- 11 Eylül 2014
- 1.173
- 795
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey gönlünce olsun canm benmevet canım, ben suyum geldiğini nsıl anlarım diye soruyodum herkese :) 1 lt kadar su birden boşalınca anladım :)) ama inş bu sefer Doğum anına kadar gelmez, çünkü o an doktor patlattığında Doğum daha kolay oluyormuş
İnsallah ya. Tekrar gitcem salı günü toksoplazma gibi enfeksiyon mu o belli olcak. Pek bir bilgi vermedi takip etcez dediBozma moralini hemen birşey çıkmaz İnşallah. Başka bilgi vermedi mi doktorun?
İnerden aldın kac Tl ye aldın :)Öyle canım sende artık elindeki imkanları avantaja cevirirsin bebişe ona göre sıcK tutacak tulumlar kundaklar al bu ayı gorunumlu tulumlar oluyor bebis tam bi panda yavrusu gibi çokkk tatlı ve sıcak tutuyorda tavsiye ederim biz aldık bitane
Bitti canim bayagi uzun uzun inceledi sura bobrek ,sura kalp odasi surasi aortu, surasi beyincigi,surasi corpus callasumu fln diye...her sey normalmis cok sukur sadece lateral ventrikul degeri 9mm diye 10 gün sonra kendi doktoruma tekrar olcum istedi. Kafana takilacak bir sey degil sadece kontrol amacli dedi ama benim gibi pimpirik biri tabi ki basladim Allah im genisleme olmasin bir sıkıntı olmasin diye dua etmeye:) cinsiyet de kesin erkekmis bu arada:)Bittimi ayrıntılın sonuç nedir cinsiyetinizi sormadan önce sagliginiz iyidir inşallah
İçini ferah tut birşey çıkmaz İnşallah. Bizi de haberdar et.İnsallah ya. Tekrar gitcem salı günü toksoplazma gibi enfeksiyon mu o belli olcak. Pek bir bilgi vermedi takip etcez dedi
Yok canim erkek...InsaAllah InsaAllah:) yegenın kıs bebegımıydı![]()
He ben kiz mi diye okudum :))Kış demek ıstemıştım![]()
Cnim benim kızımın kalbinde parlaklik görüldü ve buyukihtimalle zamanla kaybolur dedi doktorum çok şükür kizim saglikli.geçen has.bi bayanla konuştum onunda bebeğinin bagirsaginda parlaklik gozukmus. ve kadın hiç olumsuz değildi.bu parlakliklar çoğu organlarda gozukebilirmis.çok şükür o zamanlar yaşımdan dolayi internet azlığından hiç internette bkmamistim yoksa dahada zehir edecektim kendime hayatı.lütfen sende başka bi doktora daha sonuçlarını göster inşa bişey çıkmaz.Rabbim kimseyi evladiyla sinamasun.aklıma gelmişken net te kalpte parlakliga bakayım kesin en kötü senoryalar yazılıp cizilmistir.
Karnında ve bağırsağında parlaklık varmış neden olur ne tehlikesi var hiç bişey söylemeden yolladılar. Kendi doktorum hiç böyle bişey söylememişti. İnternetten bakıyorum ya bir enfeksiyondan ya down sendromu yada gelişim yavaş olduğundan yazıyor. Her türlüsü kötü bir sebepten
Bence rengi çok güzel canım fakat benimde eşim kahve rengi gold olan arabayı beğenmedi arada bir beğenmemezlikleri tutuyor sanırımSenin begendigin arabayı bi bebekte gördük gercekten görünüş olarak güzel görünüyordu kullanisini bilemem ama cogu araba internette albenisi çok canli görüyoruz bumuymuş yani o havalar diyoruz Bende bunu begendim canlıda gördük ama eşim rengini begenmedi![]()
Evet aslında doğru kış bebeği olucak bizimkiler yaza fıldır fıldır olurlar inşAllah. Bebek arabası konusunda kararsız ve fikirsiz kaldığım kadar daha önce hiç kalmamıştım. Traveller çokk güzel albenisi var fakat mantıken zor bir araba. Normal arabalarda da çift yönlü olması şart. Ana kucağı gerekli olurmu acaba sence canım? Ben o iki modele bi bakayım birazdan.gelınımız aldı yegenım ıcın canyon modelı degıl ama baby plusun kuması farklı olan aynı bun benzerı bı modelı aldı yegenım 5 aylık letgoda satmayı dusunuyor puset alcam dıyor hıc kullanıslı degıl bıyere goturemıyorum ana unıte kucuk dıyor daha sımdıden banada ozellıkle dıyor abla travel alma kolay kapanabılen guzel bırsey al dıye zaten kıs bebegı olacak dısarı cıkacagı vakıtlerde buyumus olur dedı bende suan kraft pocket, ve kraft cabın var aklımda ama henuz ınceleyemedım
bendede cikti toksoplazma en basta tekrar test yapildi bi sorun cikmadi sukur onceden gecirmissin hamilelik sirasinda degil dedi sendede cikmaz insallah ferah tut kalbiniİnsallah ya. Tekrar gitcem salı günü toksoplazma gibi enfeksiyon mu o belli olcak. Pek bir bilgi vermedi takip etcez dedi
Hm den aldik kuzum 80 tl ye iki çesit almayi düsunursen 70tl olani alma koyun yünü gibi bizim aldigimiz guzelİnerden aldın kac Tl ye aldın :)
Hadi gözun aydin canimBitti canim bayagi uzun uzun inceledi sura bobrek ,sura kalp odasi surasi aortu, surasi beyincigi,surasi corpus callasumu fln diye...her sey normalmis cok sukur sadece lateral ventrikul degeri 9mm diye 10 gün sonra kendi doktoruma tekrar olcum istedi. Kafana takilacak bir sey degil sadece kontrol amacli dedi ama benim gibi pimpirik biri tabi ki basladim Allah im genisleme olmasin bir sıkıntı olmasin diye dua etmeye:) cinsiyet de kesin erkekmis bu arada:)
hayirli olsun canimE bebekten yine sipariş verdim gelsin kızımın cicileri![]()