- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de kol altından ölçen dijitallerden almıştık braun, çocuk doktorumuz da onu önermişti. temassızlarda Medisana markanın iyi olduğunu duydum bu arada, hastane acillerinde de ondan görüyorum.Canim genelde temassizlar da olcum yanlis cikiyor klasik bildigimiz dijitaller daha iyi diyorlar ben de ondan var :))
Bir de araştırırken kulaktan ölçerlerin 6 aya kadar bebek kulağı için sağlıksız olduğunu okumuştum. kulakları çok küçük olduğu için zarar verebiliyormuş. Aynı zamanda kulakta enfeksiyon olduğu zaman da kullanılmaması gerekiyormuş çocuklarda. Bazı Temassızlarda da ölçtüğün mesafe farkediyor. Bi metre mesafeden de ölçebiliyor örneğin ama o zmn ölçüm değişeceği için mesafeyi belirtmek gerekiyor cihaza falan onlar biraz karışık gelmişti bana.
canum progestan ıcıodum ya uyuyaklmısım heruyandgmda sertlık hıssettm sabah da 11gb kalktm oluyo kasılma enson dr.a sordum daha dgrusu ablama bekle sormaym hemen dedm o sormus aynı hast.deler gelsın demıs dr.uö nst sokarız dems gdecegm ama cumadan snra gdecegm bısaat dha beklemeyı dusunyrm onun dısında baska bsym yok ama hala kasılıyorum İçimden bir ses boşa gideceksin diyor ama İçimiz rahat olmayacak eşime kalsa gece gidecektik ama geçmiyor bir türlü Ben de artık işkillenmeye başladımCanım günaydın, nasıl oldun geçti mi sancıların iyi misin
Su klasik eczanelerde 15teleye satilanlar yok mu o kuzun. Koltuk alti veya dil altindan olcum yapilan derece kismi dijital ekranda okunanlar ondan :)Temaslı dijital nasîl oluyor ki hiç duymamiştim kuZum bi eski bizim kullandigimiz koltuk altı olanlar kulaktan olcum yapan ve temassiz uc cesit degilmi ??
Olsun canım içiniz rahat etsin git tabi pek akşamdan beri olması uzun sure yani o yüzden, azıcık daha dayansın bebişler ya gelmek için sabırsızlanıyorlarcanum progestan ıcıodum ya uyuyaklmısım heruyandgmda sertlık hıssettm sabah da 11gb kalktm oluyo kasılma enson dr.a sordum daha dgrusu ablama bekle sormaym hemen dedm o sormus aynı hast.deler gelsın demıs dr.uö nst sokarız dems gdecegm ama cumadan snra gdecegm bısaat dha beklemeyı dusunyrm onun dısında baska bsym yok ama hala kasılıyorum İçimden bir ses boşa gideceksin diyor ama İçimiz rahat olmayacak eşime kalsa gece gidecektik ama geçmiyor bir türlü Ben de artık işkillenmeye başladım
Bende ondan aldim cunku cogu kisi ve doktorlar bunlarin daha dogru olcunlerde bulundugunu oburlerinde yanilmanin olabilcegini bosuna bi dunya para verilmemesi gerektigini soylemis. Bakalim :)biz de kol altından ölçen dijitallerden almıştık braun, çocuk doktorumuz da onu önermişti. temassızlarda Medisana markanın iyi olduğunu duydum bu arada, hastane acillerinde de ondan görüyorum.
Canim eve de cok yakin oldukca da tanidik bi hastane senij icin gidip baktirman en dogrusu icin rahatlar en azindan. Benim doktorum kasilmalarini takip et duzenli gelirse 5dk da bire duserse hemen gel demisti son kontrolde bana. Onlemli olmakta fayda varcanum progestan ıcıodum ya uyuyaklmısım heruyandgmda sertlık hıssettm sabah da 11gb kalktm oluyo kasılma enson dr.a sordum daha dgrusu ablama bekle sormaym hemen dedm o sormus aynı hast.deler gelsın demıs dr.uö nst sokarız dems gdecegm ama cumadan snra gdecegm bısaat dha beklemeyı dusunyrm onun dısında baska bsym yok ama hala kasılıyorum İçimden bir ses boşa gideceksin diyor ama İçimiz rahat olmayacak eşime kalsa gece gidecektik ama geçmiyor bir türlü Ben de artık işkillenmeye başladım
youtube da ızledım gecen bunu , sanırım yurt dısında var sadece suan gayet guzel dıyordu kadın hafıf bı ses cıkartıyomus oda normal , ama koltuk altlarına fln gırmıyormus belırlı bı yukseklık ayarı var sanırsam bıcır bıcır gezdı ortalıkte supurdu heryerıKizlar kendi kendine evi supuren supurge makinalari cikmisti, hic alip kullananiz oldu mu?Ben bir tane almak istiyorum ama ne kadar ise yariyor bilmiyorum, pek yorumda bulamadim internette.
Güzel haberlerini bekliyoruz canimcanum progestan ıcıodum ya uyuyaklmısım heruyandgmda sertlık hıssettm sabah da 11gb kalktm oluyo kasılma enson dr.a sordum daha dgrusu ablama bekle sormaym hemen dedm o sormus aynı hast.deler gelsın demıs dr.uö nst sokarız dems gdecegm ama cumadan snra gdecegm bısaat dha beklemeyı dusunyrm onun dısında baska bsym yok ama hala kasılıyorum İçimden bir ses boşa gideceksin diyor ama İçimiz rahat olmayacak eşime kalsa gece gidecektik ama geçmiyor bir türlü Ben de artık işkillenmeye başladım
git canım olsun baksınlar yalancı duzensız sancılar cıkar en fazla tedbır onemlı habersız bırakma bızıcanum progestan ıcıodum ya uyuyaklmısım heruyandgmda sertlık hıssettm sabah da 11gb kalktm oluyo kasılma enson dr.a sordum daha dgrusu ablama bekle sormaym hemen dedm o sormus aynı hast.deler gelsın demıs dr.uö nst sokarız dems gdecegm ama cumadan snra gdecegm bısaat dha beklemeyı dusunyrm onun dısında baska bsym yok ama hala kasılıyorum İçimden bir ses boşa gideceksin diyor ama İçimiz rahat olmayacak eşime kalsa gece gidecektik ama geçmiyor bir türlü Ben de artık işkillenmeye başladım
Ya inşallah benim o kadar uzun sürmez 3 gün gecikse sinir tepeme çıkıyor herkese sataşıyorumduygusallık, depresiflik falan tavandı zaten regl olmamaktan mı diye düşünmemiştim doğrusu :) ama olunca vücudum çok rahatladı, şişlik azaldı falan. tabi hemen olup öyle devam edenler de oluyor, kişiye göre değişiyor.
youtube da ızledım gecen bunu , sanırım yurt dısında var sadece suan gayet guzel dıyordu kadın hafıf bı ses cıkartıyomus oda normal , ama koltuk altlarına fln gırmıyormus belırlı bı yukseklık ayarı var sanırsam bıcır bıcır gezdı ortalıkte supurdu heryerı![]()
hatta kalın bı halısı vardı kadının onun ustune bıle cok rahat ındı cıktı takılmadan kadında onu dıyorduSuper o zaman her eve lazim,egil kalktan kurtulurum![]()
Aynen canım 90-176-141 e iyi dediler hem de 3 doktor da normal dediBende sabahtan beri dr dayim endokrine yolladi dr gebelik sekeri icin ordan diyetisyene yolladi orasida malesef diyet yapmak zorundayim ve seker olcumu gunluk cok koyuyor bu bana herseyde gozun kaliyor sadece aclik 85 1.saat 184 2.saat 104 buna istinaden seker var diyorlar S Sevimlipanduf senin degerlerin 1.saatin biraz dusuktu ama digerleri bundan yuksekti sanirim sekerin iyi dediler degil mi
Birkac siteye baktim endokrin uzmanlarinin yazilarina sonucları soyle vallahi anlamadim gitti benimki 1.saat 184 cikmis onun yuzunden mi boylr ugrastiriyolar insaniAynen canım 90-176-141 e iyi dediler hem de 3 doktor da normal dedi
kaclık yuklendıgıde onemlı ama 50 de farklı 75 de farklı 100 de farklı degerlere bakıyolardır bence , eğer 50 lık yukleyıp bu sonuclar cıktıysa belkı ondandırBirkac siteye baktim endokrin uzmanlarinin yazilarina sonucları soyle vallahi anlamadim gitti benimki 1.saat 184 cikmis onun yuzunden mi boylr ugrastiriyolar insani
- Açlık kan şekerinin 92 mg/dl ya da daha fazla olması
- 1. saatte kan şekerinin 180 mg/dl ya da daha fazla olması
- 2. Saatte kan şekerinin 153 mg/dl ya da daha fazla olması
75 yuklendi attigim sonuc 75ligin sonucukaclık yuklendıgıde onemlı ama 50 de farklı 75 de farklı 100 de farklı degerlere bakıyolardır bence , eğer 50 lık yukleyıp bu sonuclar cıktıysa belkı ondandır
hatta kalın bı halısı vardı kadının onun ustune bıle cok rahat ındı cıktı takılmadan kadında onu dıyorducok phalaı mı oralarda
![]()