• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla iğneyi sokmasıyla çıkarması bir oldu ben hiç birşey anlamadım sonradan ağrır şişer dedi saat 2de yaptırdım hala birşey yok demekki birşey olmayacak :) sen nasılsın bi şikayetin varmı

1 haftadır kasıklarımla bacaklarımda ağrı vardı. Bugün kan tahlillerini yeniledik idrarda epitel 21 cikmis.. galiba bobreklerdeki kum harekete gecti. Cumaya devletteki dr.a randevu aldım bakalım ne diyecek.

1 haftadır kasıklarımla bacaklarımda ağrı vardı. Bugün kan tahlillerini yeniledik idrarda epitel 21 cikmis.. galiba bobreklerdeki kum harekete gecti. Cumaya devletteki dr.a randevu aldım bakalım ne diyecek.
Ay inşallah kum dökmezsin o acıyı iyi bilirim ben cok çektim vaktiyle inşallah temiz cıkar

Izmır canım,Egepol özel hastane.ben bir de dokuz eylüle gidiyorum oraya da sorcam.ikisinden birisine yaptircam.

Aynen cok iyiymis gercekten. Benim doktorum ozellikle perinatolog dan detayli istedi 420 den basliyor fiyatlar . Yer istanbul:))
Bende istanbuldayim zeynep kamil egitim arastirmadan almaya calisiyorum mhrs uygulamasindan bakalim insallah basaririm cunku 400 500den asagi rastlamadim burda

Kizlar bugun puset ortusu alez ve zarf alt acma siparisi verdim sorunsuz en kokoşlarindan ;) gelir insallah benim gbi almayi yaptirmayi dusunen var mi pusetin uzerine battaniyesini ortuyodum oglumda simdi ona gerek kalmayacak insallah gelsinde bi

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz benim bu aralar gobegim birden cikti bana gore buyuk gibi geliyo ayina gore normalmi acaba doktorumda tayini cikti gitti su an doktor arayisindayim nasil olacak bilmiyorum acaba ne zaman gitsem ayrıntılı ya

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz benim bu aralar gobegim birden cikti bana gore buyuk gibi geliyo ayina gore normalmi acaba doktorumda tayini cikti gitti su an doktor arayisindayim nasil olacak bilmiyorum acaba ne zaman gitsem ayrıntılı ya
Seninle hemen hemen ayniyiz bana doktorum 15 eylüle randevu verdi detayli için

Bende istanbuldayim zeynep kamil egitim arastirmadan almaya calisiyorum mhrs uygulamasindan bakalim insallah basaririm cunku 400 500den asagi rastlamadim burda
Insallah bulursun canım zeynep kamilde. ben derince devlet için arastrdim da bir kaç ay sonraya veriyorlar randevu diye yazılar okudum geç kalmış oluyorum ne yazık ki onların randevusunu beklersem.o yüzden mecburen kadıköyde zeki beyin kendi yerine randevu aldım:KK43:

Kizlar bugun puset ortusu alez ve zarf alt acma siparisi verdim sorunsuz en kokoşlarindan :KK66: gelir insallah benim gbi almayi yaptirmayi dusunen var mi pusetin uzerine battaniyesini ortuyodum oglumda simdi ona gerek kalmayacak insallah gelsinde bi
İnsallah göründügü gibi çikar canim şimdiden hayirli olsun :KK45:Bizimle paylastigin kurdeleli olandan mi siparis verdin

Back
X