2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın hanımlar

Gaz sancısı ile başlayan ve biten bir geceden merhaba :KK43:

Benim oglanin uykusu tavşan uykusuna döndü bu gaz sancısı nedeniyle damlayi değiştirdik gazını her emzirmeden sonra cikrayorum ama yinede bu gaz hep oğlanı ikinma moduna sokuyor artık buna çözüm bulamamak canimi sıkıyor yazık kuzuya ya

Uykusundan gaz sancisi için sık sık uyanması yüzünden ev işleri kalıyor devamlı memede avunlak için onu da sinirle emiyor yavrum

Kısır döngü içinde bu emmek ve gaz sancısı bizde
Biz bir haftadır aynı durumdayım ev işini bırak ne yemek yediğim var ne uyuduğum hepsini geçtim bunlara bağlı sanirim. Sütümde azaldikca azaldi şimdi o ağladı ben ağladım derken uyudu bakalim kaç dakka uyuyacak

Canım incir havuç karışımı nasıl bişey

Canım ben emzirme sütyeni ve atleti aldım gögüs pedi ve lansinosh krem aldım.kremi kızım sevmediği için kullanamadım. Sütyen ayletve pedi takınca gögüsuclarım acıdı. Normal atlete döndüm evde olduğum için atlet kullanıyorum şimdilik acı yok ama lansinosh kremi tavsiye ederin
Kuzum kalkan kullan en iyisi. Temas etmedigi icin kuyafetle hic sikinti olnuyor hem sut de birikiyor icinde

Ya ben cok bunaldım çocuktan değilde ben hıc bisey anlamıyorum bu cocuk acmi toklu doydu mu uykusumu var hep bi ağlıyo mızmız o dudak büzüp yüzüme bakarak anne der gibi ağlayışı derdine derman olamayisim çok canım yaniyo kendimi okadar yetersiz eksik hissediyorum ki anlatamam

A anneveoglusu canım aşağıya mesajı kopyaladım denemeni tavsiye ederim ben bir haftadır kullanıyorum. İstersen hazır bitmiş halinin resminizde atabilirim

Kızlar günaydın tünaydın :) bebekte gaz problemini dün akşam çözdük aman nazar değmesin maşallah. 2 gündür kızım çok sıkıntı çekti. Halam geldi çok becerikli ve bilgilidir 4 çocuğu var hasta dahi olmamıştır çocukları. 2 yemek kaşığı kadar çörek otunu teflon tencerede kuru kuru kavurdu. Ciddi duman ve koku çıktı çörek otunun tadına baktığımda çıtır çıtırdı olmuş dedi. Ne yanık be çiğ gibi düşünün. Mermer havanda güzelce ezdi 2-3 kez elekten geçirdi elekten elediği kısımı cam kavanoza aldı. Üzerine hakiki zeytin yağı koydu ( aşağı yukarı çörek otunun 15 katı kadar düşünün). Güzelce karıştırdı sabah akşam bir çay kaşığı vereceksin dedi. Vermeden önce karıştırdık çörek otunun toz hali biraz dibe çökünce kızıma verdik. Bir saat sonra allahım bir rahat gaz çıkarttı hem alttan gem üstten nasıl rahatladı yavrum. Şuan bol bol gaz çıkartıyor. Denemek isteyen olursa tavsiye ederim. Birde kızımın dilinin üzeri beyazdı ben sütten olduğunu düşünüyordum bana göre pamukcuk yanaklarda olurdu meğer dili pamukçuk olmuş. Biraz karbonat üzerine sıcak su döktü ağız bezi ile dilini temizledi tertemiz oldu. Kızım ondan sonra daha güzel emmeye başladı, bide her emzirmeden önce göğüslerini de karbonatlı su ile sil dedi. Bir daha ağzı pamukcuk olmazmış. Pamukcuk hem hasta edermiş hemde emme kuvvetini azaltırmış. Karbonatlı suyu günlük yap kullan artanını at hergün yeniden yap dedi.

Selam güzel anneler benim oğlusun burnu tıkandı meme emerken zorluk yasiyor. Nasil burnunu açabilirim bunu yasayan var mi? Birde nefes alisi cok hızlı yarin doktor kontrolu var sorucam ama bugunde burnunu acabilsem bebegim memeyi rahat emse.

Biz bir haftadır aynı durumdayım ev işini bırak ne yemek yediğim var ne uyuduğum hepsini geçtim bunlara bağlı sanirim. Sütümde azaldikca azaldi şimdi o ağladı ben ağladım derken uyudu bakalim kaç dakka uyuyacak
Biz de üç gündür ikindi vakti saat 4 ten gece 11 e kadar nöbetteyiz. Evde 4 kişiyiz sırayla carsafta sallıyoruz yoksa asla durmuyor. İki beşiği var ikisi de sallanıyor ikisini de kabul etmiyor. Gaz mi bu ya bu derece yapar mi... Şaşkin ve yorgunum

Canım incir havuç karışımı nasıl bişey

Canım ben emzirme sütyeni ve atleti aldım gögüs pedi ve lansinosh krem aldım.kremi kızım sevmediği için kullanamadım. Sütyen ayletve pedi takınca gögüsuclarım acıdı. Normal atlete döndüm evde olduğum için atlet kullanıyorum şimdilik acı yok ama lansinosh kremi tavsiye ederin
Uclari degil ki canım aciyan ozellikle geceye dogru damarlarim sizliyor,zonkluyor sanki :(

Yok kiz esimde dun sehir disina gittiler bana fedi gorumcem var on yasinda o gelsin cocugun basinda dursun sen temizlini yap bende dedim gelmesin ben yaparim cunku okula gidiyor hastami kimbili ne cocuga cocuk mu emanet edecegim herfirsatta opim diye ugrasiyor gelmesin dedim oda annesine demis gonder cocuga baksin diye anneside kizini gondermiyo kendi geliyor butun suc esimde
Kiz napacan geleni gideni vallaha eziyet gelmesin disarisi hastalik dolu herkes mikrop virus tasiyor cap cap opuyorlar onlar geldimi cayi meyveyi koyacan ev derleyip toplama geregi duyacan gelmesinler daha iyi gel falan deme :-))
Ay yok ben demiyorum gel diyede..evde bos kalmiyor...apartmanda 13 daire var. 10 u geldi ..ben kimseyi tanimiyorum kimseye gitmem.akrabalarm cok zaten.apartmana firsat kalmiyor calistigim icinde ... ama kalkip geldiler. Ben mi yobazim anlamadim :)
Cocugu odadan cikarmadm valla..napim dedigin gbi kis vakti cogu kisi hasta..

Ay yok ben demiyorum gel diyede..evde bos kalmiyor...apartmanda 13 daire var. 10 u geldi ..ben kimseyi tanimiyorum kimseye gitmem.akrabalarm cok zaten.apartmana firsat kalmiyor calistigim icinde ... ama kalkip geldiler. Ben mi yobazim anlamadim :)
Cocugu odadan cikarmadm valla..napim dedigin gbi kis vakti cogu kisi hasta..
40 cikmadan gelmeselermis keske,hic tanimadigin komsularinmi geldi cnm

Canm bizde de oluyor bazen kakasını tam yapamamış da gazla kirlenmiş gibi. Sizinki de öyle mi doymamış mı demek oluyormuş :KK43:
Kiz cocuklarinda bi zaman annenin hormonlarindan dolayi olabilir demisti drum..ben cekip gondermistim resmi.
Yegenimdede olmustu o zaman dr onada yetersiz beslenme demisti erkek o :)

Kiz cocuklarinda bi zaman annenin hormonlarindan dolayi olabilir demisti drum..ben cekip gondermistim resmi.
Yegenimdede olmustu o zaman dr onada yetersiz beslenme demisti erkek o :)
Yaa bizimki de erkek üzüldüm şimdi :/

40 cikmadan gelmeselermis keske,hic tanimadigin komsularinmi geldi cnm
Ya iste selamlasiyoruz apartmanda gorunce .esinde bikac kez toplantiya katilmisti..kimsenin evine gitmisligim yok..zaten sabah 7 de cikip aksam 7 de geliyoruz.pek evdede durmuyoruz ..durmuyoduk.o yuzden isimlerini bile bilmiyorum..komsuluk bizim apartmanda ölmemis :)
Cok kalmadilar ama yine kahve yaptim..)yaslarida buyuk..annemle sohbet muhabbet ettiler .

Burda da yaşayan vardı sanırım bebeğimin bezinde turuncu renginde leke var netten baktım bebek doymadığından diyor ama emiyor 20 dk en az uykuya da dalıyor geçici durummuş ama bilemedim
Bizim de oluyordu başlarda şimdi normale döndü canım. Doktor da senin dediğin gibi doymadığından demişti o zaman.

Ya iste selamlasiyoruz apartmanda gorunce .esinde bikac kez toplantiya katilmisti..kimsenin evine gitmisligim yok..zaten sabah 7 de cikip aksam 7 de geliyoruz.pek evdede durmuyoruz ..durmuyoduk.o yuzden isimlerini bile bilmiyorum..komsuluk bizim apartmanda ölmemis :)
Cok kalmadilar ama yine kahve yaptim..)yaslarida buyuk..annemle sohbet muhabbet ettiler .
Beni de hep tanidiklar, komsular, arkadaslar ariyor. 40i ciksin gelecegiz gormeye diye. Ben de herkesi ayri ayri agirlamaya calismak zor ve stresli olacak diye. 40 i ciktiktan sora ki hafta sonu o da 47 günlük fln oluyor okuma yapip hepsini cagirayim diye dusundum. Çocuğu yatak odasina koyarim en son bir iki dk cikaririz tamam insallah

Back
X