Koru Sincan mıydı yoksa Koru Balgat mı cnm? Sincan bana çok ters kalıyorAynen koru canim. Zaten bende hastane icin degil doktor iciin orayi sectim doguma ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koru Sincan mıydı yoksa Koru Balgat mı cnm? Sincan bana çok ters kalıyorAynen koru canim. Zaten bende hastane icin degil doktor iciin orayi sectim doguma ❤
ben de Ankara'dayım, medicana'da olacak ve 6000 tl benim de. memorial daha fazla demişti bana telefonda.Aynen canım galiba ona göre değişiyor, ben tam Ankara’nın göbeğinde olduğum için..biraz araştırma yapacağım muhakkak bi tık daha ucuzları vardır daha uzak ilçelerde
Ya benim eltim Etimed hastanesinde doğum yapmış, Etimesgut'da 1000 tl ödedim dedi tabi 4 sene önce.. Şimdi de muhtemelen olsun olsun 3 bin tl falandır. Ne kadar farkediyor fiyatlar çok saçma yaben de Ankara'dayım, medicana'da olacak ve 6000 tl benim de. memorial daha fazla demişti bana telefonda.
evet ne yazık ki, lokman hekim'de falan da uygun fiyatlar etlik'te, sincan'da. ama eve yakın olsun, yenidoğan yoğun bakımı olsun vs. gibi istekler devreye girince artıyor böyle. ne olursa olsun fahiş bu rakamlar.Ya benim eltim Etimed hastanesinde doğum yapmış, Etimesgut'da 1000 tl ödedim dedi tabi 4 sene önce.. Şimdi de muhtemelen olsun olsun 3 bin tl falandır. Ne kadar farkediyor fiyatlar çok saçma ya
Tesekkur ederim .Evet gebelik önceside vardı miyom kist ne ararsan var.bu yüzden ağrılara alışkınım.ama mevzu bebek olunca insanın cani bi başka yanıyoGeçmiş olsun canım daha önce miyomdan haberin varmıydi? İnşallah ne sana nede bebeğine zararı olur
Bende bi anda 20 kilo domatesle başedemem o yüzden az az her pazara gittiğimde alacağım 5 kilo 5 kilo alsam kabuklarını soy robota at tencereye dök çabuk olur herhalde kaynarken başında beklemem ya pişsin o kendi kendine zaten mutfağım çok sıcakhem daha ağırlaşmadık ya bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
![]()
Bende de Miyon var iki adet bir tane daha vardı o alındı ondan sonra gebe kaldımTesekkur ederim .Evet gebelik önceside vardı miyom kist ne ararsan var.bu yüzden ağrılara alışkınım.ama mevzu bebek olunca insanın cani bi başka yanıyo
Sincan koru benim canim benim ev goksu park tarafinda cunku. Bana cogu yer cok uzak kaliyor malesefKoru Sincan mıydı yoksa Koru Balgat mı cnm? Sincan bana çok ters kalıyorKoru Balgat hastanesi hakkında da birkaç negatif şey duymuştum o yüzden hiç gitmeyi düşünmedim.
Hosgeldin canimm❤❤ hayirli olsun yeni eviniz ❤❤Herkese merhaba
Epeyidir takip edemedim insalllah bundan sonra yazarım evi taşıdım çoğu yerleşti ama çok zordu hamile iken
Herkes iyimi
cibi35 cinsiyet belli oldu mu ben yazdıysan gormedim
Herkese merhaba
Epeyidir takip edemedim insalllah bundan sonra yazarım evi taşıdım çoğu yerleşti ama çok zordu hamile iken
Herkes iyimi
cibi35 cinsiyet belli oldu mu ben yazdıysan gormedim
Merhaba arkadaşım benimde oğlumdan sonra 2 kaybım var çok şükür bizde 19 haftalık oldukSanki beni anlattın 6 yıl geçti oğlumdan sonra 3 kaybım oldu şimdi 17 haftamı bitirdim ama ne sıkıntılar ile
Maalesef kimse yok taşınma ertesi iki kadın geldi temizlik ve mutfak yerleştirme yaptılar sonrasını yavaş yavaş yapıyorumAllah kolaylık versin canım zor olmaz mı hamile değilken bile işkence o taşınma işi..
Cinsiyet tahmininde bulundu bu yeni dr. bacaklar kapalı görebildiği kadarıyla kızımız geliyor ama emin olmak için teyit edelim dedi. Bizde ayrıntılıyı beklemeye karar verdik olmadı doğumda belli olur zaten diyoruz
Kendine dikkat et yardım edecek birileri varsa hiç yorulma hatta..
Çok teşekkür ederim canım sen nasılsın cinsiyet belli oldumuHosgeldin canimm❤❤ hayirli olsun yeni eviniz ❤❤
Ben memnunum canim..valla esim ilgileniyo ama limiti var 5bine kadar sanirim dogumda.(tam ogrenip yazarim sonra) muayeneler ucretsiz ayakta tedavide para odemiyoruz...testler filani hep kapsiyor..benim 3 senedir var..yararlanmak icin 1 sene gecmesi gerekiyor.hamileyken yapilmiyor tabiki...Canım bu özel sağlık sigortası nasıl oluyor.arkadasta çok tavsiye etti.ama şimdi olmaz sanırım Hamilelikten ince yaptırmak gerekiyormus.
Peki 6bin olan doğum sağlık sigortası ile ne kadar oluyor.sen memnun musun ?
Olmadı ikinci gebeliğe yaptırırım bende Allah kısmet ederse
Merhaba arkadaşım benimde oğlumdan sonra 2 kaybım var çok şükür bizde 19 haftalık olduk
Sigortaya sgkli fiyati degisiyor ya... esim demisti sgkdan yaptiririz..parayi sirketten aliriz diye..bilmiyorum nasil yapcak.... sigorta sirketinde saglikta calisiyo esim...o yuzden pek ilgilemiyorum :) bende sigortaciyim ama departmanim farkli.o isi ona biraktimAynen cnm bana 6000 sezeryan için dediler normal doğum daha bile pahalıymış. Benim de özel sigortam var ama 5 bin liralık teminatlı sadece.. tekrar gidince iyice sorup soruşturacağım bakalım.. alt tarafı bi doğum bu kadar abartılacak rakamlık ne var anlamıyorum
Maalesef canım :) ayrıntılıya kaldı umudumuz bakalımÇok teşekkür ederim canım sen nasılsın cinsiyet belli oldumu
Canım menemende özel hastaneye gidiyorum doğum 1600 tlIzmirde daha yüksek ücretler.su anda 2500 lerde ortalama ama ocakta artmış olacak yine.
Maalesef kimse yok taşınma ertesi iki kadın geldi temizlik ve mutfak yerleştirme yaptılar sonrasını yavaş yavaş yapıyorum
Masallah kendini iyi saklıyor yavrun kendini
Ayrıntılı ne zaman olacak senin
Benim çok akintim var Dr da gidemedim hala burda Dr bulamadım