2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bence dayanabildiğin yere kadar çalış. Nasıl olsa planlı doğum olacakmış. Daha erken 3 Şubat, bence o zamana kadar doğmaz. Doğum sonrası 1 gün bile fazladan izin olsa insana nasıl iyi geliyor.

Ben de ishalim ya demir takviyesini kullanmaya başladığımdan beri hem de. Valla doğuma kadar böyle giderse yandık :KK43:
Sen herkesi boşver kendi istediğin ismi koy. Kimseye de söyleme, kağıda yaz ver eşine direk nüfus memuruna versin :)
iyi fikir miş ama Enes'im beğensin gerisi önemli değil yavrum nasıl bekliyor kardeşini gelip gidip seviyo babasından çok o ilgileniyor o yüzden onun istemesi daha önemli bakalım kısmet ne olacak

Günaydın kızlar.
Benim oğlumun adı Kıvanç olacak inşallah, biz cinsiyeti öğrenir öğrenmez karar vermiştik. Eşim haftaya 21 gün askere gidecek bakalım, doğuma gelir diye çok korkuyordum, iyi oldu böyle.
Hayirli olsun isminiz canım. Senin adinada çok mutlu oldum esin doguma kadar döner yanında olur. Bizimde tam doguma denk geliyor esimin askerliği:(

Ben de 16 Ocak'ta ayrılacağım. Valla hiç tahammülüm yok bu sene. Çocuklar desen zaten hamile bu kadın deyip merhamet göstermiyor, yapacağından geri kalmıyor. İlk kızımda çok gergin geçirdim gebeliğimi ve kızım çok mızmız, ağlak bir bebek oldu. Bunda hiç sinirlendirmiyorum kendimi. Olduğu kadar:işsiz:

Benim ilk kızımda sat 24 Nisan'dı, beklenen tarih 29 Ocak'tı, kızım 24 Ocak'ta doğdu. Kasım diyen doktor işkembeden sallamış:KK53:

Gözün aydın canım. İyi haberler duyunca nasıl seviniyor di mi insan:KK54:

Losyon kremden, yağ da Losyondan kolay emiliyor. Çok bir farkı yok başka. Ben Burt's Bees bebek yağı aldım kuzuma, gelecek bekliyorum:KK36:

Bu medela süt sağma makinesi olan medela sanırım.
Benim için içinde saf lanolin olan krem kafi, markası pek önemli değil. Doğumdan önce başlanmasının iyi geldiğini duymuştum. İlkinde lansinoh&ayva çekirdeği-gül suyu kremi birlikte kullanmıştım. Çok sıkıntı yaşamamıştım. Bunda da öyle yapacağım.
ben ilk kızımda o kadar sakin bir hamilelik geçirdim ki. tamamen huzur içinde mutlu heyecanlı bir şekilde geçmişti. hiç stres taşamamıştım ve çok pozitifdim. ama kızım 6 ay sürekli ağladı :D ve çok şirin filandır ama zor bir çocuktur hala. 2 gün önce uyutmaya çalışırken sinirlerim boşaldı önce ona bi güzel bağırdım sonra kendim ağladım. şimdi çok gergin geçiyor hamileliğim. cok yoruluyorum çok sinirleniyorum. bakalım 2. cocugum nasıl olacak :D allah birinden zorlayınca öbürünü kolay verir derler inşallah öyle olur. tabi önceliğimiz sağ salim çocuk sahibi olmak. ama allahım nolur sakin uykulu bebiş olsunlar.

Günaydın Ankara da hava kapalı olunca Kendimi iyice yorgun hissediyorum

Ben Ankara'da kar bekleyengillerdenim:KK53: Kar yağsın tatil olsun :KK71:

ben ilk kızımda o kadar sakin bir hamilelik geçirdim ki. tamamen huzur içinde mutlu heyecanlı bir şekilde geçmişti. hiç stres taşamamıştım ve çok pozitifdim. ama kızım 6 ay sürekli ağladı :KK70: ve çok şirin filandır ama zor bir çocuktur hala. 2 gün önce uyutmaya çalışırken sinirlerim boşaldı önce ona bi güzel bağırdım sonra kendim ağladım. şimdi çok gergin geçiyor hamileliğim. cok yoruluyorum çok sinirleniyorum. bakalım 2. cocugum nasıl olacak :KK70: allah birinden zorlayınca öbürünü kolay verir derler inşallah öyle olur. tabi önceliğimiz sağ salim çocuk sahibi olmak. ama allahım nolur sakin uykulu bebiş olsunlar.

Benim gergin kısmı iş ile ilgiliydi. Evde rahattım da okulda çocuklar çok yoruyor ve sinirlendiriyordu. Ben birazını ona bağlarım. İlk aylar hep ağladı, 5 yaşına geldi hala mızmız :silah:
Huy diyorum artık. Ben de bu sefer nasıl olacak baya merak içindeyim. İkisi de mızmız olmaz di mi:işsiz:

• Beğen
Reactions: nix
Gerekirse evdekilere söyle klozeti yanlız sen kullan hijyen acisindan sıkıntı ediyorsan. Çünkü artık çömelince karna baya baskı oluyor
Zaten eşimle ben varım o kullanmaz ben kullanayım tek. Doktordan çıktım bu arada kalsiyum magnezyum falan içeren vitamin verdi olur ağrı herşey yolunda korkulcak bişey yok dedi çok şükür

ben ilk kızımda o kadar sakin bir hamilelik geçirdim ki. tamamen huzur içinde mutlu heyecanlı bir şekilde geçmişti. hiç stres taşamamıştım ve çok pozitifdim. ama kızım 6 ay sürekli ağladı :KK70: ve çok şirin filandır ama zor bir çocuktur hala. 2 gün önce uyutmaya çalışırken sinirlerim boşaldı önce ona bi güzel bağırdım sonra kendim ağladım. şimdi çok gergin geçiyor hamileliğim. cok yoruluyorum çok sinirleniyorum. bakalım 2. cocugum nasıl olacak :KK70: allah birinden zorlayınca öbürünü kolay verir derler inşallah öyle olur. tabi önceliğimiz sağ salim çocuk sahibi olmak. ama allahım nolur sakin uykulu bebiş olsunlar.
Amin canım Allah kolaylık versin bende sürekli üzgün moral bozok ağlama durumu bende çok korkuyorum benim yuzumden çocukta geriliyor diye

Back
X