2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım valla dediğim gibi ben satıcıyı da ürünü de çok düşünüp çok araştırıp aldım. O yüzden kendi aldığım yerler dışında bir tavsiyede bulunamıyorum :/ hepsiburada dan hiç alışveriş yapmadım çünkü çok şikayet var ilgisiz olduklarıyla alakalı..
Anladim kuzum saol hersey icin suan kredi kartı kullanima acik degil yarin bankadan aktif hale getirip siparis verecegim

Günaydın canlar :) Babynest yaptım nasıl olmuş :süslü:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-09-10 at 22.41.37.webp
    WhatsApp Image 2018-09-10 at 22.41.37.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 82
  • WhatsApp Image 2018-09-11 at 00.05.22.webp
    WhatsApp Image 2018-09-11 at 00.05.22.webp
    11 KB · Görüntüleme: 83
0-3aylik takimlardan alabilirsin canim ama yenidogan çok alma bi tane yada iki tane al kiyafet kiloya gore alacam dersen digerlerini alabilirsin mesela
Battaniyesini alabilirsin kiş bebegi olacak sonucta nekadar cok alirsan okadar rahat edersin.
Besigini bebek arabasini
Patik corap tulum
Deterjanini bakim setini
Küvetini
Emzik biberon. Vs alinacak cok sey var
sanırım yenidoğan takımlarını en son alıcam son aydaki kilosuna boyuna göre. Bugün oturdum fiyat karşılaştırması marka karşılaştırması yapıyorum diğer ürünler için. her geçen gün zam geliyor bir şeylere :(

canım soyle dıyım benım yegenım kız 46 cm dogdu 38..haftasında arkdasım aynı zamanda 40.haftasında erkek bebek 49 cm dogdu 50 51 de goruyorum dogum hıkayelerınde ort 50 dıyebılırz ama cm bak alırken aydansa daha ıyı fıkır oluyor sey derler cocuk ılk ay 3cm uzar derler mesela aklında bırlestır ortaya bıseyler cıkar herhalde :KK70: ben ilk cıtcıtlı body ce patıklı alt zıbınlardan almıstım, sonra bır tane 10 lu bır tane 5 lı hast cıkısı aldım bır tulum ve bır pıjama takımı aldım.Kıyafet bı kac parcada hedıye geldı kendı annemde benım aldıklarımın her bırınden bırer tane alır en az kıyafet daha bakmıyorum suan.Bıberon ve emzıgını aldım. Şimdide ıslak mendıl pısık kremı fln onları alıyım dıyorum. Bırazdaha buyuk urunler sırt cantası vs suan bu sekılde gıdıyor benım lıste
Ben de giyim dışındaki ürünlere yöneldim zaten şimdilik. bez ve ıslak mendil için karşılaştırma yapıyorum bugün hem netten bakıyorum hem de markete gidince bakıp ona göre alıcam kremlerini filan. İlk bebeğimiz olduğu için her şey çok karışık geliyor :D

Ben de giyim dışındaki ürünlere yöneldim zaten şimdilik. bez ve ıslak mendil için karşılaştırma yapıyorum bugün hem netten bakıyorum hem de markete gidince bakıp ona göre alıcam kremlerini filan. İlk bebeğimiz olduğu için her şey çok karışık geliyor :KK70:
Aslında ilk bebekte alınan bazı şeyler hiç kullanılmıyor göğüs pompasına hiç ihtiyacım olmadı yada çocuklarım biberon istemedi ilk oğluma emzik verdim 2 ay sonra kanlı ishal oldu anne sütü dışında hiçbirşey yemediği için emziği bıraktım kardeşlerine de vermedim bazı şeyleri ihtiyaç olursa almak gerekiyor

Kuzum merhaba ben senden tavsiye istemiştim sonra bir daha yazamadım ben bugün doruk Yıldırım’da ayrıntılıya girdim Emine yetgin di doktorum 175 tl idi acaba sende mi oraya gidecektin inegöldesin gerçi bilmiyorum ama ben doktora cd veriyorsunuz değil mi diye sorduğumda siz sadece cd için geldiniz herhalde deyip beni tersledi ve 10 dk baktı sadece bebiş iyiydi şükür ama doktorun despot ve kibirli tavrı hiç hoşuma gitmedi soru soruyorum ama cevap verecek mi meçhul gibi eğer doruk Yıldırım’a gideceksen Emine yetgin i tavsiye etmem kuzum haberin olsun mimiksiz ve zoraki iş yapan doktorları hiç sevmiyorum
yaa gerçektenmı ben baska uygulamada cok guzel yazılar okudum aynen bende doruga gıdıcem , 20-25 dk baktı ınceledı baya falan guzeldı yazan cok olmus tek doktor bakıyor zaten sanırım baska doktor bakmıyor.En azından ben gıttıgımde artık dırek cd foto fln o mevzulara gırmeyeyım barı.Her organına bakıyormu pekı raporda neler yazıyor

Ben de giyim dışındaki ürünlere yöneldim zaten şimdilik. bez ve ıslak mendil için karşılaştırma yapıyorum bugün hem netten bakıyorum hem de markete gidince bakıp ona göre alıcam kremlerini filan. İlk bebeğimiz olduğu için her şey çok karışık geliyor :KK70:
hem ne karısık ben cogu seyde markamı belırledım ama ındırım kovalıyorum suan da da :D

Gunaydin kizlar aslinda butun doktorlarin guven vermesi bizleri rahat hissetirmesi gerek ama bu ozelllerde de para veriliyor yani paranla rezil oluyorsubmn derler ya o cinsten olmus seninkide
Kuzum merhaba ben senden tavsiye istemiştim sonra bir daha yazamadım ben bugün doruk Yıldırım’da ayrıntılıya girdim Emine yetgin di doktorum 175 tl idi acaba sende mi oraya gidecektin inegöldesin gerçi bilmiyorum ama ben doktora cd veriyorsunuz değil mi diye sorduğumda siz sadece cd için geldiniz herhalde deyip beni tersledi ve 10 dk baktı sadece bebiş iyiydi şükür ama doktorun despot ve kibirli tavrı hiç hoşuma gitmedi soru soruyorum ama cevap verecek mi meçhul gibi eğer doruk Yıldırım’a gideceksen Emine yetgin i tavsiye etmem kuzum haberin olsun mimiksiz ve zoraki iş yapan doktorları hiç sevmiyorum
Gunaydin kizlar aslinda butun doktorlarin guven vermesi bizleri rahat hissetirmesi gerek ama bu ozelllerde de para veriliyor yani paranla rezil oluyorsubmn derler ya o cinsten olmus seninkide. Ben dun devlet hastanesinde ayrintiliya girdim kadin bayagi ilgilendi hic bisey sordurmadan kendi aciklamalarda bulundu en sonunda bana dediki sormak istedigin birsey var mi :)) ilk defa bir dr dan bunu duydum

Bugün ikea ya uğradım beşik için bana çok dayanıksız geldi. Benim 9 yaşında down sendromlu oğlum var kesin içine girer girdiği an parçalanır o yüzden ikea dan almam. Ama onun sağlam şeklini bulursam alırım
bende ıkea besık almayı planlıyordum ama baya alan var youtube da flnda gordum bılemedım sımdı

Kızlar hepinize iyi akşamlar. hic bir sayfayı atlamadan hergün gelismelerinizi okuyorum yazmasamda 1 aydir soguk alginligi ile basim dertte, 3 defa dr gittin su ic, iyi besleb, parol al bide biraz spreyi başka da birşey veremeyiz diyorlar. Gercekten bezmiş durumdayım kulağım,başım,boğazım heryerin ayrı ağrıyor bana onerebilceginiz bir tarif varmı?
arkadasların dedıklerıne katılıyorum, ben bal zencefıl corek otu bırazda karabıber atıp tatlı kasıgıyla yıyordum ardından hemen su ıcme bekle bıraz, extra olarak sırkelı suyla gargara tuzlu suyla gargara, ve bogazıma lımon baglıyordum. gece yatmadan yarım cay bardagı ılık pekmez cok guzel rahatlatıyor bogazları ateşim benım cok cıkmıstı dusuremedıgım ıcın parol ıcmıstım bı tane gece yatmadan onla daha ıyı oldum. Şifa bulursun ınsallah arkadasım

Kızlar instagramda dr cagri gulumser var. 3 kisiyi etiketleyip dm den istedignz soruyu sorabiliyorsunuz. Detayli detayli anlatiyor hem de perinatolog kendisi. Cok sasirdim kendi doktorum olmayan bir doktorun sosyal medyadan bu kadar detaylica anlatip rahatlatmasina da hemen size de haber vereyim dedim :KK70:
kuzum burda yazıldı kac kez ama denk gelmemıssın demekkı evet cevapverıyor eskıden etıketlemede ıstemıyordu ama sımdı ıstıyor :D benım sanal doktorum o ben kendısıne oyle dıyorm :D

Back
X