2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar diş ağrısına ne iyi gelir ki... 20lik dişim sızlıyor damağımda şişmiş.. doktora gitsem antibiyotik mi verir acaba... emzirenlere özel bişey varmıdır ki...

Kızlar diş ağrısına ne iyi gelir ki... 20lik dişim sızlıyor damağımda şişmiş.. doktora gitsem antibiyotik mi verir acaba... emzirenlere özel bişey varmıdır ki...
Diş agrisi cok zor ya sarimsak ezip koysana hafifletir en yakin zamandada doktora git kuzum birde parol at

Ayni durum bendede var cocuk gozlerini aciyor hemen pispisliyorum uyanmasina izin vermiyoruz korkuyorum uyanacak diye kollarim koptu gezdirmekten azicik kilolari var ama uzun sure tasidinmi bes kilo hissettigim ton cocuk durmuyor bazen çok uzuluyorum uyanmasin diye elimden geleni yapip uyutmaya calistigim icin vicdan yapiyorum ama durmuyor bitkinim uykusuz ve yorgun :-(
Cnim bence vicdan yapılacak bi durum yok,çocuklar uyuyarak buyuyorlar. Benim oglum gerçek kolik bebek ve hiç uyumuyir sürekli agliyir.Valla eğer uyutabilseydim.sürekli uyuturdum hiçte vicdan yapmazdım

Canm eşim diş hekimi ona sordum duruma göre antibiyotik yazarlar büyük ihtimalle de çekerlermiş dişi öyle dedi..andorex gargara ve parol hafifletirmiş ağrını

Evet işte bende de aynı şey oldu ama onda bizdekinden daha geç oluyor sanırım canm çabalamıyor bir de.. garip olan da bu galiba insanlarda.. şimdi çocuğu var diye yakınır sevemiyorum yorucu der ama olmasaydı da neden olmuyor diyip kendini yerdi..bazıları sadece şikayet eder halinden bi kere de dönüp ben nelere sahibim demez, sevmek için çabalamaz..Sonuçta doğmuş artık buraya gelip ben sevemiyorum demek bile çok üzücü bence bebek için.. ben de senin kadar okudum aralardaki mesajlara bakmak istemedim açıkçası.. Yani düşünüyorum insan bir yemeği yakınca bile o kadar emek boşa gitti diyor, bi çiçek ekiyorsun ilk filizde heyecanlanıyorsun.. şimdi 9 ay boyunca kendi içinde bir canlı büyütüyorsun, doğuyor ve kendi düşünceleri fikirleri kendi karakteri oluyor, senin bi parçan ama bambaşka bi dünya :) düşünmesi bile yeterince heyecan verici değil mi ki:KK200:
evet kendimi o bebeciğin yerine koyuyorum kızıma bakıyorum aklıma böyle durumlar geldikçe içim acıyor neredeyse. Üstelık bebek savunmasız muhtac annesı varken annesız kalan bebekleri düşünüyorum istemeyen anneleri kimin ne yaşadıgını bılemeyız elbette. Mesela annem beni aldırmanın esıgınden dönmüş doktorun kapısından dönmüşler babam la. 4.çocugum bu bile bazen aklıma gelıyor takılıyorum dogduktan sonra sınds olsa üzülürdüm. bazen an gelıyor uf annecım falan dıyorum kendıne gel ozge nebıcım konusuyorsun cocukla dıye kızıyorum kendıme o baktıkca içim eriyor. kımse böyle hıssetmesın hiçbir bebej boyle sevgıye muhtac kalmasın :(

Benimki diyo ki hemen yapalım ikinciyi hem bunun da aklı kesmez kıskanamaz beraber büyürler. Dedim şakası bile fena, ben daha yeni kendime gelmişim :KK70:
Gecen ruyamda ne gordum tamda hatirlamiyorum ama sonda takilmadi diyordum allahim hala o ameliyat ortami geliyor cok zor vedalasmadim esimle doguma girerken birde acil olunca alal acele sokuslari beni dahada cok strese soktu o buz gibi batikonmuydu neydi karnima surusleri ortamin soguklugu uzerime atilan yesil ortuler :-(( birdaha dogum yapacak olsam dahada urkutucu ilkinde bilmiyordum oyle gumburtuyle girdim :-(

Cnim bence vicdan yapılacak bi durum yok,çocuklar uyuyarak buyuyorlar. Benim oglum gerçek kolik bebek ve hiç uyumuyir sürekli agliyir.Valla eğer uyutabilseydim.sürekli uyuturdum hiçte vicdan yapmazdım
İste artik uzuluyorum uyusun diyemi dogurdun sen bunu aklimiz cıkıyor gorsen uyanacak diye uyandimi esimde ayni getir ben uyutim diyor yeni uyandi yazik az bakinsin etrafina herkes oglum uyutma pesinde ilkbasta ben :-( bizimkide gozunu actimi eziyeti basliyor gece supurge sesiyle uyuyoruz sabaha kadar telefon sarjdaa vuuuu o seste uyuyoruz sende bi denesen kafan kaldiracaksa

İste artik uzuluyorum uyusun diyemi dogurdun sen bunu aklimiz cıkıyor gorsen uyanacak diye uyandimi esimde ayni getir ben uyutim diyor yeni uyandi yazik az bakinsin etrafina herkes oglum uyutma pesinde ilkbasta ben :-( bizimkide gozunu actimi eziyeti basliyor gece supurge sesiyle uyuyoruz sabaha kadar telefon sarjdaa vuuuu o seste uyuyoruz sende bi denesen kafan kaldiracaksa
Cnim aklına gelebilecek herşeyi yaptım inan.Bizimkinin gaz sancısı çok şiddetli hiç bişey fayda etmiyor.hani uyansa aglamasa sorun yok ama okadar bagiriyorkk elim ayağıma karışıyor.Valla kolik olması vs hiç sorun degil yeterki hasta olmasın Allah yokluklarini arattirmasin sağlık sıhhat versin hepsine benim oglanada inşa :) Bak cnim senin oğlan uyuyorsa bırakın uyusun gerçekten uyuyan çocuk az beslensede çok çabuk elden ayaktan çıkıyor.Uyumayan bebek de hiç buyuymuyir

Diş agrisi cok zor ya sarimsak ezip koysana hafifletir en yakin zamandada doktora git kuzum birde parol at
Ay canım ya hemde ne zor beynim zonkluyor sanki sarımsağa da dokunamam bile kokusundan parol alayım bari...
Canm eşim diş hekimi ona sordum duruma göre antibiyotik yazarlar büyük ihtimalle de çekerlermiş dişi öyle dedi..andorex gargara ve parol hafifletirmiş ağrını
Teşekkür ederim canım parol alayım o zaman.. yarın gidemezsem doktora gargarayıda denerim.

Kizlar haftaya benim oglan hem sunnet olacak hem dil bagi halledilecek. Dil bagini onemsemedi bile doktoe 1 dklik is seni yormaz dedi. Sunnet icinse 1 gun dedi. Off 5-10 dk lik ismis aslinda ama icim gidiyor cok aglayacak diye :(

bişey öğrenirsen bizle de paylaşır mısın haftays yaptırcaz biz
Ya kendimce arastrdim ama gorduklerim soyle 2 doz yapilan rotarixde domuz dna si varmis ama firma bunun zararsiz oldugunu soyluyor, 3 doz yapilanda yok bunun adida rotateq di sanirim ama bu 3 doz yapilan daha pahali tabi ki...haftaya dr kontrolumz var o zaman soracagm dr a

2018 aralık annelerinden koalına bebegını sevemediğini yazmış gören oldu mu çok üzüldüm bu duruma gerçekten ınsan nasıl böyle hıssedebılıyor psıkoloji mi sizce bu sadece rahat yasamla kıyaslamak ne kadar doğru bir bebeği:(
Bilemiyorum ama bence bu bir hastalik hali ne bileyim anlayamiyorum belki o yuzden, bugn bir dizide annesi bebegini 40 gunlukken birakmis da bir an dusundum kizimi nasil birakabilirim diye icim sizladi

Kizlar 2 aksamdr sadece aksam beslenmelerinde kizm emiyr az birsey hemen agliyor sonra yine emiyor yine agliyir ya onceki aksam sucuk yemistim ondan mi ? Bu aksam da baharatli yedim bilemedim bugun aklima geldi ya bunlarin tadi sutumun tadin bozdu ya da 2-3 ay arasinda bebekler meme reddi yapar dediler ondan mi biliyorum ama gunduz memeyi gayet guzel aldi, sagdigim sutler vardi onlardan verdim

2018 aralık annelerinden koalına bebegını sevemediğini yazmış gören oldu mu çok üzüldüm bu duruma gerçekten ınsan nasıl böyle hıssedebılıyor psıkoloji mi sizce bu sadece rahat yasamla kıyaslamak ne kadar doğru bir bebeği:(
İtiraf edeyim
İlk doğumundan sonra benzer şeyler yaşadım.
Bu gebeliğimde psikiyatrik tedavi gördüm. Çok şükür farklı hissediyorum.
Koalinayı anlıyorum ben

Bilemiyorum ama bence bu bir hastalik hali ne bileyim anlayamiyorum belki o yuzden, bugn bir dizide annesi bebegini 40 gunlukken birakmis da bir an dusundum kizimi nasil birakabilirim diye icim sizladi
Ben sok yani bole bisi nasi olur tedavi olmasi sart bence ya bebege yazik

Back
X