2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
P PlazaGuzeli bir çok kontrolü sorunsuz geçmiş maşallah. Nörolojiden de bir şey çıkmaz. Bizim minişler çıtı pıtı kibarcık ondan öyle 🤗

bende neredeyse cinnet gecirecem.saati dolmadan uyumuyi sipa boynum kolları hepsi ağrıyı birazdanda sahura kalkicam tabi oruçlu olu cam .olacam da olacam
Allah kolaylik versin hepimize.
Ya nasil direniyorlar anlam veremiyorum. Uyutmak icin yapmadığım sry yok inadindan uyumuyor :KK43:
Oruc sutunu etkiledi mi

ay kızım 7den beri uyuyor ama.ben kocamın dersı bıtene dek evde ıs yaptım ustune 11de dısarı cıktık arkadaslarla oturduk gözlerım uykudan agrıyorr eve geldık şimdi anca yattım gercekten yarın aksam 7de yatacagım ve ertesı sabaha dek uyucam. kendıme edıyorum boyle cocuk uyuyor ne gezersın yat dımı

ay kızım 7den beri uyuyor ama.ben kocamın dersı bıtene dek evde ıs yaptım ustune 11de dısarı cıktık arkadaslarla oturduk gözlerım uykudan agrıyorr eve geldık şimdi anca yattım gercekten yarın aksam 7de yatacagım ve ertesı sabaha dek uyucam. kendıme edıyorum boyle cocuk uyuyor ne gezersın yat dımı
Kiz git uyu,küfür et daha iyi :63::63:

Allah kolaylik versin hepimize.
Ya nasil direniyorlar anlam veremiyorum. Uyutmak icin yapmadığım sry yok inadindan uyumuyor :KK43:
Oruc sutunu etkiledi mi
Cnim ilk gün tuttum az gibiydi sonra iki gün yedim sonra vicdanım rahat olamayınca dün tuttum iyiydi sutum çok şükür Allah nasiplerini verir bence.inşa elimden geldiğince tutacagim

Cnim ilk gün tuttum az gibiydi sonra iki gün yedim sonra vicdanım rahat olamayınca dün tuttum iyiydi sutum çok şükür Allah nasiplerini verir bence.inşa elimden geldiğince tutacagim

Canım neden vicdanın rahat olmuyor ki Allahın verdiği bir kolaylık sonuçta emziren tutmayabilir. Allah bebeğin nasibini illaki verir ama bebeğini düşünmen lazım 😊kışın vakitler kısa oluyor kazasını o zaman yapmayı düşünüyorum inş

Ama böyle olmuyor merakta kalıyorum. Sütüm etkileniyor bu durumdan :confused: . Bir saat belirleyelim o saatte hepimiz fotoğrafları koyalım.
evet F Fobia yi yine kacirdim , anacim yapin su profilleri 1 gun kalsin barii herkes herkesi gorsun 😁 yuz gorumlulugumu istiyonuz yoksa 🤣
Pipisi eksilince benim bebede uyumadı bugün usandım yoruldum yeni uyucak daha
hayır bizim pipimizden kendiliginden yarim da, baska bisee de yok , usandim 😁🤣 her aksam dizi izlicem umuduyla başlayıp 8 de 9 da uyuttugun cocuun yarim saat sonra kalkmasoyla maratonum basliyoo resmn @Kartanesii8892 bi el at napcagimi sasirdim 🤣🤣
İyi geceler tatlış anneler, profillere devam mı 😄😄
Dimmi ama yapsak soyle guzel guzel kalsa fotolar birgun fln 🤣

@anneveoglusu F Fobia D defne1453 ne kadar güzelsiniz kızlar maşallah
Çok teşekkürler canım 🌸 ❤grubumuz guzellerle coştu 😊
Canım vicdan azabı cekme çünkü emzirme süresince bize izin vermişler nihayetinde. Sadece sonradan kaza etmek zor olabilir ben o yüzden tutmak istiyorum. Bugün tuttum sütte bir sıkıntı olmadı , bende dışarı çıktım geldim çok şükür iyi geçti ama bebeğim sabah altıdan gece on bire kadar bir saat uyumadı bile onu uyutmaya çalışırken çok yoruldum o yüzden ara verip tutcam arada.

Back
X