• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İyiyim canım şükürler olsun kasılma felan olmadı daha fakat sağ bileğimde karpal tünel sendromu oldu sanırım hamilelikte olurmuş elimi oynatamıyorum acıdan geceleri ağliyarak uyanıyorum o derece ağrıyor bileğim :'(
Bende maalesef aylardır var canım karpal tunel :( Her hareketi kısıtlıyor ağrıdan bir şey yapamaz oluyor insan. Doğumdan sonra ödem gidince iyileşiyormuş yavaş yavaş. Sabredeceğiz az kaldı

Plasentadan dolayı canım rahim ağzında ve yapışıklık var diye
Hayirlisi canim allah kurtarsin saglikla al kucagina bakalim ilk dogum yapmak kime nasip olacak birgun burada kizlar biz dogduk diyen olacakmi diye dusunuyorum hep o kim olacak :-) acaba

Hayirlisi canim allah kurtarsin saglikla al kucagina bakalim ilk dogum yapmak kime nasip olacak birgun burada kizlar biz dogduk diyen olacakmi diye dusunuyorum hep o kim olacak :-) acaba

Aminn canım sağlıklı olsunlar da başka bir dileğim yok :) çoğumuz Aralık annesi olacak bu gidişle :))

momfort baby kullandım ben, çok da memnundum, sırtım belim hiç ağrımıyordu

ya dünden beri yanma var bende, ama su bol içince geçiyor. Kontrolüme 1 hafta var, acaba erken gitsem mi?

Canim idrara cikinca yanma oluyorsa bence ara belirtileri soyle gerekli gorurlerse gelmeni isterler zaten. cunku idrar yaparken yanma enfeksiyon belirtisiymis ve erken dogumu tetikliyormus

momfort baby kullandım ben, çok da memnundum, sırtım belim hiç ağrımıyordu

ya dünden beri yanma var bende, ama su bol içince geçiyor. Kontrolüme 1 hafta var, acaba erken gitsem mi?
Bazen az su içince koyu renkli ve daha asidik çıktığı için yakabiliyor ama genelde enfeksiyon belirtisi diye biliyorum ben de

Oh elinize saglik kuzum cantaya neler koydun bende ona gore hazirlasam
bebek için
*takım kıyafeti*pişik kremı*bebe yagı*10 tane bezi.(evim yakın ekstradan aldırıcam eşime yetmezse)*ıslak mendılı*burun aspiratörü*tırnak makası*agız mendılleri*yedek hastane çıkışı
*hastane çıkışının içi için uzunkollu body ve patıklı alt*3çıtçıtlı body*1tulum*fırça tarak seti*2çorap*1külotluçorap*2 eldiven*astronot tulum(çıkarken giymekiçin)*ince battaniye*peluş battaniye*Emzik*Biberon seti
Anne için
lohusa seti*emzirme sütyeni*Hamile külodu 2adet*emzirme atleti*normal iç çamaşırı pamuklu*2şer çift ince ve kalın çorap, Lohusa pedi(koyucam henüz) *Yedek pijama takımı*Süt sağma makinası*Göğüskalkanı*Dişfırçası,macunu*Makyajçantası*saçfırçası*Bitki çayı(koyacagım)*Çıkarken gıymek için kıyafet*Havlu*Deodorant*Toka*taç,terlik seti. takıyastıgı ve suslemeler ıste Aklıma gelenler canım listeyı bulamadım hepsını yazmaya calıstım.hatırlamaya çalıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar kilo bildirimlerinizi alayim listeye bakin onceki ay kilonuz yoksa onuda yazin ben tl degistirdigim icin gecen ay kilolarini yazamadiklarim olmustur baslayalim bildirimlere

Back
X