Ne güzelmiş canım ya bizim
Canım Yalova’da yaşıyorum lanet bir şehir öyle büyük ciddi şirket yok
Rabbim en kısa sürede güzel haberler versin sana. 7 yıllık evliyim bu sene bebek istedik ve 3 ayda hamile kaldım. Adetim düzensizdi 35 günde bir adetoluyordum. Çocuk kararı verince önce eşimle birlikte hem ürolojiye hem kadın Doğuma gittik tahlilleri yaptırdık bir sıkıntı çıkmadı. Boşuna uğraşıp sıkıntı yaşamak istemedim o yüzden tahlil yaprtırdım. Doktorum ovulasyon testini önerdi ona göre birliktelik yaşadık ve üçüncü ay hamile kaldım şükür. Bu arada ayakları yukarı kaldırma olayı
Evet ciddi paralar tutuyor canım maalesef
Canım Yalova’da yaşıyorum lanet bir şehir öyle büyük ciddi şirket yok
Rabbim en kısa sürede güzel haberler versin sana. 7 yıllık evliyim bu sene bebek istedik ve 3 ayda hamile kaldım. Adetim düzensizdi 35 günde bir adetoluyordum. Çocuk kararı verince önce eşimle birlikte hem ürolojiye hem kadın Doğuma gittik tahlilleri yaptırdık bir sıkıntı çıkmadı. Boşuna uğraşıp sıkıntı yaşamak istemedim o yüzden tahlil yaprtırdım. Doktorum ovulasyon testini önerdi ona göre birliktelik yaşadık ve üçüncü ay hamile kaldım şükür. Bu arada ayakları yukarı kaldırma olayını bendeyaptım
Ilac gibi geldi yazdiklariniz rabbim razi olsun aminn inşallah cok sagolun. 7 yil sonra mi dusunduz bebek sahibi olmayi. Ovulasyon testini hamile kalmadan 3 ay boyunca denediniz mi koyu cizgiyi gordugunz zaman mi oldu birliktelik
F
Fobia
:))