- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil mi ya o kadar özel hissediyorum ki ilk hamileliğim yani ilk kez bu haftaları gordum içimde bebek var dünyanın en mucizevi olayı ağzımdan Şükür eksik olmuyor isteyen her kadının bu duyguyu yaşaması için ne kadar dua ediyorumOnlar hıcbır zman bızı anlayamıcakbenım esımde kızımı dogurduktan sonra anlamış aglamamın hamılrlıkten oldugunu
hep kavga ederdık cok aglıyorum dıye de
![]()
Kucaklarına az bı sevmek iiçin alıyolar ama asıl yuruyunce konusunca cocuklar babacım dıye kosunca anlıyolar malesef
Değil mi ya o kadar özel hissediyorum ki ilk hamileliğim yani ilk kez bu haftaları gordum içimde bebek var dünyanın en mucizevi olayı ağzımdan Şükür eksik olmuyor isteyen her kadının bu duyguyu yaşaması için ne kadar dua ediyorumKesinlikle erkekler bizim gibi düşünemiyor onlar sanırım kucaklarına aldıklarında ancak anlayacaklar
![]()
Guzel haberlerle gelırsın InsaAllah ^^Merhaba arkadaşlar
Yarın benimde ayrıntılı ultrason olacak
Heyacanla bekliyorum
senı grubumuzun baş anası ilan edelimDogurursam InsaAllah havamı da atarım haherseycıklerı bana sorarsınız artık
![]()
benımde bi tane kendımce bana buyuk olan pant vardı malesef fermuar kısmı ahada böyle bı karıs acık aklıyor alt karından genısledıgı ıcın bebegımızHamile pant olarak da sadece kot almıştım ama kumaş da almam gerekli böyle davetler için biraz önce bej rengi kumaş pantolonumu denemek istedim meğer 36 bedenmiş patlayacaktı şimdi 40 bedenhatta tunik 42 sipariş ettim
![]()
Memnunıyetle kabul edıyorumsenı grubumuzun baş anası ilan edelim![]()
işin şakası tabı canım olabılır tabı ocak bası tarıhı olan annelerımız var bellı olmaz :)Memnunıyetle kabul edıyorumdaha olur ya erken doguranlar cocuklarımız zamanını pek beklemıyor
Aynen duğun davet bişiy olmadığı sürece yeter bence de bi de basenlerden genişlemişim bayağı valla bebişime kan olsun can olsun diye yiyorum ama sanırım hepsi bana kan can oluyorbenımde bi tane kendımce bana buyuk olan pant vardı malesef fermuar kısmı ahada böyle bı karıs acık aklıyor alt karından genısledıgı ıcın bebegımızbi tanede belı lastıklı pant var giyiorum donusumlu hamıle pant beyaz almıstım sımdı bıtanede kısın ıdare etmelık kot alacagım sımdılık ıdare edıyor daha
Oyle tabı ^^ hazırlıkların bıttı mi kıyafet konusunda? Benım kendıme almam gerkenker var mesela gecelık falan vr cok pahallılarişin şakası tabı canım olabılır tabı ocak bası tarıhı olan annelerımız var bellı olmaz :)
Kıyafetler mi daha düzgün başlamadık bile ne bitmesiOyle tabı ^^ hazırlıkların bıttı mi kıyafet konusunda? Benım kendıme almam gerkenker var mesela gecelık falan vr cok pahallılar
Ayyy nekadar komiksinAgladıgında kocan goruyor mı senı ? Ben ondan saklı aglıyorum deli demesın dıyeen zoru da misafirliğe gıdınce gozlerımın dolması
![]()
Senın ilk cocuk? Ve daha konusup baslamadınız dur atıcam kendımıKıyafetler mi daha düzgün başlamadık bile ne bitmesilohusa takımlarına bende bakıyorum valla 300 den aşağı düzgün bi takım bulamadım henüz Eminönü’ne gideceğim bi de orada bakacağım
Sen ayrı bıseysınAyyy nekadar komiksincok tatlisin ya gizli saklı ay önünde agla belki oda aglar senle beraber bnde hareket ettigi zaman aglayasim
Geliyor üzülüyorum bebege sebepsiz yere tek başina kaldın oralarda diye![]()
Benim kocam komik eve geldimi mutlu oluyorum aglayasim gelmiyor yanlizliktan oluyor galiba bunlar aksama kadar tek başina olunca insan saçmalayabiliyor bebek kıyafetlerini hergün çikarip koklayip geri koyuyorum gidişatım hiç iyi degilSen ayrı bıseysıntek mi olur guıuuu senın içinde ve en onemlısı en guvenılır yerde ^^ kocamın onundr aglamıcam deli damgası yerım
![]()
kuzum aldıklarımı sayayım,Oyle tabı ^^ hazırlıkların bıttı mi kıyafet konusunda? Benım kendıme almam gerkenker var mesela gecelık falan vr cok pahallılar
24 e kadar oluyor canım2. Düzey ultrason Doppler taraması 22. Hafta oluyor genelde dimi kızlar ilk kızıma 22 bitiminde gitmiştim henüz randevu almadım 21 bitince mi alsam 22 bitince mi diye düşünürken size sorayım dedin
Benim 15 16 dan snra başladı net olarak. Şimdilerdedd farklı ağrılarla ugraşıyorum. Ve ben iki farklı kadın doğumcuya söyledim hiç magnezyum dan falan söz etmediler ya üşüttün ya yoruldun dediler. Acaba benimde kullanmam gerekirmi ki. sen kullanıyormusun canım magnezyum için bişeyBenim 10. Haftadan beri kasıklarımda ağrı var. Dinlenince geçiyor ama yürüdüğümde ayakta durduğumda yine başlıyor. Mesela bu sabah kustum suan ağrım var zorlandım diye. Kötü düşünme doktorum bana magnezyum eksikliğinden diyip durdu bana
Ya aldık tabi bişiyler ama herhalde ben son haftaya gelsem gene de tam olarak bitti diyemem :) bi de aldıklarımızı da hep büyük almışım şimdi bi baktım da yenidoğan 2 takımSenın ilk cocuk? Ve daha konusup baslamadınız dur atıcam kendımıben veremem bır takıma 300Tl su lohusa sepetımıydı oyle bısey vardı dun oraya baktım 179 Tl lik cok guzel takımlar var yeleklı falan
![]()