• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şahsen tek renkten yana olurdum pembeyi seçebilirsin tonunuda sen karar ver fotoda biz ayirt edemeyebiliriz sen canlı görüyorsun canim
ya desenlı yatakbaşı orneği de gosterdıler canm. cokguzel.duruyor onun da fotosunı cekseydım keske acıkgrıle de guzel.olur dye dusunduk. pudra da begendm ama duvarımızı pudra boyattık heryer pudra olur dye dusunduk ondan sonra eve gelnce. bu desenler bıde hıc gecmz heryaşa uygun. sanrm renklıyı sectık sagol yorumn ıcn canmm❤

Kızlar doktordan şimdi çıktım. 32+3 haftadayım bugün. Nst ye de girdim muayeneden önce. Normal çıktı. Bebişimin boyu uzun maşallah 47 cm. Kilosu da 2.275 gr. Kafa ölçüsü, organları, kalbi her şey normal çok şükür :) Uzun boylu olacak dedi dr. Biraz önde görünüyor ama normal her şeyi dedi. Normal doğum için bir engelimiz yok. 3 hafta sonra çağırdı. O zaman da çatı muayenesi yapacak. Doğum zamanında bir aksilik olmazsa normal doğum olacak inşallah :dua: Bu arada suyun gelirse, sancıların 5 dk dan kısa sıklıkta gelirse hemen geliyorsun dedi. Çok tuhaf hissettim. Ne kadar yaklaşmışız bir kez daha anladım :KK57:

ya desenlı yatakbaşı orneği de gosterdıler canm. cokguzel.duruyor onun da fotosunı cekseydım keske acıkgrıle de guzel.olur dye dusunduk. pudra da begendm ama duvarımızı pudra boyattık heryer pudra olur dye dusunduk ondan sonra eve gelnce. bu desenler bıde hıc gecmz heryaşa uygun. sanrm renklıyı sectık sagol yorumn ıcn canmm❤
Duvarlar guzel bir gri bu kumastakilerden de birinci yolladigin pudra olsaymis efsane olurmus

Merhaba kozlar epeydir yazamadım ama mü kan olduğunca takip etmeye çalışıyorum..zaman giderek azalıyor..hazırlıklar ,tatlı bir heyecan.....2. Bebeğim olmasına rağmen gebe. Okuluna gidiyorum epey keyifli..unutmuşum gibi geliyor herşey ..ebe 30. Haftadan sonra doğum çantasınız hazır oldun deri yarın hazırlayacağım bende...bu arada cuma 32 hafta doldu 5 hafta erteledim..bebeğim 1900 gr olmuş..herşey yolunda şükür...
Maşallah canım bebisine, 2 kiloları gorcez artık . Nerede acaba gittiğin gebelik okulu ? Bende İst. Da hastahanelerin varmış, gideyim diyorum ama kaçıncı hafta gitsem karar veremedim

Duvarlar guzel bir gri bu kumastakilerden de birinci yolladigin pudra olsaymis efsane olurmus
canımm mobılya açık gri karyola ve gardrop. şifonyer de antrasit olck. ondan duvarı pudra sectımm grı de aklımdaydı ama hersey grı olcaktı busefer dedıgın gb olurdu ama mobılya gri olcagı ıcın grı yapmadım duvarı. dedim kız olcak bıraz renk katayım bari :):anne:

Nilufer_3457 Nilufer_3457 bu renk de var yuklememısım csnm sence nasıl mint yesıl tonuna yakın

Eklentiler

• 20181117_171459.webp
    20181117_171459.webp
    26 KB · Görüntüleme: 67
gecmıs olsun smdı ben bnu arastırıyodum adalat crono verdı dr.um da bana bugun kasılmalarım dün naksamdan viberı gecmıyor dıye. sımdı okudum plesanta prevıada da verılıyomus bu ılac sana verıldı mı pekı bu tıp ılac.

Şimdi gördüm canım. Bende 1 hafta kullandım adalat. Plasenta previa var bende de. Kasılma önleyici diye veriyor dr.lar ama normalde kalp ilaciymis bu.

Kızlar doktordan şimdi çıktım. 32+3 haftadayım bugün. Nst ye de girdim muayeneden önce. Normal çıktı. Bebişimin boyu uzun maşallah 47 cm. Kilosu da 2.275 gr. Kafa ölçüsü, organları, kalbi her şey normal çok şükür :) Uzun boylu olacak dedi dr. Biraz önde görünüyor ama normal her şeyi dedi. Normal doğum için bir engelimiz yok. 3 hafta sonra çağırdı. O zaman da çatı muayenesi yapacak. Doğum zamanında bir aksilik olmazsa normal doğum olacak inşallah :dua: Bu arada suyun gelirse, sancıların 5 dk dan kısa sıklıkta gelirse hemen geliyorsun dedi. Çok tuhaf hissettim. Ne kadar yaklaşmışız bir kez daha anladım :KK57:
Maşallah bebisine benim oğlum 49 cm doğmuştu gerçekten boylu bi bebiş olacak heralde annesi ;)sağlıkla gelsinler

Şimdi gördüm canım. Bende 1 hafta kullandım adalat. Plasenta previa var bende de. Kasılma önleyici diye veriyor dr.lar ama normalde kalp ilaciymis bu.
canım sımdı nasılsınn benım sancım da çıkmadı. kasılmamın nedenını sordum artık dogmaya calısıyor dedı dr.um cok da yordun mu kendını dedı songunlerde zaten çok ayakta kaldım herhangı bır sorun cıkmadı ne ultrasonda ne nstde ama ılacı verdı kasılmalarım ıcınmıs bugun tekrar sordum ıcmezsen sıddetlı yaşarsın dedi:( ben korkuyorum sadece kasılma için içmeye deger mı dıye. korka korka içiyorum ıste sende yanetki yapıyor mu peki

Masallah canim bebisine ❤❤ boyu kilosu cidden masallah ❤❤ evet yaklasiyoruz saka maka :)?

Kızlar selam bugün dr a gittik. 1660 gr olmuş. Fl değeri kısaydı, 10 gün geriydi diye endişeleniyordum haftasını yakalamış. Ama bu sefer de ac değeri 10 gün geri. Kilosu da az gibi geldi bana ama dr üzerinde durmadı sanki. Bakalım 2 hafta sonra ne olacak.
Canim bi sorun olsaydi doktor mutlaka soylerdi. Cok kilolu bebek cok saglikli bebek demek degil sonucta ❤ asil son 1ayda kilolari artiyor zaten

Kızlar kapı süsü konusunda çok kararsız kaldım. Hazır yaptırcaktım çok pahalılar içim el vermiyor. Panolardan beğendiklerim var ama malzeme nerden alcam bulamıyorum. Pano veya kapı süsü kendi yapanlar malzemeleri nereden aldınız veyq alacaksınız?

Ben şöyle bir şey düşündüm ama malzeme bulamıyorum

Eklentiler

• 20181117_211521.webp
    20181117_211521.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 65
Okudukca drdan gelenleri her an dogurcakmisim gibi oluyo :KK48::KK48::KK48:
Masallah bu arada..bende carsamba gidicem 32+2 oluyorum bakalim benim.kiz ne kadar oldu..en son 1400 grm 40 cm demisti.. 1 hafta onden gidiyoruz bizde.

Okudukca drdan gelenleri her an dogurcakmisim gibi oluyo :KK48::KK48::KK48:
Masallah bu arada..bende carsamba gidicem 32+2 oluyorum bakalim benim.kiz ne kadar oldu..en son 1400 grm 40 cm demisti.. 1 hafta onden gidiyoruz bizde.
Maşallah canım senin bebişine de. Hatta doktorum bakın saçlarına dedi. Ben pek anlamadım ama saçlıymış bizimki :) Tam hayal ettiğim gibi doğduğunda babası gibi siyah saçları olacak sanırım :)

Maşallah canım senin bebişine de. Hatta doktorum bakın saçlarına dedi. Ben pek anlamadım ama saçlıymış bizimki :) Tam hayal ettiğim gibi doğduğunda babası gibi siyah saçları olacak sanırım :)
Ay o en cok merak ettigim..sarisinmi esmermi olcak :) esim esmer ama.bizde.esmer yok.hic aliskin degilim :)) degisik.olur..

Back
X