2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yesil kaka, yesil kaka diyip duruyordum ya kizlar. Bir yazi okudum fazla sut emdiginin bir gostergesi yesil kakaymis. Bagirsaklarda emilemeyen sut yesil olarak cikiyormus. Ben de neden gece ve sabah sari oluyor da gün icinde yesil diye dusunuyordum. Gunduz emzirip duruyorum ben, gece daha az emiyor ya onun icin demek kii
Evet bizimde bazen yesil veya yeşile dönük oluyor cok emiyor uyuyamadigi zaman olabilir
Eski kadinlar ne yaparmis ki acaba iyi yaşamışlar vallahi

Canım zor bir durum Allah kolaylık versin.
İncir ve hurma yiyebilirsin dokunmazsa.ben de sütlü, şerbetli tatlıları ve çikolatayı çok severim ama yemiyorum . İncir,hurma, helva yiyorum hiç canım çekmiyor artık çikolata falan. Şeker ihtiyacımi karşılıyor.
Hurma yiyordum sanki onu yiyince mukus arttı gibi oldu bıraktım çünkü cıvıkta olsa kakası mukus olunca zorlanıyor yaparken

Yesil kaka, yesil kaka diyip duruyordum ya kizlar. Bir yazi okudum fazla sut emdiginin bir gostergesi yesil kakaymis. Bagirsaklarda emilemeyen sut yesil olarak cikiyormus. Ben de neden gece ve sabah sari oluyor da gün icinde yesil diye dusunuyordum. Gunduz emzirip duruyorum ben, gece daha az emiyor ya onun icin demek kii
Bana da doktor kakasında yeşillik var gazlı demişti ilk doğduğu zamanlardı. Bebelerimizin bokunu çok inceliyoruz ya 😄

Benimki uykusu olunca kaşıyor genelde :) acıkınca ağzında, uykusu gelince yüzünde hep elleri
Kendilerine göre ne güzel uyarı veriyorlar aslında benimkinin uykusu gelince gözleri kızarıyor ve boş boş bakıyor acıkınca da dilini çıkarıp duruyor😋çok komik oluyor

A anneveoglusu iyiyim canım misafirler var bu ara. 15 gündür de eşime uyuz bulaşmış. Çamaşır yikamaktan mahvoldum. Bebiş de abiler de iyi. Ergen vs yorucu tabii. Nasıl yaşlanıyor insanlar. Böyle zaman akıyor
Sen nasılsın. 11 yaşındaki oğluma kopya ergen diyorum. Seninki erken ergen galiba. Kolay gelsin

Kendilerine göre ne güzel uyarı veriyorlar aslında benimkinin uykusu gelince gözleri kızarıyor ve boş boş bakıyor acıkınca da dilini çıkarıp duruyor😋çok komik oluyor
Evet :)) benim ilk çocuğum, hamileyken annelerin bebeklerini tanıdığını ağlama şeklinden bile ihtiyacını anlayacağını okumuştum. Ben kesin öyle olamam diyordum ama hemen tanıyormuş insan gerçekten :) 7/24 uyumadan beraber olunca anne-bebek arasında gizli bir dil gelişiyormuş 😁

Archpa Archpa canım kızına iyi gelen gaz ilacının adı ne biz nurse harvey colex kullanıyoruz ama yine cok gazlıyız senin faydasını gördüğün hangisi?

Evetvayni sorun bizde de vardi doktor bu sekilde dedi bagirsaklar cok hizli emilim yaptiginda oluyomus cok sik beslemekten de olurmus benimde o sekilde malesef

Ya ben regl oldum 5 gün sonra yeniden regl oldum kafayı yemek üzereyim. Doktora gitcektim eşim dediki normal dicek boşa para vercez dedi. Çünkü son zamanlarda ne için doktora gitsek doktorlarda bir huy edinmişler her şeye normal diyorlar.
İstersen bir sonraki regl dönemini de bekle. Arada yine farklı bir kanama olursa doktora görünebilirsin. Herkeste farklı oluyor, bir standartı olmadığından net bir şey de diyemiyoruz ki :110:

Bende oyleyim isi birakip yatayim demiyorum :-(
Valla kuzum bilimsel degildir belki ama sıcak katılıyor soguk iyi geliyor derler eskilergripken sicakta burun durmaz akar durur basim agrirdi sogukta yatardim bende agrı akinti olmazdı
aynen canım akması azaldı:) kızım uyanmıs getırdı kv emzırdım uyuttum 9dan berı iş yapıyorum kzıımın kuculen kıyafetlerını hurcladım verecegım ohtıyacı olan bırıne. cokcok özel bırkac kıyafetını sakladım. yenilere yer açıldı:) bittim ama resmen pertım. bıdaha kapısını kılıtlıcem hcdagıtmıcam ya

kızımın ultrason fotoları baştan sona plakta, duvardaa :)

Eklentiler

• 20190320_231251.webp
    20190320_231251.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 20190320_231551.webp
    20190320_231551.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 68
Evet :)) benim ilk çocuğum, hamileyken annelerin bebeklerini tanıdığını ağlama şeklinden bile ihtiyacını anlayacağını okumuştum. Ben kesin öyle olamam diyordum ama hemen tanıyormuş insan gerçekten :) 7/24 uyumadan beraber olunca anne-bebek arasında gizli bir dil gelişiyormuş 😁
Ben de ağlama şeklinden aç mı yoksa uykusu mu geldi anlıyorum canım :)

Ben de ağlama şeklinden aç mı yoksa uykusu mu geldi anlıyorum canım :)
benımkı açken dudak büküyor hıı hıı yapıyor uykusu varken sıddetlı aglıyor cok sıktıysa uykusu. gazı oldugunda aman allahım fenaydı cok sukur o gaz aglaması yok artk:) kaka yapamazken de aaay dıye bagırıyor 😂

gecmiş olsun canım niye sütten kesiyor onu anlamadım hem mama hem süt kullanılıyor genelde sen diyet yaparsın en az 1 yıl 2 yıl böyle emzirenler var ne kolay doktorlara hersey ya sıkma canını sen mamayı kullan canım diyetle sütünü de denersin baktı ki diyet yaptıgın halde sütün bebegi sıkıntıya sokuyor o zaman kesersin gerekirse
Bende anlamadım ki kuzum , herhalde lokasit hem kan hem reduktan çıktığı için kısa yoldan gitmeye çalışıyor
Bu kadar üzme kendini canım. İnşallah gerek kalmaz. Birkaç doktordan daha fikir alırsın hepsi hem fikir olursa denersin. Yeterki bebeğin iyi olsun huzurlu olsun.
Yarın başka bir çocuk doktoruna gidicem inşallah en doğru yolu gösterir. Bu mama veren doktor da önce maflor verdi sonradır diyeti verdi alerji var dedi sonra da laktoz intoleransi dedi o yüzden itimadim da kalmadı pek

Back
X