2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yrn detaylı ultrason var nedense heyecan yaptım. 1 ayda 3 kg almanın heyecanı da olabilir :( doktorumun tepkisinden korkuyorum.

Tetanoz ağrıtıyor mu ya? Cuma günü de ben olacağım.
Gece ağrıdan ağladım artık sırt üstü yatamıyorum sağa sola çok dönüyorum hamile olduğumdan beri. Dönerken ederken o kadar ağrım oldu ki uykusuz kaldım. Şuan iyiyim ama çon şükür ki ağrım yok. Herkeste ağrı olmuyormuş kiminde de 3 gün sürüyormuş

çok bişi çıkmamışsın :) 6.5 kilo çok önemli değil sıkma canını ben nerdeyse iki katını aldım 52 den 62 ye çıkmıştım. şu anda belki 63-64 olmuşumdur. doğum sonrası reformer paklar anca
ben senden 20 kg fazlayla başlamışım :olamaz:

Günaydın aşının etkileri olabiliyor bende aşıdan bir gün sonra grip oldum boğaz ağrısı burun akıntısı halsizlik hafif ateş hatta geçmiş olsun.Meyve yiyin bol bol ve su için.

Canım ben de 20 dk önce aşır vuruldum mide bulantım başladı ve tansiyonum düştü:KK43:

Kızlar salı günü öğlen doktora gittim. Susuz kaldığım için serum takıldı. Bebeğin iyi olduğunu söyledi doktorumuz. 21.haftadayız boyu 25 cm, kilosu da 440 gr olmuş oğlumuzun :) doktor iyi dedi, bu hafta için de istirahat verdi. Çok şükür iyiyim :)

Gece ağrıdan ağladım artık sırt üstü yatamıyorum sağa sola çok dönüyorum hamile olduğumdan beri. Dönerken ederken o kadar ağrım oldu ki uykusuz kaldım. Şuan iyiyim ama çon şükür ki ağrım yok. Herkeste ağrı olmuyormuş kiminde de 3 gün sürüyormuş

Off çok fena geçmiş olsun. Aşı bende hafif ağrı yaptı bir gün sonra geçti. Mide bulantısı filan olmuştu doktor pek yan etki yapmaz dedi, ben üşüttüm demekki.

Bu arada bende kalsiyum magnezyum ilacımı içmediğim zaman kas ağrısı ve kramp yaşıyorım bununla ilgili olabilir mi seninde ağrıların acaba

ay benımde yarın detaylı ultrasonum var, bende son 6 haftada 3 kg aldım bırden
Benim de yarın detaylı ultrason. Ücret ne kadar istediler sizden.
Kilo takibi uzun zamandır yapmıyorum ödem erken oldu bende bi hafta da üç kilo alınca canım sıkıldı 15 gündür bakmıyorum. :işsiz:

Ben 65 kilo ile hamile kaldım ilk ay kusma falan olmadığı halde 4 kilo zayıfladım 61 e düştüm şimdi yine 65 ama bu 4 kiloyu sanki hızla aldım gibi geliyo inşallah bi anda şişmem

Ben de 5. haftada 48 kilo ile başladım şimdi 57 oldum. Son haftalarda bi anda aldım ve yememi kesemiyorum yaa :olamaz:

Yaa kilo demeyin siz çoğunuz tüy sikletsiniz kilo 80-90-100 dür. Ben 84 kilo ile basladim 90 ni vurdum Allah sonumu hayır etsin sherkin karısı prenses fiona gibi olacağım doğuma giderken :KK48:boyuna enine Allah muhafaza:eek: :işsiz:
Bende senin gibiyim canım herzaman balık etliydim de son zaman polikistik olduğum için insülin direnci vesayre almıştım şişmanlar grubuna girmiş ilan ettim kendimi doktorum gebe kal hormonlar yenilensin kilo derdin felan kalmaz hormonlar bozuk olduğu için şişiyor sun derdi şükür mevlama pco ya rağmen ilk denememde gebe kaldım vakti saati gelmiş sanırım ondan :eek: 84ile başladık 87olduk hadi hayırlısı doğumdan sonra fit anneler grubu yaparız fit oluruz inşaAllah

Back
X