• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
en temeli bol su cıdden cildin nemini kuruması için su içmemiz lazım çok ben çok şükür çok seviyorum Hatta çok fazla içiyorum normalden Benim de incecik bile maşallah diyeyim çatlağım olmadı Üstelik Sağlık Ocağı ebeleri psikolojik baskı yaptı bana sen zayıfsın Karnın çok çıkmış fena gerilir çatlarsın diye moralimi bozmuşlardı düşüncesizler ama şükür olmadı. Kremim de çoketkılı kaşınmamı engellıyor onun da payı oldugunu düşünüyorum genetık tabı bıraz da. son bır haftada bıle olabılıyormus ınsallah olmaz bızde :KK49:
Ben hic kasinmiyorumda..insallah olmaz..amin :)

Az once her cumartesi yaptigim toz al, ev supur, sil, camasirlari katla islemini yaptim . Belim kalcam koptu gitti ki evim kucuk yani :D 30.hafta milat gibiydi 30 dan sonra her sey degisti. Gece uykusuzluk, bel kalca agrilari, iki dkda nefes nefese kalmak :)

Az once her cumartesi yaptigim toz al, ev supur, sil, camasirlari katla islemini yaptim . Belim kalcam koptu gitti ki evim kucuk yani :KK70: 30.hafta milat gibiydi 30 dan sonra her sey degisti. Gece uykusuzluk, bel kalca agrilari, iki dkda nefes nefese kalmak :)

Al benden de o kadar :işsiz: 30'dan sonra bana da bi haller oldu. Bugun yine kalçam çok ağrıyo hiçbir şey yapmamama rağmen

Boyle igne ve hapi birlikte kullananlarin yazilarina denk geldim hep hapi once biraktirip igneyi daha sonra bıraktıriyor dr lar demekki sorun hapta igne pek sıkıntılı degil
Evet genelde öyle hapın etkisi uzun sürüyormuş ama benmki hapıda 36 da kesicek ondanda tedirgin oldum biraz. Erken gelme gibi bi durum olursa falan dedm ama gelmez skntı olmaz falan dedi. Hayırlısı artık. Genelde 32 en geç 34 te bıraktıranları okudum bende 36 geç gibi geliyo ama bakcaz artık sağ salim kavuşalım inşallah

Ben de avent air ultra soft aldım. Soothie bana komik geliyo tipi :rolleyes: bi de yine avent'in ortodontik gece emziklleri var. Bunun esprisi sadece karanlıkta parlaması mı
ben gece emzıklerınden aldım :D ultra aır soft fln hepsının baş kısımları degısık damak aynı bende arastırdım onu da oylelıkle gece parlayan aldım :D evet soothıe ler bebeğe ezıyetmıs gıbıme gelıyor benım cok buyuk ve agır oldugu ıcın :D ama cok tatlı oluyorlar oda ayrı :D

Merhaba hatunlar
Evi biraz süpürdüm eşimle çamaşır astım bittim eşim oglanla basket çalışmasına gitti ben evde dinleniyorum verdiğim siparişler geldikce mutlu oluyorum

@Ytmz güle güle kullanın canım takı yastiginizi
Papatyamaviss Papatyamaviss bende senin gibi şafak sayar gibi izne çıkacağım günü bekliyorum
@Kartanesii8892 ve Dido44 Dido44 nasılsınız
sayılı gun dıyorum mumkunse cabuk geccsıın D:

Çok şükür iyiyiz hemsom bugün bebegim gayet hareketli inşallah hep böyle devam eder salı gününe randevumuz var sezeryan icin gün alicaz bakalım gününü bekleyecekmi sipalar ben kıyafet alışverişini bitirdim ama hiçbirşeyi yerlestiremedim yatak odamızın dolapları maf oldu yenisini aldik 2 haftaya gelicek şimdi onun dersindeyim yerlesebilcekmiyim yetisicekmi diye siz negüzel yerlesiyosunuz benim hersey poşetlerde bekliyor
valla benımde hersey posetlerde duruyor :D oda aralıkta gelecek cok sukur boyası yapıldı en azından dıyorum :D

Al benden de o kadar :işsiz: 30'dan sonra bana da bi haller oldu. Bugun yine kalçam çok ağrıyo hiçbir şey yapmamama rağmen
ben de sureklı oturup uzanmaktan sıkıldım :KK43: kasılmalarım çok can sıkıcı. Alıstırma kasılmaları sık olmaz denıyor ya beni de bulan bu sık kasılmalar neden acaba :KK43: isyan etmiş gb olmak da ıstemıyoeum ama iki adım atayım sureklı kasılıyorum yatarken de oyle.

Az once her cumartesi yaptigim toz al, ev supur, sil, camasirlari katla islemini yaptim . Belim kalcam koptu gitti ki evim kucuk yani :KK70: 30.hafta milat gibiydi 30 dan sonra her sey degisti. Gece uykusuzluk, bel kalca agrilari, iki dkda nefes nefese kalmak :)
Kesinlikle katılıyorum 30 haftaya kadar resmen seke seke yürüyordum ne güzel hamileyim hiç bi ağrım yok diye diye :)) şimdi topallaya topallaya yürüyorum sol kalçama vuran ağrıdan :KK70:

ben de sureklı oturup uzanmaktan sıkıldım :KK43: kasılmalarım çok can sıkıcı. Alıstırma kasılmaları sık olmaz denıyor ya beni de bulan bu sık kasılmalar neden acaba :KK43: isyan etmiş gb olmak da ıstemıyoeum ama iki adım atayım sureklı kasılıyorum yatarken de oyle.
Bnmde başladı bu hafta yatarken değil ama ayakta çok sık kasılma yaşıyorum Dr um artık çok normal sık sık olucak yormayacaksın Kendini dedi ama ister istemez yoruluyorum

Bnmde başladı bu hafta yatarken değil ama ayakta çok sık kasılma yaşıyorum Dr um artık çok normal sık sık olucak yormayacaksın Kendini dedi ama ister istemez yoruluyorum
peki mesela ne sıklıkta oluyor ben ilaca basladım 2gundur duzenlı olarak gelıyor gezmek yasak evde ıs yapmak bıle yasak şu 2hafta. artık doğmaya calısıyormuş şükür kanala fln gırmemıs ama cok canım yanıyor kasılma anlarımda cıldım ztn cok gergın. ortalama 10dkda bır kasılıyorum resmen

Merhaba hatunlar
Evi biraz süpürdüm eşimle çamaşır astım bittim eşim oglanla basket çalışmasına gitti ben evde dinleniyorum verdiğim siparişler geldikce mutlu oluyorum

@Ytmz güle güle kullanın canım takı yastiginizi
Papatyamaviss Papatyamaviss bende senin gibi şafak sayar gibi izne çıkacağım günü bekliyorum
@Kartanesii8892 ve Dido44 Dido44 nasılsınız
tesekkur ederim canim

peki mesela ne sıklıkta oluyor ben ilaca basladım 2gundur duzenlı olarak gelıyor gezmek yasak evde ıs yapmak bıle yasak şu 2hafta. artık doğmaya calısıyormuş şükür kanala fln gırmemıs ama cok canım yanıyor kasılma anlarımda cıldım ztn cok gergın. ortalama 10dkda bır kasılıyorum resmen
Ben eğer çok ayakta kalırsam oluyor cnm canımı çok yakmıyor ama yine de korkuyorum iş yapamıyorum zaten hemen belim ağrıyor çocukta kasılıyor 10 dk iş yaparsam yarım saat yatıyorum ayakta kalınca bnm de öyle 10 dk da bir oluyor

Ben de temassız aldım. Bide koltuk altından ölçülen termometre de bakım setinden çıkmıştı. İkisini de kullanacağım ne olur ne olmaz
Digeri ucuz canim belediyenin hastanede verdigi hosgeldik bebek paketindede oluyor 10 15tl birsey

Back
X