• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaaydinn herkesleree ❤❤ bende dun gece disardaydim dogum gunu kutlamasi icin afedersiniz kofte yemistim ama kotu oldugunu anladim gece hep istifra ettim :KK43: ondan sonra rahatladim.insallah zehirlenme falan olmamistir

Çok geçmiş olsun canım şimdi iyisin dimi

Günaydın kızlar

Sabaha doğru şiddetli bi sancıyla uyandım. Benim bebek baş aşağı pozisyonda. Sanki kafasıyla ittiriyor gibi baskı yapıyordu. O ittirdikçe içerde bir şeyler yırtılacak gibi canım yandı. Yani böyle sanki yer çekimine yenik düşmüş de aşağı düşüyo gibiydi. Ödüm patladı, doğuyo sandım hareketleri tam olarak çıkışa yakın yerlerde hissettim. Bu normal sancılardan mıdır sizce? Hala bi sızlama var kasık, bel, genital bölge civarında ama hafif

canım benim faturalarda bir şey dikkatimi çekiyor. Faturalarda ödediğimiz mebla yazmıyor onun 25,30du sanrm o cıvar indirilmiş halı yazıyor hep. Boylr bır durum yapılmasın dıye mi eşime söylemiştim bunu arastıralım dıye ama +kdvli toplam olarak belirtilse neyse totalınde bu sorun vsr
Burda yazıyor orda yazılmamasın sasırdım tabı dedıgın gıbıyse dıger ozellerdede hakknıxu Talep edemezsiniz

Burda yazıyor orda yazılmamasın sasırdım tabı dedıgın gıbıyse dıger ozellerdede hakknıxu Talep edemezsiniz
faturaları tutmadım da aslında tutmam lazımdı. bu ay tekrar bakacagım ya çok saçma ve sorucam ablamın arkadaşı insan kaynakları müdürü hastanenın bızzat sorucam bunu

Günaydın kızlar

Sabaha doğru şiddetli bi sancıyla uyandım. Benim bebek baş aşağı pozisyonda. Sanki kafasıyla ittiriyor gibi baskı yapıyordu. O ittirdikçe içerde bir şeyler yırtılacak gibi canım yandı. Yani böyle sanki yer çekimine yenik düşmüş de aşağı düşüyo gibiydi. Ödüm patladı, doğuyo sandım hareketleri tam olarak çıkışa yakın yerlerde hissettim. Bu normal sancılardan mıdır sizce? Hala bi sızlama var kasık, bel, genital bölge civarında ama hafif
Gunaydin canim ❤ benim bilgim yok bu konuda ama yalanci sancilarin da baslamis olabilir bemce. Gecen agriysa yalanci sancidir diyor ya

Çok şükür kuzu pek hareketli maşallah onun hareketlerini izleyip sohbet ediyoruz kuzuyla aşağı bölge hamlamis gibi ağrıyor sen nasılsın
Annen gidiyor sanırım yine aynı sehirdesin dimi annenle ben gurbette tekim
Maşallah kuzucuğa pek hareketli e bide tosun:) O duyguyu yaşamış olup beklemek emınım daha guzeldır. Annem bugecegidecek yakınız arabayla 15dk falan ama sürekli gelemiyor ablam çalıştıgı ıcın yegenıme bakıyorlar oyüzden gitmek zorunda. Çok zordur uzaklık Allahm sabır versın

Günaydın kızlar

canım günaydın geçmiş olsun yeri azaldı dıyorlar ama hala asagı yukarı gıdebılıyorlar sanırım anlamadım nasıl oluyor gece de ben buna benzer yaşadım yatmamıstık henüz pijamalarımı giyerken çığlık attım resmen.annemle eşim koştu dedım elını cıkaracak gb ama nasıl bagırttı benı sancı da yoktu ama baksam sankı elını kafasnı cıkaracak gibiydi delmeye çalışıyor gbydı. senın de o tarz mı oldu

Gunaydin canim ❤ benim bilgim yok bu konuda ama yalanci sancilarin da baslamis olabilir bemce. Gecen agriysa yalanci sancidir diyor ya

Hafif hafif oluyordu da böyle şiddetlisi ve bebek hareketiyle birlikte olanı ilk kez oldu canım. Geçti çok şükür

canım günaydın geçmiş olsun yeri azaldı dıyorlar ama hala asagı yukarı gıdebılıyorlar sanırım anlamadım nasıl oluyor gece de ben buna benzer yaşadım yatmamıstık henüz pijamalarımı giyerken çığlık attım resmen.annemle eşim koştu dedım elını cıkaracak gb ama nasıl bagırttı benı sancı da yoktu ama baksam sankı elını kafasnı cıkaracak gibiydi delmeye çalışıyor gbydı. senın de o tarz mı oldu

Aynen öyleydi canım yaa o yüzden bayaa bi ürktüm. Eli kolu bir şeyi her an çıkacak gibiydi o baskıyla ağrı da oldu. Eşim biraz sakinleştirdi yürüttü evin içinde. Yürümek iyi geldi

Aynen öyleydi canım yaa o yüzden bayaa bi ürktüm. Eli kolu bir şeyi her an çıkacak gibiydi o baskıyla ağrı da oldu. Eşim biraz sakinleştirdi yürüttü evin içinde. Yürümek iyi geldi
:( of ya anlıyorum senı çok garıp bısey Neden öyle oluyor ki rahim ağzı 4cmdi enson elımle hareket ettiği yerı gosterdım eşime sankı tam ucunda gbydı çok ilginç. Aceleciler vallahi sıkıldılar artık. azönce saglı sollu tekmeler attı ama cıkar benı burdan der gbydı. bide hıçkırıyordu ah dedim annem açlıktan suları mı içiyorsun sen sabah sabah:KK48:

Günaydın kızlar

Canım doğuma hazırlık sancısı bunlar bebek hareketi olmaz doğum sancisinda diye biliyorum ama emin degdeği benim ilk doğum sezeryanla oldu

Gunaaydinn guzel anne❤ tesekkur ederim iyiyim cok sukur su an. Sen nasilsin ne var ne yok ❤
İyi olmanıza sevindim bende evdeyim ne olsun ev işleri büyük oğlumun dersi filan derken zaman geçiyor uyku kalmadı bende geceleri
Belin nasıl oldu

Ben zaten paket aldigim icin miktar belli elimde faturasi var. Tabi o gun ekstra biseyler cikarirlar mi onu bilmiyorum
canım benim de doğum paketi adı altında. ama sen muayenelerle beraber baltsn mı odeme yaptın o nasıl oluyor kuzum

Back
X