- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Valla biz tek çocukta beceremedik 2. Çocuk benim neyimeKızım uyurdu canım doğduğu günden itibaren uyku eğitimi verdim saatinde yatar saatinde kalkardı tracy teyzem kesinlikle uygulanınca verim alacak yöntemler sunuyor amma velakin 2. Çocukta düzen yalan oldu ben uyutuyorum kızım uyandırıyor 2 saat 2 saat 4 saat hergün uyurdu kızım

şaka bi yana da nasıl doğduğu andan itibaren eğitim verdin ya hiç mi gazı ağrısı ağlaması olmadı ya da bu süreç biraz da kendiliğinden gelişiyor meme emerek uyumaya başlaması küçücüktü ve uyuya kalıyordu istemsiz bir şekilde, ki ben emerek uyumasına razıyım sorunum yok çok sık uyanıyor uyandığında emmek istemiyor aslında ama ben süreç hızlansın çabuk uyusun diye emzirdiğim oluyor, eşim İrlandalı anne ile görüşüyor çok ısrarcı paketlerini fiyatını falan atmış ben istemiyorum kendine eziyet ediyorsun diyor eşim bilemedim gitti napcaz
 şaka bi yana da nasıl doğduğu andan itibaren eğitim verdin ya hiç mi gazı ağrısı ağlaması olmadı ya da bu süreç biraz da kendiliğinden gelişiyor meme emerek uyumaya başlaması küçücüktü ve uyuya kalıyordu istemsiz bir şekilde, ki ben emerek uyumasına razıyım sorunum yok çok sık uyanıyor uyandığında emmek istemiyor aslında ama ben süreç hızlansın çabuk uyusun diye emzirdiğim oluyor, eşim İrlandalı anne ile görüşüyor çok ısrarcı paketlerini fiyatını falan atmış ben istemiyorum kendine eziyet ediyorsun diyor eşim bilemedim gitti napcaz 

normalde uyanmazdı ama hiç ses etmedim emziği verdim iki hareket etti bi baktım baktım uyumuş
 normalde uyanmazdı ama hiç ses etmedim emziği verdim iki hareket etti bi baktım baktım uyumuş  duan az da olsa etkili oldu
 duan az da olsa etkili oldu  masallah kizinaa
 masallah kizinaa  bizim 4. Aya kadar kendi emzik disinda baska destek olmadan uyurdu, gece de 19 de bi yatardi 3 saatte bir kalkardi. 5.5 aylikken de o bozuldu. Gece surekli uyanma hali, emse alcam yanima emzircem onu da istemiyor. Hayirlisi diyorum artik :)
 bizim 4. Aya kadar kendi emzik disinda baska destek olmadan uyurdu, gece de 19 de bi yatardi 3 saatte bir kalkardi. 5.5 aylikken de o bozuldu. Gece surekli uyanma hali, emse alcam yanima emzircem onu da istemiyor. Hayirlisi diyorum artik :)