• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar asagida, bayagi asagida cok baski hissediyorum rahatsiz edici bir sekilde, biraz canimi acitiyo normal mi acaba:KK43:

Kimiside dogumdan sonra daha çok kilo aliyor bebek boşlugunu kiloyla dolduruyor emzirdikce aciktigi icin :-) felaket tellali gibi sevincini kursaginda birakmiyimda :-)

Ben emzirdigim 1 yil dogum sonrasi 1 ayda verdigim 13 kilonun 10nu almistim, troidden suphelendim hatta ama degerlerim normal cikti. Yani emzirmek her zaman kilo verdirmiyor malesef cok dogru:))

Kızlar kapı süsü konusunda çok kararsız kaldım. Hazır yaptırcaktım çok pahalılar içim el vermiyor. Panolardan beğendiklerim var ama malzeme nerden alcam bulamıyorum. Pano veya kapı süsü kendi yapanlar malzemeleri nereden aldınız veyq alacaksınız?

Ben şöyle bir şey düşündüm ama malzeme bulamıyorum
canım ben full keçeden tülden.yaptım hatırlarsın belkı onları da süsevlerı var çoğu malzemeleri oradan aldım bu fotodakı.cokguzel ama hammaddesı ne mesela ustundekiler fn

Kızlar kilo takibini de unuttuk bu arada benim ekim kilom 70di @Ytmz muhtemelen bu ayı 78le falan bitircem :KK43: Ben çok kilo aldım ya en fazla 68 olurum diyordum hayatım boyunca 63 kilonun üstünü görmemiştim 48-58 kilo arasıydı genelde :KK43:

canım ben full keçeden tülden.yaptım hatırlarsın belkı onları da süsevlerı var çoğu malzemeleri oradan aldım bu fotodakı.cokguzel ama hammaddesı ne mesela ustundekiler fn

Hatırlıyorum canım seninkini. Keçe istemedim pano gibi olsun istiyorum. Bunların malzemesi mdf. Yıldız vs şekilleri buluyorum da yuvarlak düz pano bulamadım

Hatırlıyorum canım seninkini. Keçe istemedim pano gibi olsun istiyorum. Bunların malzemesi mdf. Yıldız vs şekilleri buluyorum da yuvarlak düz pano bulamadım
ahsap panoyu boyatsan olmaz mı.acaba bı mobilyacıya falan sorsan canım. yaparlar oval. sonra mat boya cekerlee nebıleym ya da bı dolgu gb bsy

Canım resmi varmı keçeden yaptığından?
gecen sana atmıştım sanrm var canmm çok ugrastırdı varya cokzor gercekten ıncik cincik detayları var şu bulutu da kendm yaptım mınt yeşili ve beya renklerını de yapıcam

Eklentiler

• CYMERA_20180906_131849.webp
    CYMERA_20180906_131849.webp
    47 KB · Görüntüleme: 66
  • CYMERA_20181108_140750.webp
    CYMERA_20181108_140750.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 67
Şaka gibi koskoca 7 ay gecirdik 2 ayimiz kaldi bu ay bitmesine az kalmisken kaldi 1 ayimiz
gerçekten şaka gb dr.um 2hafta bekleyin sonrası her an elı kulagında dedı kalbım cıkacak düşündükce:) kasılmalarım da cok ya glb erken gelecek prenses oyle hıssedyrm tabı dualarmız 40haftadan yana da

Şaka gibi koskoca 7 ay gecirdik 2 ayimiz kaldi bu ay bitmesine az kalmisken kaldi 1 ayimiz
Konuşulanları okurken tamda aklımdan bu geçti. Sizin yazınızı okudum:) daha 10lu haftalardayken hep 20 li haftalara özenirdim hep bi korku nasıl gecicek bu zaman diye düşünürdüm. Şuan 30 lu haftalara geldik. Gerçekten dediğiniz kadar var. Şaka gibi :)))

Kızlar kapı süsü konusunda çok kararsız kaldım. Hazır yaptırcaktım çok pahalılar içim el vermiyor. Panolardan beğendiklerim var ama malzeme nerden alcam bulamıyorum. Pano veya kapı süsü kendi yapanlar malzemeleri nereden aldınız veyq alacaksınız?

Ben şöyle bir şey düşündüm ama malzeme bulamıyorum
Çevrenizde cnc yada lazer makinası olan bir reklamcı varsa yıldızları ve diğer şekilleri kestirebilirsiniz istediğiniz gibi hatta bir çok marangozda da cnc var

Kızlar kilo takibini de unuttuk bu arada benim ekim kilom 70di @Ytmz muhtemelen bu ayı 78le falan bitircem :KK43: Ben çok kilo aldım ya en fazla 68 olurum diyordum hayatım boyunca 63 kilonun üstünü görmemiştim 48-58 kilo arasıydı genelde :KK43:
Canım çok normal takma kafana verirsin ben normalde en fazla 53 kilo olan biriyim boy da çok yok :)65.5 oldum yuvarlaniyorum resmen napalim tek karnım olsa bebek nasılsa diycem karnın kadar da arka taraf oldu:işsiz: zamanla gider elbet napalim

gerçekten şaka gb dr.um 2hafta bekleyin sonrası her an elı kulagında dedı kalbım cıkacak düşündükce:) kasılmalarım da cok ya glb erken gelecek prenses oyle hıssedyrm tabı dualarmız 40haftadan yana da
Ilk Oğlum da 35. Haftada gelmeye niyet etmisti asiri kasilmalar oldu hafif ağrı meğer sanıymış anlamamıştım doktora gittim nstde sancılar cıktı ben hiç hissetmiyordum bi gün yattık hastanede ilaç serum vs yorulmak iş güç yasakladı doktor 38. Haftada geldi paşam sen de çok stres yapma stres kasılmaları tetikler rahat ol vakitlice gelirler inşallah;)

ya desenlı yatakbaşı orneği de gosterdıler canm. cokguzel.duruyor onun da fotosunı cekseydım keske acıkgrıle de guzel.olur dye dusunduk. pudra da begendm ama duvarımızı pudra boyattık heryer pudra olur dye dusunduk ondan sonra eve gelnce. bu desenler bıde hıc gecmz heryaşa uygun. sanrm renklıyı sectık sagol yorumn ıcn canmm❤
Desenli olanlar şuan gözüne hoş gelir emin ol göre göre göz alışır sıkılırsın pişman olursun bi ara koltuk yastikları vardı desenli bayiliyordu herkes ama hemen tek renge dönüş başladi şuan çok itici geliyor bana artik hangini yaptirirsan hayirli olsun canim gelince bekliyoruz fotolari

Back
X