• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim henüz belli değil tabi ama ne olur ne olmaz diye aklıma gelenleri attım. Serum falan veriyorlar gerçi ama o susuzluğu gidermiyor gördüğüm kadarıyla
iyi yapmışsın hayırlısıyla gelsinlerrr

Oy maşallah yaa, ne çabuk sona geldik, artık doğsa da ciğerler gelişti korkmayın diyor ne güzel ;)

Eklentiler

• 43E38F34-8A09-4CFC-969A-3E0F88896B9F.webp
    43E38F34-8A09-4CFC-969A-3E0F88896B9F.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar cok tesekkur ederim. Toplu yazayim. Dogum belirtisi ben anlayamadim pek. Bir anda su ve nisanim geldi. Inanin evde yazili okuyordum. Eh ara ara sancilar oluyordu tabii ama hep ben onlari vucut hazirlaniyor iste diye yoruyordum. Herkesin malumu tam zamaninda da olsa bu agrilar olur. 10.30da gittimgece2.30da hazirdik oglumla. 2 kilo dogdu 36 cm. ultrasonda 2500 gr 43 cm cikardi. Minicikmis megersem. Allah herkese kolay dogum nasip etsin.
Canim Allahim anali babali buyutsun ben grubta ilk olurum diyodum sen actin hayrlisi kuzum herseyin bende cuma gitcem ins 35 haftayi bende tamamlarim senin tam 35 hafta bitmismiydi

kızlar telde neyaptıysam orjınal rengı ckmıo he delırdım:) açık gri ve antrasit işte. antrasit de koyu ckıo gunduz gozuyle çekebılseydım iyiydi odamın herseyı tamamlanınca ınsallah daha güzel olucak sımdı bısey anlamadım odadan:olamaz: bide A şeklinde rafımızı yapıcak ıns doguma dek o da gelcek şifonyer ustune.. issmimiz de duvara yapıscak. ve gardroba da tül olcak buzmelı cam kısmına. emzırme koltugu olcak şifonyerın karsısına da. belkı yerlerı de degıstırırım bılemedım bakalım bundan sonrakı işim oda ile ilgilenmek. Biz cok begendık memnun kaldık tam ıstedıgımız gb oldu gardrop hele kocaman oldu evlenene dek oda istemesin vallahı:spor:
Güle güle kullanın canım çok güzel kaça yaptırdınız acaba

Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.:KK49:
Topugin ilkk minigi yaa col mutlu oldum ne cabuk gecti zamn simdi daha cok heyecanlandim kizlarr

Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.:KK49:
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun allah ikinizde sağlık sıhhat versin canım gözünüz aydın

zümreeeem naptın sen yaa :)) okurken elim ayağım titredi heyecandan. Allah analı babalı büyütsün inş, sabırsız Paşa’ya bak seeeen. Kız daha izne de ayrılmamıştın demi sen :KK66:
Ya sorma, cuma gunu son gunumdu. Pazartesi rapor alip okula verecektim, dogum raporunu verdim:KK49: bebisim de cikarsa her sey tam olacak insallah.

ben de ilk günler çok panik yaptım hatta ışık açık uyudum bebeği göremem karanlıkta diye. çocuk dr ışıkta büyüme hormonu düzgün salgılanmaz ve bebek rahat uyuyamaz. gece ile gündüzü ayırtetmesi için karanlıkta uyusun demişti. ben de ya bişey olursa diye kaygılarımı anlattım. evet olabilir yeni doğan ölümü olmaz diyemem ama parkta çocuk kaçırma olayları oluyor diye büyünce parka götürmeyeceksen şimdi de ışık açık uyutabilirsin demişti :olamaz: doktorumuz gerçekten çok iyi yönlendirdi bizi sağolsun. oğlum gece gündüz ayrımını ilk günlerden öğrendiği için hiç uyku problemi yaşamadık. şimdi 26 aylık gece ışığı kapatınca hemen uyur.
Maşallah oğlunuza darısı bize inşallah :)) Evet çok dogru söylemiş doktorunuz. Ama insanın elinde olmuyor şuan aynı kaygılrı bende yaşıyorım daha dogurmasamda :) bu söylediklerinde ekstra bilgi oldu teşekkür ederim canım dkkate alıcam bunuda. Ama yenidoğan ölümleri diye araştırdıgımda aslnda pekte bir sebebi yok. 6 aylık bebekte kusup bogulabiliyor. Sanırım birazda kader. Ömrü okadarsa zaten uyanıkta tutsak olucak olan olucaktır ama işte düşüncesi bile korkunç olunca peşinden kaygı geliyor. Allaha emanet edip tüm önlemleri alıp bırakıcaz artık :) yada sabaha kdr uyumayıp pürdikkt onu izlicez :))

Sirt ustu yatiriyordum, bazen yan koyuyordum donmeye basladiklarinda kendileri nasil istiyorsa oyle yatiyorlar ama :) reflu yatagi cok mantikli geldi bana, Ben yatagin alt kismina kucuk bir yastik koyup egimli yapardim bilseydim Boyle bir yatak oldugunu alirdim bastan:)
Aslnda doktorlar reflü yatagından çok sizin yaptıgınız şeyin yeterli oldugunu söylüyor:) reflü yatagı almak işi biraz kolaylaştırıyo okdr :) az önce bir hemşireye sordum kendisininde bebegi var. Gündz gözetim altında istediğin şeklde yatır ama geceleri sırtüstü yatır dedi. Tüm sağlıkçılar aynı şeyi söylüyor :) kusma durumu olursa risk olmazmı dedm. Olabilir o yüzden sırtüstü yatırınca basını saga veya sola cevir yada tam yan değil hafif yana meyilli yatır başı hep ya sağ ya sol olsun dedi. Ben bukdr şeyi düşünürken zaten uyuyamam geceleri :D

Kizlar insallah siz de normal dogurursunuz ve kolayca. Cok sukur evine de gelince minigim tam olacak insallahh
Amin amin inşallah cnm benim bebişin kafası 28. Haftadan beri aşada artıkdönmez dedi Dr ama bakalım ne olacak inş bizde senin gibi kolay bir doğum yaşarız. Oğluşun hemen toparlasın gelsin inşallah yanına dualarımız seninle

Oy maşallah yaa, ne çabuk sona geldik, artık doğsa da ciğerler gelişti korkmayın diyor ne güzel :KK66:
Evet canım çok güzel Bana da 34 haftada Doktor dogsa bile bir sıkıntı olmaz Korkmana gerek yok demişti kasılmalar ıcın gıttıgımde içim rahatlamıştı. Allahın izniyle:dua:

Güle güle kullanın canım çok güzel kaça yaptırdınız acaba
çok teşekkür ederim canım 6.500e düşürmüştük 7ıstemıstı pazarlık yaptık baya. bırde bana buyuk raf falan yapacak sonra komodın de yapacak o da hedıye olucak. gardrobu yatagı büyük dıye okadar tuttu

Back
X