2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Joker fiyatlarda pahalıymış canım onu farkettim. Indirimli fiyatlar bile ebebekten pahalı.
Yeni doğum yapan bi arkadaşım da sudocrem kullanıyo, tavsiye etti çok memnunmuş
benımde gelınım kullanıyor mutlaka bır tane sudocrem al abla dedı ,günlük bakım ıın daha ınce yapıda nemlendrıcı bır pısık kremı kullanıyor.Sudocream günlük sureklı kullanmak zor olur kalın ve yogun bır yapısı var ne hemetanlar fln hıc bısey fayda etmemıstı geceden sürüyor sabaha hıc bısey bırakmıyor dıyor.hakkında cıkan seylerde dedıkodudan ıbaret.Ayrıca sudocream bırde sıvılcelere cok ıyı gelıyormus extra bılgı.Yanı sudocream alacaklar bır tanede gunluk bır krem alsınlar mustela vıtamın olabılır yada herhangı bır markanın bebanthen fln gıbı baktınınz kızarıyo pısık olcak gıbı sudocream yetısır.

günaydın
detaylı ultrason sonucumuz çok iyi şükür.
doktorum sadece sonuca baktı. o muayane yapmadı. 3 kilo aldım dedim. bu ay tartmıyorum öbür ay kilo almadan gel kilo alırsan o zaman kavga edelim dedi :)
Ay senin çok iyiymiş valla ben 6 kilo aldım :)) maşallah sizee:KK200::nazar:

Gunaydin kizlar...dra gidip bende bebisimi gormek istiyorum :) 2 hafta var daha :lülülü:
Alisverisleriniz takip ediyorum..ben agir ilerleyenlerdeyim:KK48: buyuk esya henuz almadim. Gezmeye firsatim olmadi..hafta ici hafta sonuda biseyler cikiyor. Tulum.vs aliyorum.hastane cikisimizda hazir :)
Yeni dogan kac takim aldiniz... cok lazim oluyo dedi ablam o_O
ben de daha pek bişey almadım ama çok çabuk büyüyorlar 0 3 aylık bile çok kullanılmıyormuş ben kıyafetleri sona bırakcam diğer şeyleri tamamlıcam hem boy kilosu daha net olur onagöre alınır

Günaydın kızlar, Cumartesi ayrıntılı usg vardı çok şükür keyfimiz de sağlığımızda yerinde :)
Vesikalık gibi bir sürü fotomuz oldu herkes bir tarafını kendine benzetti resmen ben açıkta kaldım :KK70:
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize :dua:
maşallah kuzumm

edosko edosko 2 adet hastane cikisi aldkm biri 5li biri onlu 4 tane zibin takimi aldim şu süslü yenidoğan takimi yaptiriyorum internetten 90 tl hastane cikisi eldiven sapka babeti uygun geldi bana ama rengi cok guzel gelince atarim size kizlar mint yesili yaptiriyorum

Günaydın kızlar, Cumartesi ayrıntılı usg vardı çok şükür keyfimiz de sağlığımızda yerinde :)
Vesikalık gibi bir sürü fotomuz oldu herkes bir tarafını kendine benzetti resmen ben açıkta kaldım :KK70:
ay dımı ama benımkı de cok yuzunu gostermedı hatta 1 2 sn ylık anlık elını cektı ve o anda tek bır foto yakalayabıldık kalanları hep eli yuzunde mınnosun

ay dımı ama benımkı de cok yuzunu gostermedı hatta 1 2 sn ylık anlık elını cektı ve o anda tek bır foto yakalayabıldık kalanları hep eli yuzunde mınnosun

Bir süre sonra ışıktan rahatsız oluyorlarmış o yüzden elini yüzüne götürdüğünde kapattı 4 boyutu bizim uzman :)) Ara ara yakaladık ama çok güzeldi gerçekten yaa.. Eşim bile babalığın daha bir farkına vardı :))
Ben zaten ağlamaktan hep puslu gördüm :D videoları izledim sonrasında

Bir süre sonra ışıktan rahatsız oluyorlarmış o yüzden elini yüzüne götürdüğünde kapattı 4 boyutu bizim uzman :)) Ara ara yakaladık ama çok güzeldi gerçekten yaa.. Eşim bile babalığın daha bir farkına vardı :))
Ben zaten ağlamaktan hep puslu gördüm :KK70: videoları izledim sonrasında
bızıımkınde de o sekıldeydı vıdeoya aldılar o anları telefonuma aldım izleyıp ızleyıp duruyorum o kadar güzelkı :) aynen aynen babalık duygusu daha bı gelıyor onu oyle bır bebege benzerken gormek bırılerıne benzetebılmek varlıgını daha somut bır sekılde gormek I-NA-NIL-MAZ ben bıle daha farklı hıssettım esım sok oldu bı anda şak dıye gorunce zaten :D

benımde gelınım kullanıyor mutlaka bır tane sudocrem al abla dedı ,günlük bakım ıın daha ınce yapıda nemlendrıcı bır pısık kremı kullanıyor.Sudocream günlük sureklı kullanmak zor olur kalın ve yogun bır yapısı var ne hemetanlar fln hıc bısey fayda etmemıstı geceden sürüyor sabaha hıc bısey bırakmıyor dıyor.hakkında cıkan seylerde dedıkodudan ıbaret.Ayrıca sudocream bırde sıvılcelere cok ıyı gelıyormus extra bılgı.Yanı sudocream alacaklar bır tanede gunluk bır krem alsınlar mustela vıtamın olabılır yada herhangı bır markanın bebanthen fln gıbı baktınınz kızarıyo pısık olcak gıbı sudocream yetısır.

Ben de en iyisi öyle yapayım canım. Bu sudocrem için çok olumlu yorumlar var. Kullanan tanıdıklar da memnun. Yanına da dediğin gibi günlük bi krem alırım

bahsedeyım canım tabıkı, bu dedıklerım 16 dan ıtıbaren daha cok gecerlı olur o zaman akadar ıstah fln anca duzeldı yerıne geldı :KK70: çalışıyorum o yuzden her sabah düzenli kahvaltı edıyorum 5 gün içinde en bı kahvaltıda yumurta yıyorum.Onun harıcınde tereyagı sanırım ıyı tuketıyorum hersabah ekmege tereyag surup uzerıne ilk olarak tuzlu salca peynır bolca yıyorum.Sonra tereyag bel veya tereyag recel yapıyorum. Öğlene kadar genelde bir şey yemiyorum 12 de iş yerınde ne yemek cıkarsa bı kase corba yemek pilav makarna turevınden ne cıkarsa ekmek yok.Akşam yemegıne kadar saat 4 cıvarlarında meyve saatı yapıyorum bır elme mandalına yada armut fln sezonda ne varsa pazarda ne bulduysam , bazende sut ve muz yapıyorum sut ve muz benım aclıgımı daha cok gıderıyor hafta da 2 muz sut kesın yapıyorum gerı kalanlar normal meyve. akşamda evde ne pişirirsem kurban cıkısı bu aralar devamlı hep etlı bıseyler yıyorum aksamları ekmek yok. 5 gün bu şekilde cumartesı yarım gun calıyorum sabah pogaca oglen yemek sonra pesıne dırek aksam yemegı ara ogun yapmadan paazar gunu alllah kerım o gunun bır duzenı yok :KK70:
Cnim afiyet bal şeker olsun oglusuna yarasin)) senin bu saydıklarını ben bi hafta tuketsem emin ol dev anası olurum kapılar kırılır ben anca içeri girerim:KK70::rolleyes::rolleyes:saglikli olsun larda artık biri zayıf biri tombis olucak.

Cnim afiyet bal şeker olsun oglusuna yarasin)) senin bu saydıklarını ben bi hafta tuketsem emin ol dev anası olurum kapılar kırılır ben anca içeri girerim:KK70::rolleyes::rolleyes:saglikli olsun larda artık biri zayıf biri tombis olucak.
ay cok mu yıyorum kıı :D doymuyorum kı bende ozellıkle bebek kılo alsın dıye bırsey yapmıyorum muzu falanda sonradan ogrendım ben tok tuttugu ıcn onu tercıh edıyordum evde olsam belkı daha az yerım ay ne dıyım kı 6 kıloaya yakın aldım suan koyverdum gıttu :D

Maşallah prensese sağlıkla kucağımiza alalım inşallah minikleri

Back
X