• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar odamızda bi adet sepet beşiklerden olacak 6-7 ay ne kadar kullanılırsa sepet beşikte bizim odamızda yatacak, boş bir odam var o odaya da Bebek odası yaptırmak istiyorum bu beşiği hazır değil de özel olarak mobilyacı kuzenime yaptıracağız ama ölçülerini nasıl yaptıracağımızı bilmiyoruz mesela bebek 4-5 yaşına kadar beşik de mi yatar sizce internetten beşik ölçülerine baktım bazı beşikler 110 cm 5 yaşa kadar diyor, bazısı da 130 cm 3 yaşa kadar diyor kafam karıştı
Canım sen beni dinle 70x130 ya da 80x130 yaptır. İçine yatak bulamazsın benden söylemesi. Millet cocuk buyuyunce yetmiyor ince sünger diyorlar arıyorlar yatak yok. Şimdi monilyacının yaptığı yatak(döşek) ile yataşın ya da yatsan ın bebek yatakları bir olmuyor. Çilektekş yataklar bile kazık gibi cocuklar yatmıyor anne babanın yatağında yatıyorlarmış şikayet var hep. Bebek yatakları çoook önemli

Bazen benimkide aşağı iniyor canım bazen çok yukarı çıkıyor. Buyuduler sanırım artık sabit bir yerde değiller. İlk aşağıda hissettiğimde o kadar korktum ki dedim aşağı indi erken doğum mu ne oluyor aklıma bin bir türlü şey gelmişti akşamına kabuslar gördüm zaten. Sonra yukarı çıktı arada bir yine aşağı iniyor sıpa :)
16 dan beri hissediyorum 18 şuan hala kasıkta acaba bu haftalarda normal olan bu mu diyorum kendi kendime çünkü hiç yukarda hissetmedim daha önce eşi aşağıdaydı ama son muayene de bebeğin üst tarafında demişti Dr. Baya baya aşada yani çok endişelendim.Biraz daha takip edicem bakalım aynı devam ederse yazarım bi Dr uma

Canım benim yiğenim 8 aylık zorla sığıyor ya. Kayınvalidem almış geldiğinde otursun diye yoksa kendi evlerinde chicconun geniş var cocuk içinde oynuyor resmen.. hafif ve kullanışlı olması nedeniyle antilopu alırız diye düşünmüştük ama bayramda gözümüzle gördük aşırı dardı :/
Evet bizim oglan zayıf biraz :(

Kızlar odamızda bi adet sepet beşiklerden olacak 6-7 ay ne kadar kullanılırsa sepet beşikte bizim odamızda yatacak, boş bir odam var o odaya da Bebek odası yaptırmak istiyorum bu beşiği hazır değil de özel olarak mobilyacı kuzenime yaptıracağız ama ölçülerini nasıl yaptıracağımızı bilmiyoruz mesela bebek 4-5 yaşına kadar beşik de mi yatar sizce internetten beşik ölçülerine baktım bazı beşikler 110 cm 5 yaşa kadar diyor, bazısı da 130 cm 3 yaşa kadar diyor kafam karıştı
Boyu digerinin uzundur ama belki malzeme kalitesi 3 yas agirligina kadardir mobilyacilar onu daha iyi bilir oda sekline gore ve yas araligina gore ona danisabilirsin bence

Kuzum şöyle diyeyim 130 olanı baya kullanır benim oğlum 8 yasında boyu 1.32 koca sıpa olana kadar yeter o uzunluk diye düşünüyorum bu arada beşiğe bayıldım
Beşiğe bende bayıldım ya çok güzel dimi bi boyle beşik bi de gardrop alsak yeter zaten sonradan sonraya dolar odası Şifonyere falan gerek yok, beşik böyle içi falan dahil 2800 tl pahalı geldi bize biraz açıkçası o yüzden kuzenime yaptıralım dedik

Canım sen beni dinle 70x130 ya da 80x130 yaptır. İçine yatak bulamazsın benden söylemesi. Millet cocuk buyuyunce yetmiyor ince sünger diyorlar arıyorlar yatak yok. Şimdi monilyacının yaptığı yatak(döşek) ile yataşın ya da yatsan ın bebek yatakları bir olmuyor. Çilektekş yataklar bile kazık gibi cocuklar yatmıyor anne babanın yatağında yatıyorlarmış şikayet var hep. Bebek yatakları çoook önemli
Aynen yatağı da önemli tabi ama şunu anlayamıyorum sanırım ben 80/130 yaptırdığımda bebek kaç yaşına kadar kullanabilir bunu kestiremiyorum :/

Neden bebek odası yerine çocuk odası yapmıyorsunuz?
Zaten ilk aylar kullanmak için baş ucunuzda bir beşik olacak .

Aynen yatağı da önemli tabi ama şunu anlayamıyorum sanırım ben 80/130 yaptırdığımda bebek kaç yaşına kadar kullanabilir bunu kestiremiyorum :/
80 130 kızımın beşiği 3 yaşına kadar yattı bazaya geçti şuan kardeşi kullanacak

Neden bebek odası yerine çocuk odası yapmıyorsunuz?
Zaten ilk aylar kullanmak için baş ucunuzda bir beşik olacak .
7 aylık falan olduğunda böyle bişiyde yatabilir mi acaba

Eklentiler

• E9D96B07-BD27-432D-A4C9-9571FC3B0F9E.webp
    E9D96B07-BD27-432D-A4C9-9571FC3B0F9E.webp
    19 KB · Görüntüleme: 60
Beşiğe bende bayıldım ya çok güzel dimi bi boyle beşik bi de gardrop alsak yeter zaten sonradan sonraya dolar odası Şifonyere falan gerek yok, beşik böyle içi falan dahil 2800 tl pahalı geldi bize biraz açıkçası o yüzden kuzenime yaptıralım dedik
Evet kuzum bende bayıldım tam prenses yatağı annesi içinde melekler gibi uyur yavrum gerçekten 2800 cok para daha uygun yaptırıp kalan parayla birçok ihtiyacını karşılayabilirsin cok mantıklı bir karar

16 dan beri hissediyorum 18 şuan hala kasıkta acaba bu haftalarda normal olan bu mu diyorum kendi kendime çünkü hiç yukarda hissetmedim daha önce eşi aşağıdaydı ama son muayene de bebeğin üst tarafında demişti Dr. Baya baya aşada yani çok endişelendim.Biraz daha takip edicem bakalım aynı devam ederse yazarım bi Dr uma
Kontrole gittiğinde bi baksın canım sanmıyorum endişelenecek bir durum olacağını korkma

Kızlar bebeğin hareketlerini hep kasıkta hissediyorum vajinanın tam üstünde bu normal mi.Sanki çok aşağıda gibi geliyor bana ya
Bende göbek deliği ile kasık arası enine bir hatta hissediyorum 18 haftam bitti normaldir herhalde diye düşünüyorum

İyi geceler herkese. Bugün 20+5 oldum ama hala sağlık ocağı aramadı aşı için. Acaba ben arasam mı sabah :110:

Bende göbek deliği ile kasık arası enine bir hatta hissediyorum 18 haftam bitti normaldir herhalde diye düşünüyorum

Ben de oralarda hissediyorum.arkadasim bana bebeğin aşağıda.sen aşağıda taşıyacaksın belli dedi.beni de düşündürdü.onun erkekti acaba kız diye mi öyle geldi.

Back
X