• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nalburlarda satılıyo ben 25 liraya aldım gecen sene küçük tabancalardan ben beceriksizin önde gideniyim ben yaptıysam hepiniz yaparsınız bide elin yatkınmış mis gibi şeyler yaparsın vallahi.

Iyiymis fiyatı,daha pahalı sanıyordum.bir kere alınca her şeye kullanılır valla.ben neler neler yaparım onunla :)

Eger o test sonucu seker cikarsa uygulanan tedavi zaten diyet ki gene dedigime geliyor. Hamileligin basindan beri yedigine ictigine dikkat eden birinin o teste ihtiyaci yok. Zaten bir tek bizim ulkemizde her hamileye rutin seker yuklemesi yapiliyor. Avrupada Amerikada risk grubunda gorulen kisilere uygulanıyor hamilelik kontrollerinin rutin bi parçası olarak degil.
Almanya ve isvicrede yaptirmiyorum deme sansiniz bile yok. Direkt yapiliyor risk grubu degil. Dikkat eden birinin teste ihtiyaci Yok diyerek belki okuyan kisilerin vebaline gireriz Allah korusun. Tabi ki yaptirmama karari sizin ama insan ister istemez uzuluyor ciddi bir konu olduğu için ondam herkesin bu kdr israri

doktorunuz kim? bende tekirdağdayım yeni taşındım güvenebileceğim bir doktor arayışındayım o yüzden sordum
Dr Sinem Albayrak kaya özel muayenehanesi var
Özel hastanede doğum yaptırıyor çok bilgili her konudaki soruna sıkılmadan cevap verir. Merkezde bu Dr arkadaşım bende bir hafta önce Tekirdağ dan taşındım Yozgat'a

amin canim son aylarda goruceksin sen

Olsun canım bu kadar guzelligin yanında cefası çekilir artık :) ben Allaha hep şöyle dua ettim,allah'ım günün birinde şikayet edecek olursam bana anne olmak istiyorum diye ağladığım geceleri hatırlat...her şeye raziyim,allah bana hamile kalmayi nasip etti ya daha başka ne isterim :) binlerce kere şükürler olsun...

Ya kızlar bugün ard arda defalarca tekmeledi kızım.o kadar güzel birşey ki oturdum ağladım :KK61:hamilelik çok güzelmiş,allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları :dua:
2 gündür bende hlssediyorum artık tık tık yapıp kaçıyor kesinlikle gaz hareketi değil çok şükür tekme attığı günüde göreyim inşallah

E bebek siparişlerim geldi o kadar tatlılar ki içinde hayal ettim minnak kızımı :dua::KK16:
Masallah Sarılıya bayildim hepsi birbirinden güzeller içinde ne tatlı olurlar minik elleri ayakları kıpır kıpır durmazlar miss kokulular rabbim sagliklı huzurlu günlerde giymesini nasip etsin cnm :emir_bebek:

Back
X