2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
2. Sıçrama bitenler için bebeğin kazandığı yetenekler şunlar
Paylaşım çok güzel teşekkür ederiz :) biz 1 hafta erken doğduk daha 1 haftamız var gaz sancılarıda artarmış bu dönemde bir kaç gündür sabahları kıvranıyoruz. Bizde sıçrasaydık artık iyi olacaktı:))
Güzelpaylaşım olmuş canım teşekkür ederim. Bizimki bide 2 gündür elini ağzına sokuyor sürekli. Hepsini sokmaya çalışıyor sokamayınca kızıyor 😀 sonra tekparmağını sokup öğürüyor 😀 sizde varmı böyle bir durum
Bizde başlıyor sanki bir kaç defa sağ elini yalarken yakaladım :) içine sokmuyorda ağzına yaklaştırıp yalıyor :)) minik ellerin tatlı olduğunu onlarda anlıyor demekki:)

2. Sıçrama bitenler için bebeğin kazandığı yetenekler şunlar
Benim kızım da 14 ocak doğumlu :) ama biz 39+2’de doğduk.. Bizde de bu tablolar dikkat çekiyor, oturup dakikalarca bunları inceliyor kuzum ❤❤ Büyüyorlar artık daha çok farkındalık kazanıyorlar ve buna şahit olmak paha biçilemez ❤❤

Eklentiler

• 804EC78F-20B0-4ED7-8FAF-20B27E92479E.webp
    804EC78F-20B0-4ED7-8FAF-20B27E92479E.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 44
Benim oglum da 10 gun once dogdu 40. Haftaya gore baktigimda 8. Hafta icinde ve iki gundur gazi bi rahatsiz ediyor. Yine 2 3 gundur ellerini agzina sokuyor. Isin kotu tarafi algilari acildikca dogal olarak artik kucak istiyor, ayni odadan sıkilior napcam bilmiyorum cok korkuyorum:D oyun halisi dusunuorum ya ondan da sıkılirsa 2 gune deneyimleyemler var mi yararli mi gerekli mi

kuzum teşekkürler bana hedıye gb oldu bu. eşimin kuzeni güzel sanatlar okuyor final ödevi için yapmış konusuna göre bir gün bendeyken kzıımın albumüne bakarken en başta ultrason resımlerını gördu kullanabılır mıyım dedi çekti fotoları. çizip bastırmış nasıl bir konuydu bılemıyırum ama sergıye falan da koydular sonra bana verdı benım de çok hoşuma gitti nereye yaptırdıgını sorarım❤

Ne güzel bi hatıra olmuş canım ❤ bi sor bakalım nerede yapılırmış. Bana da fikir oldu en azından

Benim kızım da 14 ocak doğumlu :) ama biz 39+2’de doğduk.. Bizde de bu tablolar dikkat çekiyor, oturup dakikalarca bunları inceliyor kuzum ❤❤ Büyüyorlar artık daha çok farkındalık kazanıyorlar ve buna şahit olmak paha biçilemez ❤❤
Aynen oyle bunlara sahit olmak bambaska bisey gercekten ❤❤ evet tam dikkatlik tablolar onlar icin zaten :)

Pamuk Panda Pamuk Panda ellerini komple agzina sokcak benimki de bir haftadir nerdeyse oyle bisey ki meme emerken bile nemeyi agzindan cikarip elini agzina sokuyo o dereceyiz biz :)))

Bugün 2.ay aşılarımızı olduk, aşı esnasında hiç ağlamadı kızçem ben kıyameti koparır diye bekliyordum :) inşAllah da böyle sakince atlatırız şu 3 günü.. şimdilik mışılcana uyuyor ❤

Geçmiş olsun canım maşallah 🧿

Benim oglum da 10 gun once dogdu 40. Haftaya gore baktigimda 8. Hafta icinde ve iki gundur gazi bi rahatsiz ediyor. Yine 2 3 gundur ellerini agzina sokuyor. Isin kotu tarafi algilari acildikca dogal olarak artik kucak istiyor, ayni odadan sıkilior napcam bilmiyorum cok korkuyorum:KK70: oyun halisi dusunuorum ya ondan da sıkılirsa 2 gune deneyimleyemler var mi yararli mi gerekli mi

Oyun halısını ben aldım canım çok uzun oynamıyor 15 dk falan ufak ufak oyuncaklara vuruyor biraz erken gibi geldi bana bilmiyorum yani 😀

Bizimkinde salondan sıkıldı dün kahvaltı yaparken huysuzlandı mutfağa aldım buzdolabı üstünde magnetler vardı o kata takıldı. Bide benim kız banyoyu yok seviyor gündüz banyo yapıyorum Onur’da reflü yatağında banyoya yere koyuyorum ben duşa giriyorum oda kendince etrafa bakıyor. Kızım yıkanmayı seviyor belki su seside hoşuna gidiyor olabilir canım.

Benim oglum da 10 gun once dogdu 40. Haftaya gore baktigimda 8. Hafta icinde ve iki gundur gazi bi rahatsiz ediyor. Yine 2 3 gundur ellerini agzina sokuyor. Isin kotu tarafi algilari acildikca dogal olarak artik kucak istiyor, ayni odadan sıkilior napcam bilmiyorum cok korkuyorum:KK70: oyun halisi dusunuorum ya ondan da sıkılirsa 2 gune deneyimleyemler var mi yararli mi gerekli mi
Sicrama doneminde seninkide o yuzden :)) bence mutlaka yarari var ilgileriji cekiuor bakiniyotlar cunku dikkati toplama olsun onlara uzanma vurma cikan sesler hep yardimci onlara

Pamuk Panda Pamuk Panda ellerini komple agzina sokcak benimki de bir haftadir nerdeyse oyle bisey ki meme emerken bile nemeyi agzindan cikarip elini agzina sokuyo o dereceyiz biz :)))
benım kızım da 20gündğr yapıyır bunu ellerını kesfedıyorlar engelleme sakın kuzum:) atak haftası sonrası yapmaya baslamstı hala devam:)

I ISIK27 M Mavisu27 T tanem-tane20 Archpa Archpa kızlar doktora gittim mama konusunda doktorun yanındaki öğrenciler bile güldüler valla. Dr kakada reduktan yanlış çıkabilir buna göre mama verilip sütten kesme nasıl düşünülür olacak iş değil dedi
Süt alerjisinden emin olmak için diyeti boz dedi o da iki hafta bir takip et dedi
Yeşil kakada , kanda yüzündeki kizarlikts hepsi normal şeylerden olabilirmiş. Hemen diyete sokmak sağlıksız olabilir dedi. Ve biogerma kullanicaz . Maflor bir şişe kullanmstk
Bebeğin kakasını gorcem dedi, kızım kakasını yaptı ama duzgun kaka yapacağı tuttu. Normalde yeşil mukuslu gelir. Daha sarı mukus olmayan normal bir kaka geldi Dr da bunda patolojik birşey görmüyorum dedi haliyle
İnşallah doktorun dediği gibi basit hemen geçebilecek birşeydir, diyeti de ufaktan bozdum takip edicem artık tepkisini

I ISIK27 M Mavisu27 T tanem-tane20 Archpa Archpa kızlar doktora gittim mama konusunda doktorun yanındaki öğrenciler bile güldüler valla. Dr kakada reduktan yanlış çıkabilir buna göre mama verilip sütten kesme nasıl düşünülür olacak iş değil dedi
Süt alerjisinden emin olmak için diyeti boz dedi o da iki hafta bir takip et dedi
Yeşil kakada , kanda yüzündeki kizarlikts hepsi normal şeylerden olabilirmiş. Hemen diyete sokmak sağlıksız olabilir dedi. Ve biogerma kullanicaz . Maflor bir şişe kullanmstk
Bebeğin kakasını gorcem dedi, kızım kakasını yaptı ama duzgun kaka yapacağı tuttu. Normalde yeşil mukuslu gelir. Daha sarı mukus olmayan normal bir kaka geldi Dr da bunda patolojik birşey görmüyorum dedi haliyle
İnşallah doktorun dediği gibi basit hemen geçebilecek birşeydir, diyeti de ufaktan bozdum takip edicem artık tepkisini
Bosuna agladin sulu goz cok sukur en azindan icin az daolsa rahatlamistir cok mutlu oldum canim netten falan birseyler bakip icini karartma olurmu sevdim bu doktoru pozitif :-)

Pamuk Panda Pamuk Panda su sesi hosuna gidiyordur canim. Aspiratoru aciyorum ben de yemek yaparken dursun diye :)
bsebse bsebse bi de harika haftalar diyorlar su sicrama donemine. Cok harika gercekten :KK70:
Az dursa bile faydalari cok o zaman ben de arastirip alayim dursun bakalim. Artik babamiz ne zaman isyan edecek bana bilmiyorum. Kanguru aldim, kehribar kolye aldim, ses hosuna gidiyo diye bi suru cingirak aldim, kiyafetleri kucuk diye bi dunya kiyafet aldim bi oyun halimiz eksikti ben yaparim iki sopaya ip baglayip derse sasirmam :KK70:

canım bence sevecektir. başka oda ıstemeye başladıysa masallah oyun halısına neler yapar kımbılır. ben pıyanolu aldım tekmeledıkce cıkan seslere de gulmeye basladı. oyuncaklara aguluyor fln. günden güne daha fazla oyalanıyor kzıım bırakıp işlerimi yapaabılıyorum. ama ağlamasına fırsat vermeden arada gıdıp rahatlatıyorum tekrar ısıme dönuyorum. bizim atak haftalarımız da uykuyla gecıyor kimi bebek huysuz kımı sakin olurmus bızımkıne uyku yapıyor hep uyumak ıstıyor yenı bır ataga gırmek uzereyız ıkıgundur gunduz uykuları da cogaldı yıne. bakalım sonrası ne olacak:)

Pamuk Panda Pamuk Panda su sesi hosuna gidiyordur canim. Aspiratoru aciyorum ben de yemek yaparken dursun diye :)
bsebse bsebse bi de harika haftalar diyorlar su sicrama donemine. Cok harika gercekten :KK70:
Az dursa bile faydalari cok o zaman ben de arastirip alayim dursun bakalim. Artik babamiz ne zaman isyan edecek bana bilmiyorum. Kanguru aldim, kehribar kolye aldim, ses hosuna gidiyo diye bi suru cingirak aldim, kiyafetleri kucuk diye bi dunya kiyafet aldim bi oyun halimiz eksikti ben yaparim iki sopaya ip baglayip derse sasirmam :KK70:
Canım benim gibi Bebiş huzursuz bir bebek olmasına rağmen 3-4 gündür oyun halısında vakit geçiriyor, 11-12 arası ve akşamları da 8-9 arası koyuyorum kendisi sıkılana kadar takılıyor, tepkileri çok güzel müzik çalan bir oyuncak var ortasında müzik bitince kızıyor çırpınıyor agulayıp sesler çıkarıyor gülüyor, bugün sabah sağlık ocağına gitmek için hazırlanıyordum durmadı bende oyun halısına koyum da rahatça hazırlanayım dedim müzik çalan oyuncağı asılıp yere doğru çekince çalıyor daha yeni aldık bizim kız keşfedememişti banyodan duydum oyuncak çalıyor asılmış bizim kız bırakmamış :)) ilk koyduğumda çok şaşkındı ve hiç neredeyse hareket etmemişti şimdi tam eliyle kavrayamasa da çırpınıyor çıngıraklar ses çıkarıyor çok hoşuna gidiyor

Back
X