• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım bende de gebelik şekeri çıktı, doktor yediklerine dikkat et ve takibini yap dedi, geçtiğimiz ay tokluk 4-5defa 152-156 aralığında çıktı genelde 140tan düşüktü, bu şekilde söyledim doktoruma o da güzel bu şekilde devam et dedi hala ölçümlere devam ediyorum 142 145 çıktığı oluyor ama önemsemiyorum artık açıkçası. bebeğimin gelişimi önde ama şekerden değil dedi doktorum büyük ihtimalle genetik dedi suyum da fazla değilmiş. dikkat et tabi ama senin de sorun olacağını sanmıyorum.
Teşekkür ederim cevabın icin benimde bebegimim gelisimi haftasinda ileridr degil aynen oyle iki tane yuksek cikmis o da sinirin az yuksegi hemen insulin diyorlar daha gitmeyecem heralde zaten benden küçük cocuklar egitim arastirma oldugu icin yedigimden degil stresten cikartiyolar sekerimi:KK12:

Teşekkür ederim cevabın icin benimde bebegimim gelisimi haftasinda ileridr degil aynen oyle iki tane yuksek cikmis o da sinirin az yuksegi hemen insulin diyorlar daha gitmeyecem heralde zaten benden küçük cocuklar egitim arastirma oldugu icin yedigimden degil stresten cikartiyolar sekerimi:KK12:
çok haklısın canım stres çok etkiliyor, biraz da yediklerimize dikkat ettik mı allahın izniyle hiçbi şey olmaz, sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize:dua:

Günaydın kızlar

Sabaha doğru şiddetli bi sancıyla uyandım. Benim bebek baş aşağı pozisyonda. Sanki kafasıyla ittiriyor gibi baskı yapıyordu. O ittirdikçe içerde bir şeyler yırtılacak gibi canım yandı. Yani böyle sanki yer çekimine yenik düşmüş de aşağı düşüyo gibiydi. Ödüm patladı, doğuyo sandım hareketleri tam olarak çıkışa yakın yerlerde hissettim. Bu normal sancılardan mıdır sizce? Hala bi sızlama var kasık, bel, genital bölge civarında ama hafif
Ayy evet oluyor oyle arada sanki elimi atsam alacakmisim gibi hissediyorum ama yoruldugim zaman veya dustan sonra oluyor

İlk defa erken gelecek hissi oluştu ya :KK43: çoğu bitti, kurtarırlar artık kendilerini ama inşallah zamanında gelirler sabırsızlar :))
inşallah canım inşallah hepimiz hazırlıklı yakalanalım inşallah. Annem anlattı benim doğumumda kontrole gıtmıs annem dr daha 2günün var demiş annem de anneanneme gitmiş var daha diye ozamanlar nerde ceptelefonu falan babam da işyeri uzak diye anneanneme evde kalmış.annem sabaha karsı sancılanmıs hastaneye götürmüşler benim kıyafetler evde kalmış ve benı anneannemin yelegıne sarıp vermişler kıyafetlerım sonradan gelmşş:)

Canim bende 20araliga kadar caliscam daha bekletiyorum ya hali hemen kirleniyi diye. Ev temizligi icin sirket bulcam bide halilari vercem bende ama araligi ortalasam diye dusunuyorum
bende aralığın sonunu beklicem canım ya, hemen kirleniyor tekrar, Doğumda temiz olsun istiyorum

Benide etiketlermisim canım doktorunla görüştürkten sonra :)
Görüştüm canım bizim için gerilik sayılmıyor bunlar dedi , üstünde durulcak birşey değil dedi belirli bi haftası var dedi o haftada sonra takip ediliyormuş fln filan :D

yok kuzum bende başladım onu sormuyorum. Eğer 37. hafta izne ayrılırsam işe dönüşüm ne zaman olacak?
canım bana bunu sen yapmıştın, :)aramızda 2 gün var, 17 Nisa’n oluyorsun sende galiba

Eklentiler

• ABF2D030-EE8B-4434-80A4-9E730D3E27A1.webp
    ABF2D030-EE8B-4434-80A4-9E730D3E27A1.webp
    62 KB · Görüntüleme: 54
bende aralığın sonunu beklicem canım ya, hemen kirleniyor tekrar, Doğumda temiz olsun istiyorum
dip temzlıkte pek kırlenmezcanm ortalık harıc . benımnsuan fena temiz oldu odayı da duzenleyecem aksama gelson havalansın bıkac gun. yemek de yapmıcam artk asagdan gelıyor yemek vs:) bıdaha normal supurme toz alma fln kalıyor dr.um heran olablr dedı dye smdıden bıtsın ıstedm yoksa kv.ye fln brakamam temızlıgımı hastanedeyken. gecen yardım ettiler ama heryerım cızılmıs ya mutfagımdakı davlumbazı bıle telle ovmuslar çizilmiş sinirbozucı ısaretlerı bıle gitmiş görümcem camları sildi heryer bugulu. koltuk sandalyelerım gergın nubuk kumaş. gorumcem süpürürken ayrı uç takmamıs cızmıs heryerını resmen gördukce sınırlenıyrm emrıvakı yapıp gelıyorlar temızlemeye. ben kadın cagırcam dedıgımde negerek var dyerek.karıstılar ertesı gun emrıvakıyle pat dye kapımda bıttıler

dip temzlıkte pek kırlenmezcanm ortalık harıc . benımnsuan fena temiz oldu odayı da duzenleyecem aksama gelson havalansın bıkac gun. yemek de yapmıcam artk asagdan gelıyor yemek vs:) bıdaha normal supurme toz alma fln kalıyor dr.um heran olablr dedı dye smdıden bıtsın ıstedm yoksa kv.ye fln brakamam temızlıgımı hastanedeyken. gecen yardım ettiler ama heryerım cızılmıs ya mutfagımdakı davlumbazı bıle telle ovmuslar çizilmiş sinirbozucı ısaretlerı bıle gitmiş görümcem camları sildi heryer bugulu. koltuk sandalyelerım gergın nubuk kumaş. gorumcem süpürürken ayrı uç takmamıs cızmıs heryerını resmen gördukce sınırlenıyrm emrıvakı yapıp gelıyorlar temızlemeye. ben kadın cagırcam dedıgımde negerek var dyerek.karıstılar ertesı gun emrıvakıyle pat dye kapımda bıttıler
senin kirlenmez canım tabi, bizde küçük canavar var ;)) halıya geçen vişne suyu döktü mesela, duvarlar zaten allahlık :) koltuklar da . Hiçbişeyi kasıtlı yapmaz, ama kuzum daha çok küçük. Mesela örtü serer bişey yerken dökmemek için, sonra ben içerdeyim mesela, o örtüyü sallaya sallaya gelir al annecim diye :))

Selam kızlaar biz de sabah doktordaydık. Bebeğimin kilosu 2085 gr boyu 43 cm olmuş :emir_bebek::nazar: açılma da yokmuş. Kilo almayacak diye çok korkuyordum ama çok şükür yerindeymiş boyu kilosu :KK28:
açılma için nasıl muayene etti canım maşallah bebeişinee❤

Back
X