2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim o konuda bir fikrim yok ama caiz sanirim cogu kadin araştırıp taktiriyor cenin o varken tutunacak yer bulamiyor eger kayma yaparsa onla hamile kalan cok kadin var annemde buna dahil:))
Hamile kalmamak için altı ayda bir kontrole gidilmeliymiş. Kayma varmı yokmu bakıyorlar

Canım bazı doktorlar yumurtanın döllenmesini engelliyor diyor bazılarıda döllenemiş yumurtanın tutunmasını engelliyor diyor onlarında kafası karışık:) dini olarakta 1. Durum caiz 2. Durum caiz olmuyormuş... kesin bir bilgi yok gibi nasıl olduğu konusunda @Kartanesii8892

Bakir olanda spermler o bakira carpip oluyormus ondan hamile kalinamiyormus o bakira carpmadan yumurtaya ulasan spermlerde oluyormus ama cok cok nadir. Hormonluda hic dollendirme yaptirmiyor dediler ama artik bunlarada guvenim kalmadi :/

canım vallahı benım eşim de asla dıyor prez. e halbukı yenı evlıyken kullanılıyordu. cocuk yapma asamasında sogudular glb😃 gecen ki korkumdan sonra ozaman dedim unut yani iğne derim hayır der spiral derim hayır der. napcam şaştm gerıcekme ile de ablam hamıle kaldı istemeden
Evet geri çekilme Cok guvenli degil eger ikinci cocuk istemiyorsan kesin bir korunma yontemi mutlaka yap canim yoksa bakarsin bir bébé daha kucaginda:))) masallah cok guzel kizin♡

Canim benim kiz bize hediye oldu kurban olurum boyle hediyeye o ayri ama iki cocuk arasinda bu kadar kisa yas araligi planladigim bir sey degildi. Dogum kontrol haplarini duzenli alamadigim icin hamile kaldim malesef unutuyordum bazen. Simdi tekrar hamile kalmaktan cok korktugum icin taktirdim. Yakin bir arkadasim var o taktirmis ve cok memnun oldugunu soylemisti. Bende o dusunceyle yani rahat olmak icin tamam dedim. Esim prezervatif sevmiyor diye vucuduna hormon salgilatan benim adil degil bu :KK43:
Geri çekilme ile hamile kalan cok var bu arada sizi tebrik ediyorum 7 yil cok iyiymis :KK70:1

Hediyene kurban olayım ☺️ Zamansız olunca sıkıntı oluyor zaten.

İşte bende bu olaya kızıyorum eşlerimiz yüzünden mecbur kalıyor ve sıkıntıyı biz cekiyoruz adil değil.

Bende hapı hiç kullanamazdım gerçekten sabır ve dikkat işi ben kesim unuturum çünkü kullanmayı.

Valka zoru başarmışız biz 😂😂 çünkü korunmayı bıraktı eşim 3. Ayda hamile kaldım şükür 🙏

canım korkma bazen bızde de böyle olyor 2gun boyunca ıkındı benım kızım da dğn kontrolümuz vardı. dr a her gidişt soruyorum o da alıştı artık büyüyor annesi dha kabız da olcak ek gıdaya geçişlerde hazırla kendını dedi. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Kafama takıyordum bende. Biogaia damla veriyorum, hastanede doğum yaptığimda çocuk doktoru yazmıştı. Altı aya kadar kullan dediler düzenli veriyorum. İçinde probiyotik var. Onun bayağı faydasi oluyor.

Evet geri çekilme Cok guvenli degil eger ikinci cocuk istemiyorsan kesin bir korunma yontemi mutlaka yap canim yoksa bakarsin bir bébé daha kucaginda:))) masallah cok guzel kizin♡
teşekkürr ederim kuzum o 1ay önceki hali şimdi daha da büyüdü hanfendi😍 senın yanındakı de oğlusun sanırım masallah yakısıklıya 😘😘❤ sen yoktun buralarda bayadır glb

Çok teşekkür ederim. Kafama takıyordum bende. Biogaia damla veriyorum, hastanede doğum yaptığimda çocuk doktoru yazmıştı. Altı aya kadar kullan dediler düzenli veriyorum. İçinde probiyotik var. Onun bayağı faydasi oluyor.
estagfrullah canım evet bennde biogaia kullanıyorum canım ama kac aya dek kullancaz sormadım dr.a bu ay yıne not etmiş devam edıyoruz biz de işte. şu kaka sorunları gecse de 1yaşlarına gelseler daha bır rahatlasak ☺

estagfrullah canım evet bennde biogaia kullanıyorum canım ama kac aya dek kullancaz sormadım dr.a bu ay yıne not etmiş devam edıyoruz biz de işte. şu kaka sorunları gecse de 1yaşlarına gelseler daha bır rahatlasak ☺
Hiç sorma o sıkıntı çektikçe üzülüyorum.

teşekkürr ederim kuzum o 1ay önceki hali şimdi daha da büyüdü hanfendi😍 senın yanındakı de oğlusun sanırım masallah yakısıklıya 😘😘❤ sen yoktun buralarda bayadır glb

Renkli gozlu kizlara bayiliyorum valla bende kizim renkli gozlu olsun istiyorum suan yesilimsi ama gecici olabilir bakalim. Evet benim sapsik oglum daha cok kucuktu orada :)) evet pek zaman bulamiyorum valla 1 cocuk hic birsey mis 2 cocuk olunca anladim o yuzden iyice al onlemini kiz buyuyene kadar :D

Hediyene kurban olayım ☺️ Zamansız olunca sıkıntı oluyor zaten.

İşte bende bu olaya kızıyorum eşlerimiz yüzünden mecbur kalıyor ve sıkıntıyı biz cekiyoruz adil değil.

Bende hapı hiç kullanamazdım gerçekten sabır ve dikkat işi ben kesim unuturum çünkü kullanmayı.

Valka zoru başarmışız biz 😂😂 çünkü korunmayı bıraktı eşim 3. Ayda hamile kaldım şükür 🙏
♡♡ Ben spiral icin gittigimde ebeler sevistinizmi diye sordular bi iki kere iste dedim korundunuz mu peki geri cekilmeyle deyince suan hamile olabilirsin bunu biliyosun dimi dediler ben bayilacaktim su mu getirdiler :D masallah size :) simdi yine mi ayni yontem

Ben 2 hamileligimde ve dogumumda doktor yuzu gormedim valla bu ebelerede bu kadar guvenilir mi simdi canim sikildi :KK43:
Bana sordular ne kadar emzirmeyi dusunuyosun diye 2 yil dedim.
Emzirmeye engel mi bu diye sordum hormonlu diye hayir dediler cunku bunda pregtestorunmu ne oyle bir hormon sadece salgilaniyor vucut hamileymis gibi algiliyor kismen diye acikladilar buda emzirmeye engel olan bir hormon degilmis.
Ben buraya yazacagim eger cikartirsam cikarana kadar ki surede sut miktarim azaldimi diye
İyice bir araştır canım. Ama vücudun hamile gibi düşünmesi doğru değil gibi.

♡♡ Ben spiral icin gittigimde ebeler sevistinizmi diye sordular bi iki kere iste dedim korundunuz mu peki geri cekilmeyle deyince suan hamile olabilirsin bunu biliyosun dimi dediler ben bayilacaktim su mu getirdiler :KK70: masallah size :) simdi yine mi ayni yontem
Ben kırkım dolunca gitmiştim dikislerden yasaktı zaten. Birde vücut kendini toparliyor. Spirali taktiktan sonrada onbesgun yasaktı. Yerine oturmuş mu diye onbesgun sonra tekrar gittim. Sonra doktordan izin çıktı

Ben kırkım dolunca gitmiştim dikislerden yasaktı zaten. Birde vücut kendini toparliyor. Spirali taktiktan sonrada onbesgun yasaktı. Yerine oturmuş mu diye onbesgun sonra tekrar gittim. Sonra doktordan izin çıktı
Kuzum bana kontrol icin 6 hafta sonrasina randevu verdiler ultrasonla bakacaklar ama hiç iliski yasak vs de Demediler 1 hafta kadar korunun sonra korunmayi birakin o 1 hafta icinde elime bir suru prezervatif tutusturdular. Niye bu kadar farkli burasi :/ yerine iyi oturmamissa 6 haftada insan zaten hamile kalir

Ben 2 hamileligimde ve dogumumda doktor yuzu gormedim valla bu ebelerede bu kadar guvenilir mi simdi canim sikildi :KK43:
Bana sordular ne kadar emzirmeyi dusunuyosun diye 2 yil dedim.
Emzirmeye engel mi bu diye sordum hormonlu diye hayir dediler cunku bunda pregtestorunmu ne oyle bir hormon sadece salgilaniyor vucut hamileymis gibi algiliyor kismen diye acikladilar buda emzirmeye engel olan bir hormon degilmis.
Ben buraya yazacagim eger cikartirsam cikarana kadar ki surede sut miktarim azaldimi diye
Ebelerde alttan kesi atiyorlarmi. Bu doktorlar kesisiz normal doğum yaptirmiyor. Yurtdışında bu oran çok dusukmus gerekli durumda yapılıyormuş. Türkiyede hemen keseyim işim çabuk bitsin kafasındalar. Geri kalmış ülkelerle kesi oranlarımız aynı. Suda doğumda kesmiyorlar sadece oda uzanamiyordur oraya.

Renkli gozlu kizlara bayiliyorum valla bende kizim renkli gozlu olsun istiyorum suan yesilimsi ama gecici olabilir bakalim. Evet benim sapsik oglum daha cok kucuktu orada :)) evet pek zaman bulamiyorum valla 1 cocuk hic birsey mis 2 cocuk olunca anladim o yuzden iyice al onlemini kiz buyuyene kadar :KK70:
Ben de canım Hayalim hep sarışın bır bebişti hatta buraya bıle yazdım hep ruyamda sapsarı maviş bi bebek göruyorum dıye hamıleyken tam da kzıımı görmuşum ama bizim kız maviş oldu eşimle ben yeşiliz o anneannesıne teyzesine cektı sanırım. mavi göz sevmezdim hıc sımdı kızım sevdırdı😂😂 evet evet 1 çocuk hiç çocuk dıyorlar katılıyorum yasamadan ablamlardan görüyorum😂 yeşilimsi ise bence kalabılr boyle henelde mavıye dönuk olanlar degısır dıye bılıyorum bizimki hepten belirdi bi maşallahını alalım 😇😇

Eklentiler

• 20190323_102916.webp
    20190323_102916.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 57
Ben de canım Hayalim hep sarışın bır bebişti hatta buraya bıle yazdım hep ruyamda sapsarı maviş bi bebek göruyorum dıye hamıleyken tam da kzıımı görmuşum ama bizim kız maviş oldu eşimle ben yeşiliz o anneannesıne teyzesine cektı sanırım. mavi göz sevmezdim hıc sımdı kızım sevdırdı😂😂 evet evet 1 çocuk hiç çocuk dıyorlar katılıyorum yasamadan ablamlardan görüyorum😂 yeşilimsi ise bence kalabılr boyle henelde mavıye dönuk olanlar degısır dıye bılıyorum bizimki hepten belirdi bi maşallahını alalım 😇😇
Maşallah çok güzel. Sizde herkes renkli gözlü, sarışın, renkli gözlü olması sürpriz olmamıştır. Bizim babamız ve iki dedemizde renkli gözlü. Oğlumun gözleri ela inşallah değişmez :)

Back
X