2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz hala Memorial’e devam ediyoruz ama bir yandan da başka doktor arayışı içindeyim. Doktordan memnundum ancak sigortamla anlaşmayı bozmuş hastane eskiden kuruş ödemiyordum şubattan bu yana fark ödemek zorunda kalıyoruz. Kafam karışık baya hastane ve doktor konusunda
Hastane yeni acildigi icin 4 4luk su an ve fiyati da uygun. İyi doktorlar da var bi arastirabilirsin kuzum ❤

Ay 15bnisan benim ise baslama gunum 😒 bide rapor bulmam lazim Pamuk Panda Pamuk Panda
S sgokcen sen naptin kuzum
Canım ben geçen haftayı sağlık ocağı raporuyla geçiştirdim. Bu cts de kendi doğum doktorumdan rica ettim 20 günlük rapor yazdı. Şimdilik 2 nisana kadar raporluyum. Daha sonra heyet raporu alacağım alabilirsem tabi :( Çok stresli bi süreç

Daha çok erken değil mi cinsiyet tahmini için :)) Arkadaşıma 13.haftada kız demişler 16.haftada erkek olduğu kesinleşti. Ben de 16.haftada öğrenmiştim. Yani şu an bişey demek için çoook erken 😊
Evet erken canım ama hani şu bebeğin duruş açısına göre tahminde bulunuluyor ya ben hiç anlamıyorum acaba anlayan varmı diye 😁 nub teorisi ydi galiba

Evet erken canım ama hani şu bebeğin duruş açısına göre tahminde bulunuluyor ya ben hiç anlamıyorum acaba anlayan varmı diye 😁 nub teorisi ydi galiba
Nub teorisine göre benim bebiş erkek olması gerekiyordu ama kızım oldu :) Hikaye yani o da. 12.haftada doktor tahmin etmişti bizimkini %80 kız diye

Canım ben geçen haftayı sağlık ocağı raporuyla geçiştirdim. Bu cts de kendi doğum doktorumdan rica ettim 20 günlük rapor yazdı. Şimdilik 2 nisana kadar raporluyum. Daha sonra heyet raporu alacağım alabilirsem tabi :KK43: Çok stresli bi süreç
Oyle valla ya bakalim ne yapicaz nasil yapicaz :( mecbur ucretsizfe alcam ama en azindan 2aylii taksidim icin maas gerekli

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız adı ne ben de bir araştırayım.
Bugünlerde çok halsiz hissediyorum kendimi. Siz takviye alıyor musunuz? Uykusuzluk yorgunluk zor oluyor.

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız adı ne ben de bir araştırayım.
Bugünlerde çok halsiz hissediyorum kendimi. Siz takviye alıyor musunuz? Uykusuzluk yorgunluk zor oluyor.
Imom latte birde osteocare devam ediyorum ben
Imom latte tavsiye edilen bir takviye iceigi bol bir bak istersen

Nerde oturuyosunuz ki ? Bizde uzagiz mecbur isim kazan ilcesinde diye oraya yakin tuttuk goksupark tarafindayim ist yolu uzerinde
Oy sen de uzakmışsın. İş yerin daha da uzakmış. Biz Bağlıca’dayız canım Keçiören ters kalıyor ama zaten Memorial da çok yakın değil evime 20 dk falan sürüyor

Canım ben bir haftadır iMom kullanıyorum bende halsizlik başdönmesi falan oluyordu baya fayda etti gibi hissediyorum biraz daha enerjiğim geçen haftalara oranla. Bir de demir ilacına devam et mutlaka 6 aya kadar kullan dedi doktorum

Gunes icinde gun boyu 27dereceye yaklasiyir ne bileyim cok bunaliyor gibi geliyor :(
Benim evim de cok sicak. Altina tek, ustune atlet, t shirt giydiriyorum gunduzleri. Ayagina corap ve patik yapiyorum ki gaz olmasin. Iki kat alt veya ekstra ust giydirsem yanaklari fln yaniyor zaten huysuzluk yapiyor. Bence tek alt ust olayi iyi :)

Back
X