2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masallah amsn masallah:nazar::nazar: hep devam etsin ya benimkide uykusuzluktan aglıyor biliyorum da ne yapsam uyumuyor sorunum o benim. 1bucuk saat memede kalio aksamlaru emzuk niyetine yoksa ciglikla agliyor.dalarsa orda daliyor sadece benim uyutma sorunum var :KK43: evet gur baya benim hatta ben azaltnaya ugrasiyorum cunku kendi sacim kabariyi cok dalgali her yikama sinrasi duzlesturiyorum:) annemin gur. Bide dedigine gore bebekken kazitmis beni i gurlesturmis

İnşallah seninkinin de uykusuz düzelir canım senin kokun muhtemelen rahatlatıyor kızını o yüzden de olabilir. Maşallah saçlarına calka 😀🧿😀 genetikmiş sizin saç olayı

B

Bende 15ine alayim o zaman saglik ocagija gitniyorum zaten. Benimde bide goz randevusu almam lazim kardiyolojiye gitmistim ben. Oo hosgeliosunn❤❤musiat olursan haber ver ❤

Müsait oluyorum canım mutlaka haber vereceğim görüşmeyi tanışmayı çok isterim 🙏

Ay 15bnisan benim ise baslama gunum 😒 bide rapor bulmam lazim Pamuk Panda Pamuk Panda
S sgokcen sen naptin kuzum

Ya devlet çok saçma kanun koymuş sinir oluyorum bir anne bebeği 2-3 aylıkken nasıl işe başlasın. Bide yok 3-5 çocuk yap diye akıl veriyor 🤬😡🤬 yurt dışındA 2 yıla kadar izin veren ülkeler var. Burda memur arkadaşlarım yıllık izin rapor falan aşağı yukarı 1 yıl sonra başladılar işe. Sizde rapor alın herkes alıyor yok haktı yok günahtı diye düşünmeyin valla.

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız adı ne ben de bir araştırayım.
Bugünlerde çok halsiz hissediyorum kendimi. Siz takviye alıyor musunuz? Uykusuzluk yorgunluk zor oluyor.

Aynı şikayetler bende de vardı canım 5. Gün falan oldu i mom latte aldım şimdilik iyi gibi. Burda kullanan arkadaşlar tavsiye etmişti.

Benim evim de cok sicak. Altina tek, ustune atlet, t shirt giydiriyorum gunduzleri. Ayagina corap ve patik yapiyorum ki gaz olmasin. Iki kat alt veya ekstra ust giydirsem yanaklari fln yaniyor zaten huysuzluk yapiyor. Bence tek alt ust olayi iyi :)

Benim kızda kat kat giyinmeyi sevmiyor canım bir gün giydirdim huysuzluk çığlıklar falan çıkardım gülmeye başladı sıpa 😀

Oy sen de uzakmışsın. İş yerin daha da uzakmış. Biz Bağlıca’dayız canım Keçiören ters kalıyor ama zaten Memorial da çok yakın değil evime 20 dk falan sürüyor
Evet malesef merkeze gelmek torpil isi ne yazik ki :( o da bizde yok. Bizede 25dk suruyor burdan hastane. Ne yapalim olsun o kadar ayda 1zaten

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız adı ne ben de bir araştırayım.
Bugünlerde çok halsiz hissediyorum kendimi. Siz takviye alıyor musunuz? Uykusuzluk yorgunluk zor oluyor.
İ mom latte kullaniyorum. Saglik ocagim demir de kullan mutlaka dedi ama 4.aya dek ben kullanmiyorum

Benim evim de cok sicak. Altina tek, ustune atlet, t shirt giydiriyorum gunduzleri. Ayagina corap ve patik yapiyorum ki gaz olmasin. Iki kat alt veya ekstra ust giydirsem yanaklari fln yaniyor zaten huysuzluk yapiyor. Bence tek alt ust olayi iyi :)
Evet evet bencede :) bebekte bunalmiyor bide. Yoksa hemen isilik oluyor sicaktan kizim zaten.

İnşallah seninkinin de uykusuz düzelir canım senin kokun muhtemelen rahatlatıyor kızını o yüzden de olabilir. Maşallah saçlarına calka 😀🧿😀 genetikmiş sizin saç olayı

Müsait oluyorum canım mutlaka haber vereceğim görüşmeyi tanışmayı çok isterim 🙏

Ya devlet çok saçma kanun koymuş sinir oluyorum bir anne bebeği 2-3 aylıkken nasıl işe başlasın. Bide yok 3-5 çocuk yap diye akıl veriyor 🤬😡🤬 yurt dışındA 2 yıla kadar izin veren ülkeler var. Burda memur arkadaşlarım yıllık izin rapor falan aşağı yukarı 1 yıl sonra başladılar işe. Sizde rapor alın herkes alıyor yok haktı yok günahtı diye düşünmeyin valla.
2kere almayi dusunuyorum bende aynen sonra yillik izinler en son ucretsiz izin. Ne yapalim elden de bisey gelmiyor hayat dersen hergun daha da zorlasiyor gercekten halimize bin sukur yine🙏🙏 sevinirim bende valla ver mutlaka :)

Benim de 16 nisanda bitiyor :KK43: kadin dogumcum 10 gun rapor verebilirim dedi. Sonra dahiliye, ortapedi 10 ar gun 10 ar gun gezmeyi dusunuyorum😃
Bu yaptiklari tamamen iskence bize baska biseu degil. Hem cocuk yapin derler hem de izin vermezler. Madem oyle is yerimizde olsin kres herkesin gotirelim emzirelim rahat rahat hicbisey yok. Valla bende vercem parayi alcam raporu ne deyim 😲

Selam kızlar bugün diş tedavim vardı uğrayamadkm buralara kızım kv.de pek uyumamış huysuzdu eve geldim bide 2saat onu uyutmaya çalıştım koşturmacaydı hep çok uykuluyum neyseki saatinde yattı sanki karın ağrısı var gb arada kımıldanıyor calpol verebilir miyim acaba uyanırsa. kaka yaptıgı halde ıkınıyordu yine. Yarın da kontrol ve rota aşımız var. rota yaptıran var mı aranızda. Yanetki yapabiliyormuş sanırım.

Ben de imom latte, gynoferon demir ilacı ve sağlık ocağndan verilen d vitaminini kullanıyorum. Sağlık ocağının verdiği demir ilacı bana hiç iyi gelmedi kendi doktorumun verdiğini aldım o yüzden

kızımın ateşi var 37.9 memeye uyanınca anladım ondanmış bugünkü huysuzluğu :( calpol verdim şimdi inşallah geçer yarında aşı var ya yaparlarmı böyleyken

kızımın ateşi var 37.9 memeye uyanınca anladım ondanmış bugünkü huysuzluğu :KK43: calpol verdim şimdi inşallah geçer yarında aşı var ya yaparlarmı böyleyken
Gecmis olsun canim caĺpolle gecer atesi fazlada sicak yapmazsin hallolur canım

Happy kids uygulaması böyle diyor :)) Ben ise hala bebeğime yenidoğan muamelesi yapıyorum. Gözüm sürekli saatte eğer 4 saati geçtiyse alıp emziriyorum uyku arasında. Bugün banyo yaptırdıktan sonra 5 saat uyudu ilk 2 saat geçtikten sonra içim rahat etmedi uyku arasında verdim zorla memeyi 😅😅 Acaba gerçekten kendi hallerine bırakabilir miyiz saat hesabı yapmadan? Bunu uygulayan var mı? Bebeğim henüz 2.5 aylık 😅 Kafamda deli sorular 😂 şimdi yine uyuyor mesela en son 22.30’da emmişti yatmadan emzirsem mi diye düşünüyodum tam..

Eklentiler

• 275A43F8-8AE3-4961-86F5-968B8FAEC526.webp
    275A43F8-8AE3-4961-86F5-968B8FAEC526.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 61
Selam kızlar bugün diş tedavim vardı uğrayamadkm buralara kızım kv.de pek uyumamış huysuzdu eve geldim bide 2saat onu uyutmaya çalıştım koşturmacaydı hep çok uykuluyum neyseki saatinde yattı sanki karın ağrısı var gb arada kımıldanıyor calpol verebilir miyim acaba uyanırsa. kaka yaptıgı halde ıkınıyordu yine. Yarın da kontrol ve rota aşımız var. rota yaptıran var mı aranızda. Yanetki yapabiliyormuş sanırım.
Geçmiş olsun canım. Biz rota yaptırdık. Bir sorun olmadı şükür

Back
X