısmet ederse

Aynen cnm bana 6000 sezeryan için dediler normal doğum daha bile pahalıymış. Benim de özel sigortam var ama 5 bin liralık teminatlı sadece.. tekrar gidince iyice sorup soruşturacağım bakalım.. alt tarafı bi doğum bu kadar abartılacak rakamlık ne var anlamıyorum

benim yakın arkadasım da ankarada yasıyor , doktoru cok tavsıye edılen bı doktormus paket aldı 3000 kusur dıyetısyen dıscısıne kadar var ıcınde ıstersen bsebse bsebse soylesın hangı hastane oldugunu bı bak derım 6 da cokmus yanı
Galiba Koru hastanesiydi.. Ya doktorumdan çok memnunum ama bütçeyi zorlamanın manası da yok. Özel sağlık sigortam var ama onun de belli bi teminat limiti var üstünü kendin ödüyosun :işsiz:

Canım seni öyle görmeseydi de -ki zaten genital bölge tarafımıza geçmiyor ki babalar baş ucumuzda elimizi tutuyor manevi bir destek- bazı erkeklerde sen artık anne oldun deyip eş gözüyle değil anne gözüyle kutsal yüce gibi görüp bir süre cinsellik istemediklerini duymuştum ama dediğim gibi seni görmesiyle alakalı değil

Yazın için teşekkürker canım sağlıkla gelsin evladın. cok haklısın bazı erkeklerde farklı bir reaksiyon verebiliyor benim eniştemde doğuma girmiş teyzemin yanında 2 sene kardeş gibi yaşamışlar teyzeme olan merhameti kat ve kat artmış ama bu süreçte asla birliktelik yaşıyamamışlar.
Bizimde oyle oldu canim o kadar uzun sirmedi ama esim cok etkilendi

Galiba Koru hastanesiydi.. Ya doktorumdan çok memnunum ama bütçeyi zorlamanın manası da yok. Özel sağlık sigortam var ama onun de belli bi teminat limiti var üstünü kendin ödüyosun :işsiz:
Aynen koru canim. Zaten bende hastane icin degil doktor iciin orayi sectim doguma ❤

Acaba yalnız mıyımmmm 18 hafta oldum ve hala Bebeğimi hissetmiyorumm bu 2.gebeliğim olmasına rağmen artık çok sıkıldım beklemekten aklıma kötü şeyler geliyor bazen
benim de 17 hafta ve ikinci gebelik ama ben de hissetmiyorum ve bazen çok kötü şeyler geliyo aklıma. bugün yine sordum doktora 20lerden sonra hissedersin sorun yok bebekte dedi. bi de 153 gr görünüyor ultrason ölçümünde zayıf herhalde hissettirecek kadar güçlenmedi.

Back
X