Aman canım dikkat et. Doktordan bilgi al daha büyük sıkıntı çıkarmasın spiral sağlığına dikkat et 2 tane meleğin var
Ya ne kadar doğru bilmiyorum ama herkesin fikrine saygı duyarım . Fakat kadınlar olarak zaten hassas bir vücuda sahibiz. Fazladan hormon yüklemek hap spiral iğne vs gibi mantıklı gelmiyor

sonuçta vücudun işleyen bir sistemi var ve bunu değiştirmeye çalışıyoruz şimdi değilse bile ilerde başka sıkıntılar olabilir diye düşünüyorum. Ha çok sağlıklı yaşamıyorum tabi ki

haddime değil karşımdakini karışmak sadece yorum benimki. Biz 7 yıllık evliyiz hamile kalmayı düşünene kadar geri çekilme ile korunduk, eşim prezervatif sevmiyor ve benimde sağlık problemlerinden dolayı hap iğne gibi hormonlu korunmaları kullanmam yasak. Böyle olmasa bile yinede kullanmazdım. Zaten bütün sıkıntıları biz çekiyoruz

kocamın zevk-i için yinede korunmazdım çok istiyorsa kendi korunsun kafasındayım

Yaa canım bilgi için teşekkür ederim korkar diye düşünüyordum. Ben 99 yılı depremini yaşadım o yüzden karanlıkta yatamazdım Fakat kızım için Işık’ları olduğunca azaltmıştım demek ki komple karartmam lazım