Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde istiyoruz Allah izin verirse ama 7 ay oldu hala tık yok. Anne adayları hamilelij için cok sık birliktelik mi gerekiyor sık birliktelik olmazsa hamilelik mumkun degil mi
İlgisi yok sık ilişki ile adet döngünüze göre yumurtlama gününüzü bilmeniz lazım. Ama tavsiyem önce bir kadın Doğumcuha gidin muayene test vs her şeyi yaptırın Dr gerekli açıklamayı yapacaktır
İşitme testi yaptırdınız mı?
Şart mı bu ya.
Dün gittik saçma sapan bir şey .
Derin uyuyor olması lazım imiş. Uyuyordu zaten, kulağına cihazı soktu çalıştırdı, ağlayarak uyandı yavrum. Gece derin uyuyor ama gece de gitsem o anda rahatsız olup uyanacak
Gazi beslendikten sonra bagirsaga inmeden agizdan çıkarırsa cok sikinti cekmezmis bagirsaga inince cok kivrandiriyormusGaz falan cıkarmiyorum hatta alt bile degistirmiyorum gece kaka yapmiyor artik gece bikere alt degistiriyorum uc dort gibi birde sabah olunca dedigin gibi uyandimi uyumuyor zaten sut sag isit ver vakit kalmiyor uyumaya birde gazla ugrassam hic kalmicak
Biz gece supurge sesiyle uyuyoruz bugun annem vardı acmadik supurge sesini uyumadi sabaha kadar kadın besik salladi durdu surekli mızırdiyor inliyor bazen vicdan yapiyorum uzuluyorum bu ses cocugu mafedecek diye ama acmadikmi uyumuyor napacam ben bilmiyorum
Insallah gitmeyi dusunuyorum bi turlu cesaretimi toplayip gidemiyorum cok korkuyorum muayeneden
Seninde olsun anlarsin de sende o sana saydiriyorsa seninde agzin bos kalmasin bence sende fikrini soyleHastaneden geldigimizde iceri 8 kisi kapiyi acip
Girdik. Kopekli kuzenim ve arkadaslarim geldi pantalonlariyla 2 saat oturdular ayaklarini uzattilar koltuga. Arkadaslarima birsey demiyorum onlar beni anladi. Ama birde kopekli kuzenim geldi yataga uzandi. Utanmadan esime bende cocuk istiyorum ne yapmam lazim diyor. Artik hep gelcem benden kurtulamazsin dedi. 3 kere geldi ucundede sadece 1 kilo elma ile geldi. Hediye de almadi . Artik ucuncusunde yazmis ben geliyorum diye. Gelme uyuyacagim esim dun gece acildeydi cok yorgunuz dedim. Bana demedigini birakmadi. Senin gibi lohusa gormedim dedi . Aileye verdigin degere bak dedi. Seni kardesim bilirdi dedi. Ben mi hataliyim yoksa bebek gormeninde bir adabi yok mu ?
Kusura bakmayin ama evinde kopek besleyen insanlar biraz daha anlayisli olmali. Hicbirsey soylenmiyor. Hemen sensin pis o hayvan seenden temiz moduna giriyorlar. Buyuzden birsey denmiyor icime atiyorum
Korkulacak hiçbir şey yok gerçekten ben de gitmeden önce korkmuştum ama muayeneden sonra bunun için mi korkmuşum dedim Acısız olan bir muayene
Oyle artik kuzumBen sen üzülme diye yazmadım banada nazar gibi geldi bol bol oku kendini annene eşine soyle onlarda okusun canım
Gündüz de mi öyle ? Ben özellikle gündüz mahvoluyorum gece birkaç saat uyuyor sukur herhalde gündüz çok uykusuz kaldığı ve yorulduğu için.Evet gazi olduğunda emmiyo ve uyumuyo oğlumun gazi hiç bitmiyo zatende o an gaz sancısı varsa uyumuyo uyudu diyelim 5 10 dk en fazla
Aynen oyle en iyisi hergun okumak kuzum ❤ annem de deli edio beni surekli sutu cok diyip duruyodu kizmama ragmen herkese. İns eskiye donerimYa bak annemlerde bana şey demişlerdi gelen misafirin arkasından güle güle demeyeceksin görüşmek üzere de hoşçakalın de falan demişti güle güle deyince sütüm gidermiş işte batıl inanç tabi ama ben dememiştim kimseye, kendini okusana felak nas ayetel kursi oku, ya da birine okut bol bol, cidden sütümüz var desek nazar değer diyor yok desek her kafadan ses çıkıyor şunu yap bunu yap diye
Canim kafana takma nazara gelmişsin bencede oku okuttur kendini o gule gule vs. Laflarindan da süt gitmez ne alaka kocakari hurafeleri iste sen onu takma kafana fazlada ailen bile olsa sütü dillendirmeGunaydin hanimlar hayirli cumalar ❤ kv gelmisti yine pek yazamadim. Yengeleri fakan da geldi esimin. Sutumle ilgili konustular falan. Onun kizi mama meme gidiyomus yetmiyomus vs vs dedi yengesi giderkende sarildi bana sonra durup aa ben sana sarilmicaktim sutun kaccak simdi bizde oyle derler dedi. Evet sacma bisey farkindayim ama resmen kacti yani. Kac gun oldu. Eskiden sizlama olurdu emerken bebegim otekinde dolardi. O kayboldu. Goguslerim resmen eski halinden de daha da kuculdu o gerginlik buyukluk kalmadi. Yumusacik hep. Gece onum hep islanirdi simdi o da yok. Tek gogusten 110 sagardim 3gun once 20 zor cikti. İyice moralim bozuldu biraktim. Oneriniz var mi acabakafama taktikca stres vs daha kotu ama elimde degil
![]()
Al benden de o kadar aslinda en iyisi sirketle anlasmak. Garantili onlarin begenmezsen ucretsiz telafi temizligi oluyorValla canım bence sadece bacaktan gitti ve çok çirkin duruyorlar moralim çok bozuldu en kısa sürede bir diyetisyene gideceğim
Ayva ve tarçını ilkkez duyuyorum hemen deneyeyim canım
Valla benimde temizlikten yüzüm gülmedi onca kişi denedim aldıkları paranın karşılığını yapmıyorlar üzgünüm ki. Yok perde yıkayamaz yok dolap silemem yok camları dışardan silemem ki evim birinci kat bide 250 den aşağı gelmiyorlar. Mutfak dolaplarını içten kesinlikle silmiyorlar ki çoz az eşyam ve dolabım var onun için ayrıca yarım gün gelmeyi teklif ediyorlar. Milletin yardımcısı halıya koltuğa kadar siler biz normal iş yaptıramıyoruz. Gelen kişi koltuk altlarını silip süpürüyor perde yıkıyor cam siliyor mutfak dolabının dışını siliyor banyo yıkıyor o kadar. Günde 250 tl alıyor ben o parayı günde kazanmıyorum :) bilmiyorum bana mı çok geliyor. Hatta bir ara haftalık iş için alayım dedim 150 tl istediler. Sadece evi süpürecek toz alacaktı düşün yani. Dün burdan @ozzee isimli arkadaş haftada 3 gün aldığını yazmıştı. Acaba o neler yaptırıyor gelen kişiye ve ne kadar ücret veriyor. Banada lazım öyle bir yardım en kötü haftada 1 gün normal temizlik için, ne çok yazmışım :) fazla dertliymişim
Valla benim kızımda tam babacı. Hatta kızıyorum 9 ay karnımda taşıdım emziriyorum bakımı sağlıyorum sen git babayla aşk yaşa :) babasına baktığı gibi bana bakmıyor.
Şehir neresi canım bide yarım günde neler yaptırıyorsun
Ana dusman misin deseydin tovbe tovbee ya annemin iki kere nazardan sütü kesilmis aaa akiyoor demisler de Allah korusun yaAynen oyle en iyisi hergun okumak kuzum ❤ annem de deli edio beni surekli sutu cok diyip duruyodu kizmama ragmen herkese. İns eskiye donerim
İkisi de oluyor bazen.Emmek istemiyor mu? Yoksa emerken sinirleniyor mu?
Bizde ara ara bir 5dk emdikten sonra sinirli ve huzursuz emme vardı. Ben gaza bağladım veya doydu emnek istemiyor dedim.
Ama 3-4 gündür sinirli emmeleri arttı ben de israr etmedim doydu ve istemiyor diye düşündüm
Çiş ve kakada sorun yok fakat gündüz uykusu da bir tane ancak.
2 gün önce gene sinirli emdi memeden ayırdım deli gibi ağlıyor sakinleşmedi bir ihtimal mama yaptım 3snde bitti
Dün emme saatinde direk hemen sinirlendi emmedi acıkmadı dedim çünkü ağlamadı da diğer öğün saatine kadar teklif ettim almadı memeyi
Bu arada doğduğundan beri açlıktan dolayı çok ağlayan bir bebek değil nadir ağlamıştır o yüzden bazen anlamıyorum
Ama dün akşam gene emerken sinirlendi ayırdım ağlama yok bir ihtimal sağılmış anne sütü verdim çok çabuk bitti ve uyudu
Bu sabah tek meme emdi 2.de sinirlendi ayırınca gene ağlama yok gene sağılmış süt verdim hemen yedi ve uyudu
Süt var biliyorum ya çektiği miktar yeterli gelmiyor ya da biberona alışıyor
Şu an başka sağılmış süt yok mesela
Geceleri daha iyi takviye gerekmiyor şu anda
Bizimkini 2. Gün hastaneden çıkmadan yaptılar. Alıp götürdüler İlk günler uykularıda ağır oluyor ya ondan mıdır uyanmamış herhalde geçmiş testi geri getirdiler biz görmedik bile..İşitme testi yaptırdınız mı?
Şart mı bu ya.
Derin uyuyor olması lazım imiş. Uyuyordu zaten, kulağına cihazı soktu çalıştırdı, ağlayarak uyandı yavrum. Gece derin uyuyor ama gece de gitsem o anda rahatsız olup uyanacak
Allah tez zamanda mutlu haberi aldırsın ins sizede gün aşırı diyor uzmanlar. Birde yumurtlama takibi yapabilirsin çift çizgiyi görünce ilişki olursa olma ihtimali yukseliyorBizde istiyoruz Allah izin verirse ama 7 ay oldu hala tık yok. Anne adayları hamilelij için cok sık birliktelik mi gerekiyor sık birliktelik olmazsa hamilelik mumkun degil mi
Ben yaptirdm canim aynen sacma sapan bi is. Uyut dedi e uyumuyor uyusa dokununca uyanior dedigin gibi. Emzik verdim agzina baaka turlu durmaz uyumaz diye emzigi emmesi de etkiler ama deneyelim dediler. Iki kere fln denediler. Gercekten sacma bi uygulama farkli bi yontem bulmalari lazim bu is icinİşitme testi yaptırdınız mı?
Şart mı bu ya.
Benim adetim bittikten itibaren gun asiri birliktelik ile olmustu canim. Bir de bilmiyorum gercekten bi faydasi var mi ama iliski sonrasi 10 dk ayaklarimi tepeye dikiyordumInsallah gitmeyi dusunuyorum bi turlu cesaretimi toplayip gidemiyorum cok korkuyorum muayeneden
Allah tez zamanda mutlu haberi aldırsın ins sizede gün aşırı diyor uzmanlar. Birde yumurtlama takibi yapabilirsin çift çizgiyi görünce ilişki olursa olma ihtimali yukseliyor