• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar! Bu odemler beni mahvediyor artik, her yerim asiri şiş. Cok sukur tahlillerde bir sey cikmiyor, ama bu odem inmiyor. Sabah aynaya baktim yuzum on katina cikmis sanki. Millet de bana aciyor artik. Tuz desen o da yok. Allahimm son zamanlar cok zormuuuussss, bebislerimiz sag salim gelsinn insallahh

gecen ay 900gram aldı buay yarısı alırsa az degılmı dye endıse ettım canım ama gecen aya gore. ama yıne okudum buhaftalarda yıne azalıcak kılo alımı son ayda ıse zırve yapacakmıs ablamın kızı da 35. haftada 2lerdeyken 40da 3.800olmus :) 5haftada 2ye yakın kılo almıs dediğin gb son haftalar onemlı demek
Evet bende okumuştum kilo alımı azalıp son haftalarda artacakmış. Valla benimki haftasına göre kilosu fazlaydı her zaman hatta bu nedenle ultrasonda 8 gün önde çıkıyor ama 1 ayda 680 gram almıştı. Bence seninki maşallah gecen ay iyi kilo almış :)))

Günaydın hanımlar
Ben hep derim hamilelik 30 lu haftalar ile başlar 34 ile tavan yapar 37 sonrası doğurmak istiyorum diye dolanirsin
Rabbim hepimize sağlık kuvvet versin
Aminnn valla nefes almak güç yürümek güç değişik ağrılar baş gösterdi hatta karnımda dönen minnak kuş biraz canımı acıtıyor artık :) Yine de en geç 39 da doğum istiyorum inşallah öyle nasip olur :)

kızlar ben eksık bıtıremyrm bırturlu sonnkalanlara baktım. pişik önleyici kremı , saç fırçasını, avent gögus kalkanını ve emziği alıyorum. pişik önleyiciyi bepanthol baby pişik önleyici merhem alıyorum sızler neler aldınız ne düşünüyorsunuz fıyatı da gayet uygun gıttıgıdıyorda 25tl 100gramı. phılıps aventın yenıdogan sılıkon ayıcıklı olan emzığinden alıyoruz 2li varya anne memesıne en yakın olan. magazalardan daha uygun onu da n11de 45tlye bulduk ikili şundan..ortodondik ürünmüş kullanan arkadaslrım memmun cok ıns benm kzıım da alır
Ben de bu emziği internette çok duydum soothie emzik. Ama aventin biberon setinin içinden çıkacak olanı önce kullanacağız. Baktık emmiyor bunu alacağız. Mustela setin içinde pişik kremi var diye almadım ama bepanthol benim de aklımda. Eğer mustela işe yaramazsa ilk alacağım krem bepanthol. Avent göğüs kalkanı çok güzel iyi ki almışım dediğim ürünlerdendi inşallah bol sütlü oluruz bol bol da kullanırız :) Saç fırçasını Nuk almanı tavsiye ederim :)

Gunaydin kizlar! Bu odemler beni mahvediyor artik, her yerim asiri şiş. Cok sukur tahlillerde bir sey cikmiyor, ama bu odem inmiyor. Sabah aynaya baktim yuzum on katina cikmis sanki. Millet de bana aciyor artik. Tuz desen o da yok. Allahimm son zamanlar cok zormuuuussss, bebislerimiz sag salim gelsinn insallahh
Ya canım ödemler biraz genetik veya vucut yapısıyla alakalı bence. Benim görümcem 6. Ayda şişti üstelik hiç tuz tüketmedi hatta tamamen kesti tuzu. Bana da tuzlu yeme şişersin dedi ama 7.5 aydayım daha yeni ayak bileklerimde şişme var. Onun da sebebi tuz vs değil artık ağırlaştığımız için çok normal. Biraz el ve ayak parmaklarım şiş ama onu da benden başkası anlamıyor. Görümcem burnuna dudağına kadar şişmişti hatta konuşurken gözüm burnuna ve ağzına kayıyordu ister istemez bakıyordum :))))))

Gunaydin herkese..ben hic sismedim :işsiz: gunde 3 litre su iciyorum nerdeyse ona bagliyorum.. tuzlu normalde yerim ama..zaten surekli tursu yedigim icin ona gerekte kalmiyo :) kasinti ve catlamada yok su anlik... aklima gelirse bebe yagi kullaniyorum..
Ben de 3-4 gündür yağ kullanmayı unutuyordum hava soğudu mersinde de. İnşallah çatlamam.. aramızda bu aylarda çatlayan oldu mu acaba

Ben de 3-4 gündür yağ kullanmayı unutuyordum hava soğudu mersinde de. İnşallah çatlamam.. aramızda bu aylarda çatlayan oldu mu acaba
Gecen gun kizlar konusuyodu hepsini okuyamadim ama. Gecikmeli cevap oldu benimki :) son haftalarda sanirim daha fazla oluyomus.etraftan duydugum...
Insallah olmaz cok amin . Kilo verilirde catlak kalici... olursada saglik olsun dicez ..) krem kullanip catlayanda cok .kullanmayip biseycik.olmayanda..genetikte etken degil.sans galiba..

Ya canım ödemler biraz genetik veya vucut yapısıyla alakalı bence. Benim görümcem 6. Ayda şişti üstelik hiç tuz tüketmedi hatta tamamen kesti tuzu. Bana da tuzlu yeme şişersin dedi ama 7.5 aydayım daha yeni ayak bileklerimde şişme var. Onun da sebebi tuz vs değil artık ağırlaştığımız için çok normal. Biraz el ve ayak parmaklarım şiş ama onu da benden başkası anlamıyor. Görümcem burnuna dudağına kadar şişmişti hatta konuşurken gözüm burnuna ve ağzına kayıyordu ister istemez bakıyordum :))))))
Hahaha bana da bakiyorlar isteee sonradan indi mi gorumcenin odemleri bari?

amin canım Allah razıolsın yaa bız de dün burda bukonıyu konuştuk ben ayakta kılamyrm hatta ılac etkısınden sabah namazına uyanamıyorum artık. sen ne durumdasın suan karnın fln engel oluyo mu ben zayıfm karnım top gb egılmeme engel 2aydır. ben de snaa edıcegım canımm. Papatyamaviss Papatyamaviss buarada ablam gece yazdı. Sünnet namazlarını terketmesın hatta farzları ayakta kılsın yapmaya calıssın demıs eniştem ama malesef ımkansız benım ıcın artık dha da. zaten normalde de ıkındı ve yatsının ılksunnetlerı terkedılırmıs canım bılgın olsun
sagol canım bende her vaktın terkedılmedıgnı okumustum demekkı oyleymıs artık oldugu kadar

Gunaydin herkese..ben hic sismedim :işsiz: gunde 3 litre su iciyorum nerdeyse ona bagliyorum.. tuzlu normalde yerim ama..zaten surekli tursu yedigim icin ona gerekte kalmiyo :) kasinti ve catlamada yok su anlik... aklima gelirse bebe yagi kullaniyorum..

Canm ben de gunluk 3 lt faln iciyorum ve ben severek iciyorum icim yaniyor cunku :) odem benm de yok sayilir surekli calistigm icin ayaklarimda hafif var dr senn icin cok normal.diyor ama.catlagim oldu yaglanmama ragmen :(

Canm ben de gunluk 3 lt faln iciyorum ve ben severek iciyorum icim yaniyor cunku :) odem benm de yok sayilir surekli calistigm icin ayaklarimda hafif var dr senn icin cok normal.diyor ama.catlagim oldu yaglanmama ragmen :KK43:
Bende oyle istedigim icin iciyorum..gece bile..su iciyorum wcye ole ole sabah oluyo :) hatta korkmustum sekerimmi var diye ama.o da normal cikti...hamilelik oncesindede cok su tuketirdim.
Catlak isi sans sanirim ya...yine de nemlendirmekte fayda var tabi..en azindan fazlasi onlenmis olur.

Kızlar günaydın dün misafirliğe gittiğim bir teyzede bir bebek vardı aman Allahım görmeniz gerekirdi masmavi gözlee sapsarı saçlar tombul mu tombul erkek bebek, 7aylık yeni olmuş daha ama bir yapılı bir okadarda sevimli Rabbim bizelere de o günleri göstersin şöyle yaza bebişlerimizi giydirip giydirip güzel güzel pozlarını paylaştığımız günleri affiyetle hayırla nasip etsin (amiin) bu arada bahsetiğim tospirik 4.650 doğmuş biraz şaşırdım yanii gebelik şekeri felanda yokmuş annesinde demekki yapılı olanlar belli ediyor kendini :) )

Allah razı olsun canım benim ya. Birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur inşallah. Ben sabah namazlarını hiç kaçırmıyorum çok şükür ezan okunmadan gözüm açılıyor ya da ezan okunuyor direk kalkıyorum. Allah kabul etsin dualarımızı.
Sünnetleri kılıyorum sadece yatsının sünnetini bazen kılmıyorum. Benim eğilmem yasak o yüzden oturarak kılıyorum. Canım benim saolasın
Allah kabul etsin canım eksik olma Allah razı olsun duaların için son 1 haftaya kadar ben de uyanıyordum hep eşim Ya da ben birbirimizidürtüyoruz illaki ama nezman progestana basladım uyanamyrm elımkolum kalkmıyor wcye esım gmturuyor gecelerı. oyuzden Allah affetsın mazerettır ınsallah bide artık yatmak daha zor şu ilaclar bıtse dun başladıgım da tansıyonu düşürüyor hepten gitti bunye tek ıyı yanı uyutmaları :cry:

Ben de bu emziği internette çok duydum soothie emzik. Ama aventin biberon setinin içinden çıkacak olanı önce kullanacağız. Baktık emmiyor bunu alacağız. Mustela setin içinde pişik kremi var diye almadım ama bepanthol benim de aklımda. Eğer mustela işe yaramazsa ilk alacağım krem bepanthol. Avent göğüs kalkanı çok güzel iyi ki almışım dediğim ürünlerdendi inşallah bol sütlü oluruz bol bol da kullanırız :) Saç fırçasını Nuk almanı tavsiye ederim :)
Fırcayı bebedor aldım canım ya ablam kullanıyor yegenıme hala 1.5yasında hıc nuka yonelmedım vallahı oyuzden trcrubesızlık ıste duymayınca bıyerden:) Emzik bende hıc yoktu set almamısız ama damaklı damaksız olayı var ebebekte sordum satıs danısmanı anlattı damak farkları varmıs emzıklerın ondan bu 0,3aymıs bıde sılıkon kısmı buyülya asla yutamaz ondan soothıeler büyük dedı bıdaha onla ugrasmayım ılk onu vereyım dıye bunu aldım ben de. kızım kullansın tavsıyede bulunuruz teyzesıHoppa

kızlar ben eksık bıtıremyrm bırturlu sonnkalanlara baktım. pişik önleyici kremı , saç fırçasını, avent gögus kalkanını ve emziği alıyorum. pişik önleyiciyi bepanthol baby pişik önleyici merhem alıyorum sızler neler aldınız ne düşünüyorsunuz fıyatı da gayet uygun gıttıgıdıyorda 25tl 100gramı. phılıps aventın yenıdogan sılıkon ayıcıklı olan emzığinden alıyoruz 2li varya anne memesıne en yakın olan. magazalardan daha uygun onu da n11de 45tlye bulduk ikili şundan..ortodondik ürünmüş kullanan arkadaslrım memmun cok ıns benm kzıım da alır
soothıe ler genelde bebeklere agır gelıyor emzıgın meme ucu guzel ama agır gercekten komsum 2 aylık oldu bebegı , bebıs ılk baslarda kıyamam ellerı yumruk halınde hep emzıgın ustundeydu dusmesın dıye destek yapıyrdu resmen :D genelde tutmuyorlar denıcem dersen sen bılırsın bırde aventın yıne air ultra soft emzıklerı var daha hafıf ve meme ucu ortodontık yıne , pişik kremı gunluk ıcın bubchen var daha etkılı olsun dıye de sudocream var donusmlu kullanırım herhalde ben popişe göre :D

soothıe ler genelde bebeklere agır gelıyor emzıgın meme ucu guzel ama agır gercekten komsum 2 aylık oldu bebegı , bebıs ılk baslarda kıyamam ellerı yumruk halınde hep emzıgın ustundeydu dusmesın dıye destek yapıyrdu resmen :KK70: genelde tutmuyorlar denıcem dersen sen bılırsın bırde aventın yıne air ultra soft emzıklerı var daha hafıf ve meme ucu ortodontık yıne , pişik kremı gunluk ıcın bubchen var daha etkılı olsun dıye de sudocream var donusmlu kullanırım herhalde ben popişe göre :KK70:
tutmayanları okudum kuzum ama normal emzıgı damak yapısı farkından dolayı hafıfı almayıp sopthıeyı alanları da okuduk damak yapı farkı daha önde almayana kıyasla.esımle saatlerce ksrar asamasnda kaldık cevremde kullanan arklarımın bebegı de cok. yani bebeğe bağlı bu durum yorumlarda encok tutanları ve olumlu yorumları görduk karar verdık bakalım ınssllah benm kızım da tutar ılk onla baslayım tutmazsa hafıf denerız ya da yedek de alablrım

Back
X