Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus herkes soyle sismanim boyle sismanim dedi hepini taygibi ciktiniz ben sizi cirkin bekliyordum hepinizde guzel ciktinizbacii o yediklerin neene gidiyor cirpi gibisinvahh yazık bana kapılardan sigmaz oldum
![]()
Yarin bi ara koyarm senin icin simdi ev ahalisi uyuyorken ben de yatiyim birazBen göremedim![]()
kaçırdın canım dün sahalardaydıkTesekkur ederim kuzum ♡♡♡ sizi de sahalara alalim:))
bende neredeyse cinnet gecirecem.saati dolmadan uyumuyi sipa boynum kolları hepsi ağrıyı birazdanda sahura kalkicam tabi oruçlu olu cam .olacam da olacamUyuyanlara iyi uykular. ben nobetteyim ayagim koptu sallamaktan, inatci keci 9dan beri uyanik![]()
Kiz Tanem senin herif duzeldimi biraz?Sus herkes soyle sismanim boyle sismanim dedi hepini taygibi ciktiniz ben sizi cirkin bekliyordum hepinizde guzel ciktiniz
Bebek var gibi karnin![]()
Allah kolaylik versin hepimize.bende neredeyse cinnet gecirecem.saati dolmadan uyumuyi sipa boynum kolları hepsi ağrıyı birazdanda sahura kalkicam tabi oruçlu olu cam .olacam da olacam
kaçırdın canım dün sahalardaydıkerken ayrıldım bu arada senin 2 çocuk mu vardı? masallah genç kız gibi duruyorsum yaşın kaçtı?
Haydi ben de koydum birazdan kaldiririm gene![]()
senin guzelliğini ben tarıf edeyım Meryem uzerliye cok benzıyorrrHaydi ben de koydum birazdan kaldiririm gene![]()
Kiz git uyu,küfür et daha iyiay kızım 7den beri uyuyor ama.ben kocamın dersı bıtene dek evde ıs yaptım ustune 11de dısarı cıktık arkadaslarla oturduk gözlerım uykudan agrıyorr eve geldık şimdi anca yattım gercekten yarın aksam 7de yatacagım ve ertesı sabaha dek uyucam. kendıme edıyorum boyle cocuk uyuyor ne gezersın yat dımı
evet masallah genç ve güzel anneyeTekrar gormek isteriz ama haberde verin lutfen :) 2 cocugum var evet. Dogumgunumdu 9u 28i devirdim gencim yani hala :))
Cnim ilk gün tuttum az gibiydi sonra iki gün yedim sonra vicdanım rahat olamayınca dün tuttum iyiydi sutum çok şükür Allah nasiplerini verir bence.inşa elimden geldiğince tutacagimAllah kolaylik versin hepimize.
Ya nasil direniyorlar anlam veremiyorum. Uyutmak icin yapmadığım sry yok inadindan uyumuyor
Oruc sutunu etkiledi mi
Cnim ilk gün tuttum az gibiydi sonra iki gün yedim sonra vicdanım rahat olamayınca dün tuttum iyiydi sutum çok şükür Allah nasiplerini verir bence.inşa elimden geldiğince tutacagim
evet F Fobia yi yine kacirdim , anacim yapin su profilleri 1 gun kalsin barii herkes herkesi gorsunAma böyle olmuyor merakta kalıyorum. Sütüm etkileniyor bu durumdan. Bir saat belirleyelim o saatte hepimiz fotoğrafları koyalım.
hayır bizim pipimizden kendiliginden yarim da, baska bisee de yok , usandimPipisi eksilince benim bebede uyumadı bugün usandım yoruldum yeni uyucak daha
Dimmi ama yapsak soyle guzel guzel kalsa fotolar birgun flnİyi geceler tatlış anneler, profillere devam mı![]()
Çok teşekkürler canım
Canım vicdan azabı cekme çünkü emzirme süresince bize izin vermişler nihayetinde. Sadece sonradan kaza etmek zor olabilir ben o yüzden tutmak istiyorum. Bugün tuttum sütte bir sıkıntı olmadı , bende dışarı çıktım geldim çok şükür iyi geçti ama bebeğim sabah altıdan gece on bire kadar bir saat uyumadı bile onu uyutmaya çalışırken çok yoruldum o yüzden ara verip tutcam arada.Cnim ilk gün tuttum az gibiydi sonra iki gün yedim sonra vicdanım rahat olamayınca dün tuttum iyiydi sutum çok şükür Allah nasiplerini verir bence.inşa elimden geldiğince tutacagim