2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya ellerini yemelerinden bahsetmişsiniz bende sürekli elini çek kızım modundayım bugunlerde parmak değil bizimki elinin üzerini yalamaya çalışıyor bolca salya akıtıyor elleri buz gibi oluyor ıslak ıslak kalıyor

canım bence sevecektir. başka oda ıstemeye başladıysa masallah oyun halısına neler yapar kımbılır. ben pıyanolu aldım tekmeledıkce cıkan seslere de gulmeye basladı. oyuncaklara aguluyor fln. günden güne daha fazla oyalanıyor kzıım bırakıp işlerimi yapaabılıyorum. ama ağlamasına fırsat vermeden arada gıdıp rahatlatıyorum tekrar ısıme dönuyorum. bizim atak haftalarımız da uykuyla gecıyor kimi bebek huysuz kımı sakin olurmus bızımkıne uyku yapıyor hep uyumak ıstıyor yenı bır ataga gırmek uzereyız ıkıgundur gunduz uykuları da cogaldı yıne. bakalım sonrası ne olacak:)

Masallaah Allah nazardan saklasin keske bizimki de uykuyla gecsek iste o zaman gercekten harika haftalar olur :D piyanolulara ben de bir bakayim tesekkur ederim :KK200:
Canım benim gibi Bebiş huzursuz bir bebek olmasına rağmen 3-4 gündür oyun halısında vakit geçiriyor, 11-12 arası ve akşamları da 8-9 arası koyuyorum kendisi sıkılana kadar takılıyor, tepkileri çok güzel müzik çalan bir oyuncak var ortasında müzik bitince kızıyor çırpınıyor agulayıp sesler çıkarıyor gülüyor, bugün sabah sağlık ocağına gitmek için hazırlanıyordum durmadı bende oyun halısına koyum da rahatça hazırlanayım dedim müzik çalan oyuncağı asılıp yere doğru çekince çalıyor daha yeni aldık bizim kız keşfedememişti banyodan duydum oyuncak çalıyor asılmış bizim kız bırakmamış :)) ilk koyduğumda çok şaşkındı ve hiç neredeyse hareket etmemişti şimdi tam eliyle kavrayamasa da çırpınıyor çıngıraklar ses çıkarıyor çok hoşuna gidiyor
Hangi marka canim senin ki muzik caliyor demissin:KK200:

Ya ellerini yemelerinden bahsetmişsiniz bende sürekli elini çek kızım modundayım bugunlerde parmak değil bizimki elinin üzerini yalamaya çalışıyor bolca salya akıtıyor elleri buz gibi oluyor ıslak ıslak kalıyor
Ayni bizimkide eldiven kullaniyrum daha islaniyor

Pamuk Panda Pamuk Panda su sesi hosuna gidiyordur canim. Aspiratoru aciyorum ben de yemek yaparken dursun diye :)
@bsebse bi de harika haftalar diyorlar su sicrama donemine. Cok harika gercekten :KK70:
Az dursa bile faydalari cok o zaman ben de arastirip alayim dursun bakalim. Artik babamiz ne zaman isyan edecek bana bilmiyorum. Kanguru aldim, kehribar kolye aldim, ses hosuna gidiyo diye bi suru cingirak aldim, kiyafetleri kucuk diye bi dunya kiyafet aldim bi oyun halimiz eksikti ben yaparim iki sopaya ip baglayip derse sasirmam :KK70:
Bizim de oyun halımız bugün geldi, fisher price ın piyanolu halısını aldık. Ancak benim kız hala uyuyor denemek için sabırsızlanıyorum 😄😇 Umarım hoşuna gider de aldığımıza değer 😅😅

Biz eldiveni bırakalı çok oldu Ya 40 mız çıkınca ben bi daha takmadım, tırnaklarını sürekli kontrol ediyorum ama iğne gibi dün gece yırtmış yanağını :/ böyle böyle alışacağız

kızlar engellemeyınn sakınn ellerini keşfedıyorlar yakında bırcok nesneyı ellerınden dusurmeyecekler bırakın emsın ben hıc mudahale etmıyorum. yenı yenı kesfedıyorlar cunku . elını parmagını emsın bırakın ❤ S Sevimlipanduf

Kızlar yeşil renkli katıya yakın kaka kabızlık mı demek oluyor neden olur ne yapmak gerekir bilgisi olan var mı? Üşütmeden olabilir mi?

Merhaba aynı dertten muzdaripiz. Nasıl alıştırcsz bu bebeleri silikonsuz emmeye. Süt doluyor içi dökülüyor. Steril sorunu var. Çekince hemen süt gelmiyor diye ağlıyor. Bide yeterince beslenemediğini düşünüyorum. Çare bulursanız Bana da söyleyin
Kızlar bende iki ay boyunca silikonla emzirdim son 1 aydır normal emiyor ve inanın göğüs ucum resmen yok etimi somuruyo 😂 ben söyle alıştırdım cok açken silikonla emzirdim o ilk sütü aldı keyfi düzelince silikon çıkardım çekmeye çalışıp hırslanınca yapamayınca geri taktım 3 gün boyunca tak çıkar yaptım son 1 aydır normal emiyoruz silikonda basa bela temizle kaynat yıka kurut düşer kayar hava yutar cok zor birden kesmeyin ilk bir dk silikonla verin çıkarın normal tutturmaya çalışın bir kaç güne alisir

Bu arada rota virüsü aşısı yaptırmadık sanırım da yaptırmayacağız

Bu arada rota virüsü aşısı yaptırmadık sanırım da yaptırmayacağız
canım bısey mı duydun neden yaptırmayacaksınız ben haftaya yaptıracagım 1.dozunu. Senin kararın ama duyduğum kotu ornekler var ve her yıl dunyada 500.000 bebek kaybı oluyor malesef zehırlı ıshalden. arkadasımın arkadasnn basına da gelmıs zor kurtulmus bebecık:KK43: şöyle dusunenler vardır kader vs gb ama bız onlem alırsak yakalanmalarnı önlerrız sonuc degısmese de.

A anneveoglusu iyiyim canım misafirler var bu ara. 15 gündür de eşime uyuz bulaşmış. Çamaşır yikamaktan mahvoldum. Bebiş de abiler de iyi. Ergen vs yorucu tabii. Nasıl yaşlanıyor insanlar. Böyle zaman akıyor
Sen nasılsın. 11 yaşındaki oğluma kopya ergen diyorum. Seninki erken ergen galiba. Kolay gelsin

Esine geçmiş olsun canım
Bende iyiyim hamd olsun

Benimkide 11 yaşında kopya ergen lafını sevdim

canım bısey mı duydun neden yaptırmayacaksınız ben haftaya yaptıracagım 1.dozunu. Senin kararın ama duyduğum kotu ornekler var ve her yıl dunyada 500.000 bebek kaybı oluyor malesef zehırlı ıshalden. arkadasımın arkadasnn basına da gelmıs zor kurtulmus bebecık:KK43: şöyle dusunenler vardır kader vs gb ama bız onlem alırsak yakalanmalarnı önlerrız sonuc degısmese de.
Rotayi bnde yaptıracağım ama bu gidisle tum asilarim kayacak benim bebgim hasta oldu ilac kullaniyor bu sekilde yapmiyolarmis daha karmamizi olamadik sakaryadayim bide

Rotayi bnde yaptıracağım ama bu gidisle tum asilarim kayacak benim bebgim hasta oldu ilac kullaniyor bu sekilde yapmiyolarmis daha karmamizi olamadik sakaryadayim bide
ben sana mesaj yazdıkim canım.gözunden.kactı sanırım nekadar daha kullamcak.cok gecmis olsun

ben sana mesaj yazdıkim canım.gözunden.kactı sanırım nekadar daha kullamcak.cok gecmis olsun
Ay evet şimdi gordum geriye dogru gidince canim ya bebiskoyla ugrasiyorum 3 4 gundur aslinda halsizhasta gibi degil ama oksuruyor ve hapsuruyor malesef oksuruk de tehlikeli bi bulguymus yarin tekrar kontrol gidcez artarsa bakicaz dedi doktor dun kullanmaya basladik hala oksuuruyo asi da yarindi son 9 gunum burdacabucak gecti zman bebisko iyilesirse konuşuruz bi carsi havasi iyi gelir banada

I ISIK27 @Mavisu27 @tanem-tane20 @Archpa kızlar doktora gittim mama konusunda doktorun yanındaki öğrenciler bile güldüler valla. Dr kakada reduktan yanlış çıkabilir buna göre mama verilip sütten kesme nasıl düşünülür olacak iş değil dedi
Süt alerjisinden emin olmak için diyeti boz dedi o da iki hafta bir takip et dedi
Yeşil kakada , kanda yüzündeki kizarlikts hepsi normal şeylerden olabilirmiş. Hemen diyete sokmak sağlıksız olabilir dedi. Ve biogerma kullanicaz . Maflor bir şişe kullanmstk
Bebeğin kakasını gorcem dedi, kızım kakasını yaptı ama duzgun kaka yapacağı tuttu. Normalde yeşil mukuslu gelir. Daha sarı mukus olmayan normal bir kaka geldi Dr da bunda patolojik birşey görmüyorum dedi haliyle
İnşallah doktorun dediği gibi basit hemen geçebilecek birşeydir, diyeti de ufaktan bozdum takip edicem artık tepkisini
canım cok sevindim neyse ki aklı basında doktorlar da cıkıyor arada sen de üzülme stres yapma artık inş bişey yoktur gecici şeylerdir bunlar

Back
X