2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebeğimin saçları 2 aylık kadarken dökülmeye başlamıştı. Sonra yerlerine yeni saçları çıktı. Heh dedim artık uzatabiliriz. İki gündür yeniden acaip dökülmeye başladı saçları. Hatta baya kelleşti yanlar üstü filan. Normalmidir acaba 🙄

Kızlar bebeğimin saçları 2 aylık kadarken dökülmeye başlamıştı. Sonra yerlerine yeni saçları çıktı. Heh dedim artık uzatabiliriz. İki gündür yeniden acaip dökülmeye başladı saçları. Hatta baya kelleşti yanlar üstü filan. Normalmidir acaba 🙄
Canım benim oglaninda az saçı vardı iyice dökülüyor mevsimsel olabilir benimde çok dökülüyor

Kuzum soguk bo şehirdemi yasiyosunuz acaba ? Ben sapkayi 1 ayliktan beri takmiyorim ki benim bebegiminde saci yok yeni yeni cikmaya basliyo kisinda banyodan banyoya takardim simdi bazen hava sicakken dun disarda da takmadim , sapka terletir sanki takmasanmi
Bugünden itibaren bırakıyorum canım. Ben herkes takıyor zannediyordum saçı yokya üşür kafası gibi geliyordu. Gece beş tane şapka değiştim valla. Teşekkür ederim :KK68:

Benim büyük oğlan keldi hiç kullanmadım ilk yarı kirkina kadar kullandım küçük oglanda öyle aman aman ik saç yokyine kullanmıyorum bence şapkadan terliyor canım erkek çocuğu sıcağı pek sevmez,
Bende bırakayım canım. Bende diyorum bu çocuğun burnu niye tıkanıyor

Evet terlemeden oturu. Ben cok oldu sapkayi birakali. Ben kundakladigimda deli gibi terlerdi ozellikle kafasi kundaksizda uyymuyor diye yuz ustu yatirmaya basladim kundagi cikardim artik terleme yok burun tikanlikligida pek yok
Bende takmayayim cnm artık. Teşekkür ederim

Ben reflu yataginda yatiriyorum onunyedek kiliflarini almistim kendi yatagina kusunca hemen degistiriyorum da. İste oyanrken vs benim yataga kusunca tum nevresimi degistirmek cok zoruma gidio 😲
Tüm nevresim devamlı değişmek zor olur her seferinde. Ben bu yöntemle daha az değiştiriyorum. Bez battaniyeleri kalın birde.

Birşey farkettim burnunun tikanma nedeni gece terlemeleri. Sırtına bez koyuyorum şapkasını devamlı terledikce değişiyorum ama gece baktım kafası üşümüştü. Şapkası islanmisti. Demekki ondan burnu tıkanıyor. Havalar ısındı ama sizde şapka takıyormusunuz. Saçı yok üşür diye düşünüyorum. Bu şapka da terliyor daha mı kötü oluyor acaba.

Canim ben sadece dustan sonra bir iki saatligine takiyorum. Evin icinde hava akimi olmadigi icin sapka bence gereksiz. Evimin isisi 21-22. Benim evde surekli pencereler acilir, buna ragmen ben öyle hic kalin giydirmedim. Terlemek hasta ediyor cunku. Hava sogukken disariya cikiliyorsa sapka,Atki,eldiven iclik vs giydiririm ama evde hava sicak zaten.

Canim ben sadece dustan sonra bir iki saatligine takiyorum. Evin icinde hava akimi olmadigi icin sapka bence gereksiz. Evimin isisi 21-22. Benim evde surekli pencereler acilir, buna ragmen ben öyle hic kalin giydirmedim. Terlemek hasta ediyor cunku. Hava sogukken disariya cikiliyorsa sapka,Atki,eldiven iclik vs giydiririm ama evde hava sicak zaten.
Benim evde sıcak canım. Kışında sıcaktı şimdi iyice ısındı. Ben herkes takıyor çünkü saçı yok kel gibi, üşür diye düşünüyordum. Teşekkür ederim :KK68:

Sağ ol canım meme reddi var diye gittim neden emmiyor diye kan ve idrar tahlili istedi Dr idrar temiz çıktı ama kan tahlilinde viral enfeksiyon geçiriyormuş iştahsızlık yapıyormuş bu da ya aşı kaynaklı ya da hasta birinden geçmiş dedi 😑 karaciğer enzim değerlerini de takip edelim dedi

Anladım canım geçmiş olsun tez zamanda atlatır inşallah kuzucun bol bol emer seni

Oncekini hatırlamıyorum suan da en son yapılan 44 e 50 sikti ast alt olaraktan ne yorum yapcak bilmiyorum, ama 3 yasa kdr da goruelbiliyomus doktor gelismi gayet iyi bebeginin bi sorun oldugunu sanmiyorum dedi ve cocuk doktoru degil normal uzman, ilk gastreantoloji diye bi bolume gittik ordan cocuk metabolzma hastaliklarina korkma dedi bana doktor sonuçlardada bu cikmis yine bu hafta gidicem genetikle birlikte yorum ypacak bakalim me dicek

Anladım canım geçmiş olsun size de tekrardan kilo olarak ortadayız onun dışında gelişim iyi bizim de. Biraz olsun içim rahatladı inşallah sıkıntı olmaz

Aynı ortamda bulunmak 😑 eşimde öksürük vardı ben ona bağlıyorum bir de misafir gelmişti kızı hastaymış yaklaşmadı hiç ama o bile etkilermiş
O yüzden artık eve misafir kabul etmiyor kimse. Bagisikliklari çok zayıf ağır şekilde kapiyorlar baksana canım. Çok geçmiş olsun. Okadar da çekti yavrum. İştahsızlık yapıyor demekki.

Günaydın hanımlar dün 4. Ay aşımızı olduk. Dün akşam ateşlendi oğlum. Hatta bu sabah hafif yine var şurup verdim. Aşıdan sonra dr kontrolüne gittik 600 gr almış. Dr sidefer damla önerdi bugün başlıycam kullanmaya. Kafa terlemesi bizde de çok fazla oluyor yastığı sırılsıklam oluyor ( şapkayı çıkartalı çok oldu ) dr kansızlık veya d vitamini eksikliğinden olabilir dedi.

kızım odasında uyumayı garipsemedi hatta sabah 5te uyandığında yanına uzanıp emzirdim hiç kaldırmadan çok kolay oldu ya sabah da kıkırdamalarına uyandım💞 Tabii erken saatte bugün yatıracağım bakalım o zaman ne olacak seslerden etkilenecekmi

Birşey farkettim burnunun tikanma nedeni gece terlemeleri. Sırtına bez koyuyorum şapkasını devamlı terledikce değişiyorum ama gece baktım kafası üşümüştü. Şapkası islanmisti. Demekki ondan burnu tıkanıyor. Havalar ısındı ama sizde şapka takıyormusunuz. Saçı yok üşür diye düşünüyorum. Bu şapka da terliyor daha mı kötü oluyor acaba.

Ben dışarı çıkarken takıyorum artık ev sıcak oluyor gece başı terliyor gündüz bir şey yok

Back
X