2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Amannn sakın beni karıştırmayın yanlış anlaşılmanıza 😀 ben kırıldığını düşündüğüm için öyle dedim. Laf sokma vs gibi bişey benim tarafımdan olmaz tarzım değil yaşımda o tarz şeyler için genç değil 😂
Senin için demedim canım o mesajda laf sokma var sende anlamışsın dıye senın mesajı cevapladım O yüzden yazdım Aynı şekilde ben de öyle düşünüyorum çok şükür yaşım gereği ya yaşımdan da olgunum allaha şükür🤗

Kizlar ben hormonlu spiral taktirdigimi soylemistim dun. Bugun tam 1 hafta oldu. Iki uc gundur siskinligim var karnım sert ve sis. Adet olmayi bekliyordum ama bugun sadece bir kac damla geldi. Acaba mirena nin yan etkisimi diye baktim. 3 ile 6 ay sonrasina kadar siskinlik yapiyormus. Gecen yilin bir haberine gorede fransa da kadinlar mirenaya( hormonlu spiral) karsi protesto yapmislar yan etkileri gizleniyor diye. Yorgunluk sinirlilik gibi etkileri oluyormus ve gercekten 1 haftadir kendimi cok yorgun hissediyorum ama ben bunu kan degerlerimin dusmesine bagladim.
Bana hic bu yan etkilerinden bahsetmediler gidip ebeleri rezil edesim var cunku bu siskinlik agrida veriyor. Cikartacagim sanirim spirali :(
Ya en iyi korunma yontemi prezarvatif gercekten. Burada yerel kanallarda bir ara dogum kontrol haplarinin kanser yaptigiyla alakalı programlar yapiliyordu ondan korktum.

Çok şükür ki uyutmaya çalışıyorum yazmışsın kendi cumlelerınke kendını ele veren sensn Geçen biz uyutmuyor muşuz gibi konusuyoruz demiştin sacma sapan sucladın. bunu anlamayacak yaşta değilim canım benim arkdsmz bıle anlamıs yorumda acık net kavgavarisin hep.derdın ne anlam veremiyorum insan gibi Sana geçende Seni Severdim yazdım anlamayan sen oldun tum yorunlar ortada okuyan ztn anlıcsktır
Ayy güzelim ben ne diyorum sen ne diyorsun ben temel ihtiyaçlarımı bile göremediğimden bahsediyorum sen bana laf soktun diyorsun sen benim sıralamamda ilk 100 de hatta 1000 de bile yoksun ki aklımda tutup dur şuna laf sokayım diyim ki oyle düşünseydim o günden beri yazmaz mıydım ki ki koca insanım ya 30 yaşındayım neden laf sokayım o ne demek nasıl bi cumle yani komik komik :))

Ayy güzelim ben ne diyorum sen ne diyorsun ben temel ihtiyaçlarımı bile göremediğimden bahsediyorum sen bana laf soktun diyorsun sen benim sıralamamda ilk 100 de hatta 1000 de bile yoksun ki aklımda tutup dur şuna laf sokayım diyim ki oyle düşünseydim o günden beri yazmaz mıydım ki ki koca insanım ya 30 yaşındayım neden laf sokayım o ne demek nasıl bi cumle yani komik komik :))
doğrudur😇

Kizlar ben hormonlu spiral taktirdigimi soylemistim dun. Bugun tam 1 hafta oldu. Iki uc gundur siskinligim var karnım sert ve sis. Adet olmayi bekliyordum ama bugun sadece bir kac damla geldi. Acaba mirena nin yan etkisimi diye baktim. 3 ile 6 ay sonrasina kadar siskinlik yapiyormus. Gecen yilin bir haberine gorede fransa da kadinlar mirenaya( hormonlu spiral) karsi protesto yapmislar yan etkileri gizleniyor diye. Yorgunluk sinirlilik gibi etkileri oluyormus ve gercekten 1 haftadir kendimi cok yorgun hissediyorum ama ben bunu kan degerlerimin dusmesine bagladim.
Bana hic bu yan etkilerinden bahsetmediler gidip ebeleri rezil edesim var cunku bu siskinlik agrida veriyor. Cikartacagim sanirim spirali :KK43:
Ya en iyi korunma yontemi prezarvatif gercekten. Burada yerel kanallarda bir ara dogum kontrol haplarinin kanser yaptigiyla alakalı programlar yapiliyordu ondan korktum.
Valla canim kisiden kisiye gore degisir ama teyzemden örnek vereyim aşırı serumluk olacaj kadar kanamasi vardi ondan taktilar cok yan etki yapti ona ne zaman adet ne zaman degil artik takip edemiyor hep leke gibi siskinlik dolgunluk onda da var 2 seneyi gecti cikartayim diye 2 dr a gitti sen deli misin cikartma olsun yan etkisi iyi bu sana diyip çıkartmamislar yazili olarak ortalama 6 ay yan etkileri diyor ama belli de olmuyor

Bana hic bu yan etkilerinden bahsetmediler gidip ebeleri rezil edesim var cunku bu siskinlik agrida veriyor. Cikartacagim sanirim spirali :(
O kadar mıymış yan etkileri :( şu an vazgeçtim sanırım spiralden

Canım 14 Nisa’n Pazar gününe denk geliyor doktora mesaj attım Pazar günü çalışıyor mu bilmiyorum çünkü geri dönüş yapsın haber veririm sana 🤗

Bizim Asya hanım akşamları çok huysuz oluyordu gece 12 ye kadar salonda tutuyordum sonra hep birlikte yatak odasına geçiyorduk uykuya dalması da yarım saati buluyordu. 1 hafta falan olcak dedim uyku düzeni kurmaya başlayım ☺ Akşam 9-9.30 arası emzirip yatak odasına götürüyorum 5 dakika da uyuyor bidaha uyanmıyor 😂😂 hatta dün gece saat 1 de uyandırayım emzirip öyle yatayım dedim aldım kucağıma ne uyandı ne emdi zorla ağzını açıp mememi verdim ne tuttu ne emdi 😂 saat gece 4 gibi huysuzlanmaya başladı aldım emzirdim uykuya devam etti 6 da uyandı tabi 😂😂 akşam huysuzluğu ağlaması uykusuzluktanmış meğer. Maşallah inşallah nazar değmezse hep böyle gider. Sende dene bence faydalı olabilir. Ha birde yatak odasında minicik gece lambası yanık oluyor.

Konuyla alakasız ama busecim saçlarının maşallahı var gürlük konusunda (profil fotosunda ki sensin diye hatırlıyorum) benimkide kedi kuyruğu gibi incecik gür saçlara hep özenirim. Özellikle yaptığın birşey varmı 😀
Odasında gece lambası yakmayın diyorlar seratonin salgilanmali odası tam karanlık olmalı.

S Sevimlipanduf bu emine bedel kilikli cimcimenin derdi neymis bu kadar uyumuyor :) cadi kiz masallah o pusette iki büklüm nasil rahat ediyorlar anlamıyorum bizim hanimda etrafi izleyecem diye onu seviyor ama düz tere koydugumda geriliyor rahatsizda oluyor bi taraftan

O kadar mıymış yan etkileri :KK43: şu an vazgeçtim sanırım spiralden

Ilk 6 ay beklenen yan etkilermis :/ bana sadece ilk reglin biraz daha yoğun ve agrili olabilir cunku vucut yabanci bir cisim oldugunu algiladigi icin atmaya calisiyor ta ki alisana kadar oda uzun surmez diye bilgi verdiler.
Ilk 6 ay yanetki icin cok uzun bir sure ama :(

Bana hic bu yan etkilerinden bahsetmediler gidip ebeleri rezil edesim var cunku bu siskinlik agrida veriyor. Cikartacagim sanirim spirali :KK43:
Canım benim doktorum sen emziriyorsun hormonlu spiral olmaz sana dedi normal takti Benim hiç şikayetim yok şuan. Yirmibes gün önce taktırdım.

Canım benim doktorum sen emziriyorsun hormonlu spiral olmaz sana dedi normal takti Benim hiç şikayetim yok şuan. Yirmibes gün önce taktırdım.

Bende emziriyorum bir sorun olmaz dediler hatta bana takan ebe bilgi veren ebe degildi niye hormonlu taktiriyosun emziriyosun dedi bende sorun olmaz dediler dedim aa tamam o zaman dedi. Simdilik bir sorun olmadi sutum var ama kizim 2 kere cok agladi nedensiz acaba tadi falan mi degisti :/

O kadar mıymış yan etkileri :KK43: şu an vazgeçtim sanırım spiralden
ya bu spiral çok tartışılan bir konu dini açıdam cenini parçalıyor dıyen görüşler var sizler neler düşünüyorsunuz ben korkuyorum bu açıdan da. kesın bır güvence bılsem ben de isterdim

Dogru dedin valla en temizi prezervatif ama pasalar begenmiyolar hayretlik bu erkeklerin bencilligi
canım vallahı benım eşim de asla dıyor prez. e halbukı yenı evlıyken kullanılıyordu. cocuk yapma asamasında sogudular glb😃 gecen ki korkumdan sonra ozaman dedim unut yani iğne derim hayır der spiral derim hayır der. napcam şaştm gerıcekme ile de ablam hamıle kaldı istemeden

Arkadaşlar bebeğim hergun kakasını yapıyor ama çok zorlanıyor kizariyor bazen iki üç saat ara ara ikiniyor. Kakasını yapınca rahatliyor. Acaba bir sorun varmıdır. Her bebek mı böyle. Doktora gitmeli mi yım. İlk dogdugunda onbeş gün az az yapıyordu sonradan böyle zorlanmaya başladı.

Back
X