- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
Sagol canim.hepsine masallah minnoslarimiz :)bin maşallah profil resmine:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim.hepsine masallah minnoslarimiz :)bin maşallah profil resmine:)
bilmiyorum ki canım acı yemiyorum zaten sırf süt için salata yani ekşi dediğim de süt ürünleri diyetine basladım zaten dogru düzgün bişey yediğim yok anlamadım ben deBen cok eksi yiyorum pisikle baglantisi olurmuki..bizde bisey olmadi bu arada..
Sağol canım bilgilendirme için. Bak ben buna çok kızıyorum işte. Araştırmasam onun dediğine göre hareket etsem çocuğum zamanında aşı olamayacak. Halbuki dese bizim elimizde yok diye ben de ona göre hareket ederim.
Ben de genel de 100 200 gram farkediyo kuzum sağlık ocağında da denedim hastanede de tartıdan mi aceppBende bunu denedim ama bende aayni cikmadi, cok daha kilolu cikti 300 gram fazla gorundu kizim
Az önce il sağlık müdürlüğünü aradım. Tahmin ettiğim gibi kimseye ulaşamadım. Acıbadem hastanesini aradım. Dedim ki doğumda ilk dozu yaptınız. İkinci doz için sağlık ocağı ellerinde aşı olmadığını söylüyor. İkinciyi de siz yaparmısınız dedim. Bir kayıt sistemi olduğunu, aşının ikinci dozunu yapamadıklarını, aksi durumda sağlık bakanlığı ile sorun yaşandığını söyledi. Ama sağlık ocağına sitemli konuştu hep böyle yapıyorlar der gibi. Ben zamanında her istediğimde geliyor aşı,onlar da istese gelir gibi şeyler söyledi. Misafir olarak farklı bir sağlık ocağına gidip yaptırabilirsiniz, yasal olarak da hakkınız, yapmak durumundalar dedi. Başka sağlık ocağı araştıracağım artık. Off ne sinir bozucu. İnsanlar işlerini zamanında düzgün yapmıyorlar diye bunları yaşıyoruz.Evet canım iyi ki önceden soruşturmuşsun. Bul bi yer yaptır. Zamanı çok önemliymiş ben de yeni ögrendim
Gozunaydin cnm darisi basima bende yarin gidecem kontrole insallah benimki de ondandir. Senin kac gun surdu kanaman? Bugun kac günlük oldunuz? Ben bugun 7 günlüğüm ve sari akinti geldi bugun yani tamamen bitti sanirim dunde kahverengi gelmisti.Canım ben doktora gittim ultrasonla baktı rahim temiz iyi temizlenmiş o yüzden kanaman az olmuş diyor
Ben 4 Ocak ta doğum yaptım ilk 5 gün para kadar geldi kahverengiydi canım 2 kez de ev süpürünce geldi yine kahverengi para kadar 5 günlükken bitti diyebilirizGozunaydin cnm darisi basima bende yarin gidecem kontrole insallah benimki de ondandir. Senin kac gun surdu kanaman? Bugun kac günlük oldunuz? Ben bugun 7 günlüğüm ve sari akinti geldi bugun yani tamamen bitti sanirim dunde kahverengi gelmisti.
Aynı şehirde gelip kalmak ne demek ya birde annen varken gelmemesi tuafCanim benimde yarin kv gelio. Ayni sehirdeyiz ama gelip sevmiolar hergun annemin gitmeisni beklio gelmek kalmak icin. Hergun annen yorulmustur gitmio mu dio. Kendisi yasca buyuk ki annem ayagina cayini yemegini goturur. Ben de dedim bugun annem burda is icin kalio hergun yemek camasir bulasik temizlik yapip bebege yardim ediyor dedim bilerek. Ben o kadar yapamam yatarim otururum sen yalniz kalma dio. Olay ben degilim gelip yatsin bebek sevsin burfa. O gelsin diye annem gidiyor annem varken gelmiyo anlamadim cunku. Bana da ekstra is. Hergun temuzlik yemek bebek vs. Gercekten insanlar dusuncesiz. Gel sabahtan aksama sev kal 12saat burda ama yatili gelme. Yada yatili gel ama annem de kalsin ben ne yapicam simdi. Ona mi eve mi bebege mi bakayim yani. Zaten bi salonum var orda yatiliyo vs esi falan abiside gelse e emzirioriz vs ben ufacik yatak odama mahkum olcam of of..
Bizde hastaneden ciktigimizda kizarmisti biraz..islak mendili biraktm.pamukla siliyorum.hemen gecti..bilmiyorum ki canım acı yemiyorum zaten sırf süt için salata yani ekşi dediğim de süt ürünleri diyetine basladım zaten dogru düzgün bişey yediğim yok anlamadım ben de
Benim de bitti hemen şuan sarı akintim var sende akıntı varmıBen 4 Ocak ta doğum yaptım ilk 5 gün para kadar geldi kahverengiydi canım 2 kez de ev süpürünce geldi yine kahverengi para kadar 5 günlükken bitti diyebiliriz
Bende baby me pamuk aldım artık ıslak mendil kullanmıyorum bu sayede küvezde oluşan pişik bitti oğlumdaBizde hastaneden ciktigimizda kizarmisti biraz..islak mendili biraktm.pamukla siliyorum.hemen gecti..
Yediklerime dikkat etmiyorum
Bende hiç bişey yok canım bu sefer lohusalıktan hiç bişey anlamadım tertemiz gelen giden yok azcık gelse de zayıflasam diye bakıyorum kocaman göbeğimle kaldım =(Benim de bitti hemen şuan sarı akintim var sende akıntı varmı
canım bazen pamuk bazen pamuklu ıslak mendil kullanıyorum anlamadımBizde hastaneden ciktigimizda kizarmisti biraz..islak mendili biraktm.pamukla siliyorum.hemen gecti..
Özelden yazdım. Bi bakabilir misin ?Canım geçmiş olsun öncelikle. Benim lekelenme 28.haftada başladı sonra git gide kanamaya döndü. 1 hafta arayla 2 defa hastaneye yattım en son 1 hafta kaldım ve 34.haftada sezeryana aldılar. Çok şükür rahim ve meshane etkilenmedi ama kuzum 9 gün kuvezde kaldi. Şimdi çok şükür ikimizde iyiyiz. İnşallah sende kolaylıkla atlatır sağlıcakla kucaklarsin yavrunu. Sana tavsiyem ihmal etme en ufak lekelenmeni bile hemen acile git bu arada istanbuldaysan Zeynep Kamil dışında bir hastaneye gitme oranın özel kanama ekibi var hemen müdahale ediyorlar. Allah göstermesin özelde anne bebek kaybı çok fazla oluyormuş.
Ben de sutle silicem canim aynen :)) ❤masallah kizina ❤ ben bi 7.gununde gitmistim bide 1 aylik da gidcem iste haftaya meraktayim o yuzden ❤Canim bizim bugun 15 gunluk kontrolumuz vardi..kizim 3700 dogmustu..hastaneden cikarken 3500 du...bugunde 4000 kg cikti..dr gayet guzel dedi..
Sivilce gibi seylerde bizdede cikiyor..cikiyor sonuyor baska cikiyor yine cikiyor.cogalmadi ama.
Bugun annem sutle bebegin cildini sildirdi :) guzel olsun diye![]()
Malesef ki oyle kuzum.. insanin kendi annesi gibisi yok ve aska olamazda.. ne diyelim su 40miz bi gecse hayirlisiyla.. insallah o zamana biter en azindan ne diyelim.. daha da 3 4gundur evde yatio elleri tutmuyodu ayaga kalkamiodu resmen doktorada gitmedi. O dereceydi yani sen dusun.. hayirlisi..Ahhh arkadaşım bu ne düşüncesizlik anlamıyorum. Hayır bir de ağzıyla ben okadarını yapamam diyor. Ne cürret ya. Annen varken niye gelmiyor sanki, annen sana hizmet ediyor yardımcı oluyor kv gitsin diye gözüne bakıyor. Yok yaaa ne varsa insanın kendi annesinde var. Benim kvde de geldi bir iki kez yine sağolsun yemeklerimi yaptı ertesi gün gitti ama bir anne gibi olamaz. Annem bazen süt sağ bırak sen git yat ben her şeyiyle ilgilenirim diyor sağolsun çok uykusuz kalırsam öyle yapıyorum altını da değiştirir karnını da doyurur.. İnsanın böyle şeylere ihtiyacı var gelip de afedersin totosunu büyütecek insanlar uzak dursun. İyice sinirlerim bozuldu![]()
Su 40miz bitseydi hayirlisiyla.. hayir hergun arayip foti gonder diyip goruntulu ariyor.. 15dakika arabayla evler. Gel kal istedigin kadar sev et gece git. Hic sevmeye gelmediler kalmayi mi bekliyolar anlamadim.. annemde hizmet edio yani onlara bisey de yapmio ki kadin. Zaten bi salonum 2koltugum var. Birinde annem kalio oburunde kv kalabilir. Bemde anlamadim kuzum..Aynı şehirde gelip kalmak ne demek ya birde annen varken gelmemesi tuaf
Yazdıklarında sonuna kadar haklısın
Bende.. sut yogurt kuru fasulye herseyden yiyorum..Bizde hastaneden ciktigimizda kizarmisti biraz..islak mendili biraktm.pamukla siliyorum.hemen gecti..
Bende ayni pamukla hep su kaynatarak yaoiyorumBende baby me pamuk aldım artık ıslak mendil kullanmıyorum bu sayede küvezde oluşan pişik bitti oğlumda
Maşallah kizcene canım Allah'ım korusun hepsini