- 6 Haziran 2018
- 295
- 659
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkür ederim canım sagolasın sen nasılsın azra kuzusu nasıl?
Biz aynı yuvarlanıp gidiyoruz kendisiyletesekkür ederim canım sagolasın sen nasılsın azra kuzusu nasıl?
Geçmiş olsun kuzum yaİyi akşamlar arkadaşlar biz pazar gününden beri ishaliz ayrıca yeşil kaka yapıyoruz
Bugün çok sayıda dışkı tetkiki yapıldı. Enfeksiyon görünmüyor sadece dışkı kültürü çıkmadı.
Fakat dışkıda gizli kan var.
Doktorumuz tüm inek sütü bazlı ürünleri kes dedi bakalım sonuç ne olacak umarım diyetle geçer
Kuzum hic kan almadilar hep idrar kaka birde organlara baktilar seninki biberondan verince iciyormi peki cok gecmis olsun bizimki iciyo ama zorlaYok canım viral enfeksiyon geçiriyormuş o da İştahsızlık yaparmış kan tahlilinde çıktı. Sağıp da veriyorum ben de 60 süt içse yetmiyor senin oğlan o kadar kabul ediyor demek ki kontrollerde sıkıntı yoksa devam![]()
Ne istedikleri belli degilÖnceden aglamiyor isteniyor sanırdim ama ciyak ciyak agliyormus Ac iken
Canım sizin kilo aliminiz nasıldı?Yok kuzum ne bileyim azalma hissetmiyorum ben. Bazen 2 saat bazen 3 saat. Bazen gece 6 saat uyuyor mesela. Uyandırmiyorum. Taş gibi doluyor arada ama nadir yani. Artık büyüduler ya emzirme arası aclıyor ama süt azalımyor. Erken verirsem yine içmiyor agliyor. Bir de etrafa ilgi arttı emzirken zor oluyor bende de kafa hep yukarı sag sola
Sağol canımGeçmiş olsun kuzum yainşallah geçer
❤ bir anda mi başladı
Ben gece 00:00 sagiyorum sabah 07/08 arasi oglen 12 de 18:00 busekilde sagim yapiyorm sut birikmeden sagdigimda gelmiyor 60cc falan birikmesini bekliyorum bu arada sut bitmez bebek getirir dedikleri icin emzirip uzerine sut vermeyi denesin diye dedim canim birde o sekilde denesinÖnce sagsın sonra emzirmsin mi?
Bacım sen naptin kızcağız sütüm az diyor sagdiktan sonra emmeye süt kalır mı ki?
Ben de iki gündür bazen emzirmeden önce bazen de sonra sagiyorum süt mi az ondan mı meme reddi yapıyor anlamak için. çok az süt çıkıyor anlamıyorum.
Sen ne kadar aralıklarla sagiyorsun canım ve ne kadar süt çıkıyor?
Geçmiş olsun canım .İyi akşamlar arkadaşlar biz pazar gününden beri ishaliz ayrıca yeşil kaka yapıyoruz
Bugün çok sayıda dışkı tetkiki yapıldı. Enfeksiyon görünmüyor sadece dışkı kültürü çıkmadı.
Doktorumuz tüm inek sütü bazlı ürünleri kes dedi bakalım sonuç ne olacak umarım diyetle geçer
şükür canım ya büyük oğlan grip kaptı babadan küçüğün dibinde hep onın da burnu akmaya basladı benim kaburgalarım bile sızlıuor biz neyse de çocuklar hasta olmasın dün perişan etti büyük oğlumBiz aynı yuvarlanıp gidiyoruz kendisiylesiz nasıl oldunuz asıl, ❤
İlk ay 1100 ikinci ay 660 ucuncu ay 520 aldik kuzum. Meme reddi 2.ayin ortalarina dogru basladi 4haftaya yakin surdu bende.Canım sizin kilo aliminiz nasıldı?
Bir de Meme reddi ne zamandır var?
Sağol canım umarım bizim de geçerGeçmiş olsun canım .
Güzel bir diyetle geçer merak etme.
Bizimki bir yaş civarı geçmişti.
gecmiş olsun canım biz de 2 3 gündür ishal gibiyiz ama ben patlıcan kızartma yedim ondan oldu sanıyorum dediğin gibi yeşilimsi sulu baya ve sesli belki senin de yediğin bişeyden olmuştur dikkatini çeken bişey oldu mu süt alerjisi olsa şimdiye dek patlak verirdi sanki ama belli de olmuyor oğlumunkini ek gıdada anladık inşallah yoktur bişey gecerİyi akşamlar arkadaşlar biz pazar gününden beri ishaliz ayrıca yeşil kaka yapıyoruz
Çok şükür viruş değil kuzumSağol canım
Bir anda başladı cteai gecesi öyle bir kaka yaptıki inanamazsın badiyi keserek vücudundan çıkardım önce sarı ve suluydu dün akşam yeşile döndü. Bugün de yeşil olarak devam ediyor canım
Amip antijeni rotavirüs adenovirüs noravirüs hepsi bakıldı negatif çıkrı
Siz de hasta olunca bakan olmuyor amaşükür canım ya büyük oğlan grip kaptı babadan küçüğün dibinde hep onın da burnu akmaya basladı benim kaburgalarım bile sızlıuor biz neyse de çocuklar hasta olmasın dün perişan etti büyük oğlum
En sevdiğim şey şu hayattaSağol canım umarım bizim de geçer
Kahvaltıda 100gr peynir yiyen ben ne yapacağım bakalım:)
canım bizde bitmeyen tükenmeyen balgam var malesef.Sadece tartiya mi baktı?
Kan idrar istemedi mi?
Belki enfeksiyon vardır ondan azalmıştır iştahı.
Gerçi muayene etmiştir ama cigerlerinde balgam varsa o da etkiliyor iştahı.
Belki de bir şey yoktur sadece donemseldir.
İnşaallah tekrar eskisi gibi içer.
inşallah ben de ona güveniyorum yok canım miğren atagı dışında cok darda kalmadıkça hastaneydi serumfu ugraşmayı sevmiyorum uykuszluk beni cok yoruyor büyük oplum da geceleri uyanmaya basladı küçük zaten 2 saate bir uyanıyor burda yazıyorlar maşallah kesintisiz 6 7 saat uyudu diye ben de görürmüyüm acabaSiz de hasta olunca bakan olmuyor amaoy kıyamam sütun korur inşallah
serum falan alsaydin
Geçmiş olsun yeşil kaka hazımsızlıktan olur.İyi akşamlar arkadaşlar biz pazar gününden beri ishaliz ayrıca yeşil kaka yapıyoruz