2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Teşekkür ederim canım bu arada sünnet yeri nasıl oldu düzeldim bana çok şekilsiz geliyor ya
Ay bende çocuğun harika pipisini bozduk bakıp bakıp üzülüyorum

Aman dondurup napacan yatsin oyle benim hic aklima bile gelmedi dondurmek vaktigelince doner o ugrasma sal gitsin bizimki iseme huyunu unuttu artik eskiden ne yapardi elimle havada kapardim uzaklara yollardi

Olur mu kız takip etmek lazım ayına göre yapıyor mu yapamıyor mu. Salma hemen daha bismillah 😂

canım sizinkiler 2 3 saat nasıl duruyor benimki bi dayansa 2. de yıkıyor ortalığı dr da 2 saate 1 ver dedi ama istiyor aglıyor ne yapayım
Benim kızım da öyle ya . Meme reddi sonrası bende öyle alistirmis oldum reddetmesin göğüste dursun diye. . O dönemler bitti ama o zamandan kalma cok sık ve uzun emiyor genelde. Doktorun dediğine göre 3 saatte bir 10 dk yetermis. Yarından sonra saat tutup emzirmeye basliycam tekrardan ,aglayinca başka şeylerle oyalamaya alistircam yavaştan.belki bu yüzden çok kusuyordur diyorum.

Canım son 4-5 gündür 6 defa çekiyorum burnunu ama fayda etmiyor😢

Sağol canım inşallah iyileşir bütün kış hasta olmadı baharda hastalandı Kuzum 😢 sonunda aynı kiloyu bulduk valla ❤ @Papatyamaviss bak bi bana 😂

Yarım dedi canım. Valla doktorumuzdan çok memnunum şükür.

Takmıyorum artık yeteri kadarını alsın yeter canım da ben yağ içemiyorum denedim bir kaç kez kusuyorum 😀
Zeytinyağına birkaç damla limon damlat öyle iç canım ben ancak böyle içebiliyorum kabızlığa iyi geliyor

Benim kızım da öyle ya . Meme reddi sonrası bende öyle alistirmis oldum reddetmesin göğüste dursun diye. . O dönemler bitti ama o zamandan kalma cok sık ve uzun emiyor genelde. Doktorun dediğine göre 3 saatte bir 10 dk yetermis. Yarından sonra saat tutup emzirmeye basliycam tekrardan ,aglayinca başka şeylerle oyalamaya alistircam yavaştan.belki bu yüzden çok kusuyordur diyorum.
Cnim kesinlikle çok emmekten kusuyorlae bi ara oğlumu sık emzirdim ne ictiyse kusuyordu bu ara yine az emince kusmasida durdu.mide tam bosalmayinca üzerine tekrar dolması direk kusma yapar tabi refluyede sebeb olur

Biz de ebebekten vtech marka aldık. 3 haftadır falan kullanıyorum oldukça memnunum. Ebeveyn ünitesi şarjlı, şarjı baya gidiyor şimdilik :)

Aaa bizimki de vtech idi canım. Acaba bizdeki hatalı ürün falan mıydı yaa. Full şarj edip kapatıp yattım 2 gece. Sabah bi baktim kapalı hakde şarjı bitmiş kendi kendine. Sen kapattın mi hiç ebeveyn ünitesini, biz mi yanlış kullandık acaba 🙄

Alından ölçer almıştık Dr en güvenilir digital cubuk olanlar dedi o gündür hep onunla ölçüyorum. Hatta acile gidecektik temassıza göre 🙈 ama su derecesini ölçmeye iyi oluyor banyosu için, mama için eşim ölçüyor. Termos kullanıyorum artık çok rahat oldu
Canım bende termos kullanıyorum ama kaynattığım suyu döküyorum sıcak oluyor kaynamış soğuk suyla karıştırıyorum sonra sen nasıl yapıyorsun sıcak yapıp soğutuyor musun
Canım ben önce Aptamil kullandım onun için şekerli dediler açıkçası canım sıkıldı bıraktım sonra sma kullandım o da dediğin gibi kaka da sorun yaptı kakası ishal gibiydi hatta bir ara alerjiden bile şüphelendim sonra hiipp kullandım ama hani mama kilo aldırır derler ya Benim oğlum da öyle kilo alımı olmuyor bunun nedeni az mama vermem mi sütüm zaten yaramıyor anladığım kadarıyla hippten genel olarak memnunum sen bir günde kac olpek veriyorsun
Ben çok veriyorum cnm saymadım ama yüzde 80 mama içiyordur benimki sağdığım için sütüm azaldı :( benimki doğduğundan beri mama takviyeli beslendi ama kilo alımı güzel gitti.. ama bebeğin metabolizması yada genetiği de önemli biz eşimle çok kolay kilo alırız mesela..
Sma bir defa denedim çok kustu diye bıraktım bebelac ar kullanıyorum hep
Kusma problemimiz nerdeyse yok bizim cnm
Sağol canım 🤗 kızımıda götürüyorum iş yerine Ramazan olduğu için sakin fazlada iş yok ama ramazan sonra sı annene bırakacağım sanırım 🤔 sabah 9 da açıyorum işyerini öğlen 12-13 gibi çıkıyorum
Çok uzun değilmiş şimdilik yavaş yavaş alışırsınız kolay gelsin cnm tek bebekle akşama perte çıkıyorum çalışmaya başlayınca nasıl olacak bakalım:)

Biz de 6 dan beri uyanigiz odadan cikmamaya calisiyorum a 1 saattir uyucak tekrar guya :KK43: soyle em azından 7 de kalkmalarinin yolu yok mu ya, geç yatir diyenler cok ama gene ayni oluyor :KK43:
Cnm 10buçuğu geçmişti uyuması 6da ayaktaydık yeni daldı tekrar daha da geç kaçta yatacaklarki 8de yatıncada aynı kalkıyor zaten:(

Back
X