- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.161
Şimdiki çocuklar çok uyanıkYa inanır mısın daha biraz önce anneme dedim aynısını ben koyunca elimi takla atıyo gibi hareket ama başkası koyunca elini sus pus sonra bana inanmıyolar
Ay Allah seni ne yapmasın hiç güleceğim yoktuÖnceki gönderlere bir yerde yazmışsın ya şekerlileri yemem diye acaba dedim doğumdan sonra da mı dikkat etmek gerekiyor o şeker olayına, ondan öyle dedim. Tahin helvası ben de çok severim :)
Al işte benim toz granül sabunları sevmemem için bir sebep daha. 49 dk'lık durulama programı var benim makinenin. 5 kere durulama yapsam 245 dk, o da 4 saat eder. Harcanan enerjiye suya yazık
Valla ben sürekli 'hiiiiii' şeklinde iç çekme modundayım. Doktora gittik ya geçen hafta, hareketleri nasıl deyince 'saymama gerek olmayacak kadar çok' dedim. Yani en ufak hareketini dahi hissdiyorum, uyduğunu bile ayırt edebiliyorum dedim. 'Karın yağ dokun çok ince fazla kilo almadığın için, o nedenle her hareketi çok daha güçlü hissetmen normal' dedi doktor, ben de dedim 'yok o bizim kızın kudurukluğu' :)))
Nete değil doktora göre değişiyor canım bu işler. Sen orda yazana bakma, doktorun söyler gidince. Ben 30+3'te gittim geçen hafta, 1 Aralık'ta yani. Tam 1 ay sonra çağıracaktı, yılbaşına denk geliyor, çalıştığım için hafta içi randevuları da bana uymuyor derken 5 Ocak'a kaldı benim randevu. 5 haftanın üstüne 35+3'te gitcem yani. İlk Nst'yi de o zaman yapacak. Boşuna demiyorum grubun en geniş doktoru bende diye :)
Herhangi bir sorun olmadığı sürece sık sık çağırmaz benim doktorum, ilk kızımda da böyleydi, sık çağırmazdı. Huyu böyle :)
Daha çok şekilden şekile girer bu sıpalar:))Maşallah Güney pasaya:) bende hareketleri ya kasıkta ya da göbek deliğinin üst kısmında şiddetli hissediyorum. Bakalım benim paşa nasıl duruyor
Şimdiki çocuklar çok uyanık valla anne karnında başlıyor hemen :)) bizimki de seviyor şimdilik tabi doğunca işler değişir mi görücez:))taniyorlar bence de :) bizmki abisinin sesine oyununa sarkilarina dikkat ediyorum tepki veriyor. tesaduf mu acaba diycem ama hep mi olur :) sesimizi artik biliyorlar sonucta :) kardesler bitbirne duskun olsun ne guzel
Eğer yapımız uygunsa gerektiği gibi yapılırsa kesisiz doğum oluyormuş inşallah. İnternetten bakın isterseniz anlatması zorPerine masajı nasıl oluyor?
Yani net dedigim forumlarda kadınlar oyle yazmış dr ların rutin kontrolü genel olarak boyle anladiğim kadarıyla muhtemelen benim dr da 2 haftaya bir cagirir gebeligim başından beri 3 haftada bi çagiriyordu zaten neyse bakıp görücez artıkÖnceki gönderlere bir yerde yazmışsın ya şekerlileri yemem diye acaba dedim doğumdan sonra da mı dikkat etmek gerekiyor o şeker olayına, ondan öyle dedim. Tahin helvası ben de çok severim :)
Al işte benim toz granül sabunları sevmemem için bir sebep daha. 49 dk'lık durulama programı var benim makinenin. 5 kere durulama yapsam 245 dk, o da 4 saat eder. Harcanan enerjiye suya yazık
Valla ben sürekli 'hiiiiii' şeklinde iç çekme modundayım. Doktora gittik ya geçen hafta, hareketleri nasıl deyince 'saymama gerek olmayacak kadar çok' dedim. Yani en ufak hareketini dahi hissdiyorum, uyduğunu bile ayırt edebiliyorum dedim. 'Karın yağ dokun çok ince fazla kilo almadığın için, o nedenle her hareketi çok daha güçlü hissetmen normal' dedi doktor, ben de dedim 'yok o bizim kızın kudurukluğu' :)))
Nete değil doktora göre değişiyor canım bu işler. Sen orda yazana bakma, doktorun söyler gidince. Ben 30+3'te gittim geçen hafta, 1 Aralık'ta yani. Tam 1 ay sonra çağıracaktı, yılbaşına denk geliyor, çalıştığım için hafta içi randevuları da bana uymuyor derken 5 Ocak'a kaldı benim randevu. 5 haftanın üstüne 35+3'te gitcem yani. İlk Nst'yi de o zaman yapacak. Boşuna demiyorum grubun en geniş doktoru bende diye :)
Herhangi bir sorun olmadığı sürece sık sık çağırmaz benim doktorum, ilk kızımda da böyleydi, sık çağırmazdı. Huyu böyle :)
Yani net dedigim forumlarda kadınlar oyle yazmış dr ların rutin kontrolü genel olarak boyle anladiğim kadarıyla muhtemelen benim dr da 2 haftaya bir cagirir gebeligim başından beri 3 haftada bi çagiriyordu zaten neyse bakıp görücez artık
Geçmiş olsun canm,Ankara'nın ayazı çok olur bilirim,bizim burda da kar var dışarı eminim çok soğuktur ama hiç çıkmıyorum hep evdeyim ben.Günaydın kızlar.
Eşimi endoskopiye götürcem, kalktık sabahın köründe bakalım. Ankara buz
Aynen canım, demek istediğim oydu işte. Herkes kendi doktorunun tavrına göre 'bundan sonra şöyle oluyormuş' falan şeklinde kesin konuşuyor, ama bu işler doktordan doktora değişiyor. Senin doktorunun nasıl bir tavır izleyeceğini kimse bilemez. En güzeli randevuya kadar beklemek. Zaten herhangi br riskin yoksa, her şeyin yolunda gittiği sağlıklı bir gebeliğin varsa zırt pırt çağırmasına da gerek yok. Aralıklı gidip de bir anda çok büyüdüğünü görmek daha zevkli
Canım ben 27.haftada gittim hem seker yükleme hem kan uyuşmazlığı icin kan alındı ve igne yapıldı ilk gebelikte de yine ayni şekilde 7.ayda igne yapılmıştıAtkadaslar kan uyusmazligi icin test yapiliyor konu hakkinda bilgisi olan varmi
İndirek coombs var uyuşmazlık için.sizdr uyuşmazlık mı var?Atkadaslar kan uyusmazligi icin test yapiliyor konu hakkinda bilgisi olan varmi
Nerden anlıyolarsa artık. Mucize ya allahım artık zamanımız gelse de alsak kucağımıza şimdiden özledimAynen öyle canım benim sipada öyle hoş babamız 1 aydır yoktu simdi bu haftasonu için bizi ziyarete geldi bana gelince coşuyor. Babaya gelince duraksiyor. Hatta esim türkü söylüyor dinliyor hareket etmeden ses kesilince tekmeliyor. Elini tam koyuyor duruyor çekiyor tepiniyor hemen:))
Hic bir fikrim yok desem cannCanım yumuşatıcı çok gerekli mi kıyafetler yıkanınca sert mi oluyor ?
Valla bende bilmiyorum neyse alayım bakayım olmadı kullanmazsak durur ne olcak :))Hic bir fikrim yok desem cannyikamaya daha baslamadim.hic alismisiz ikisinide almaya deneyip gorucem. Olmadi deterjanla devam ederim cok iyi diyolr detarjani icin
Aynen canım valla mucize:)) aynen zaman geçmek bilmiyor sona yaklaştıkçaNerden anlıyolarsa artık. Mucize ya allahım artık zamanımız gelse de alsak kucağımıza şimdiden özledim
Az az kullanirz biri 30 tl biri 17 tl leke cikaricisida vardi onu biraktim artik lazm olunca onu alirim daha sonraValla bende bilmiyorum neyse alayım bakayım olmadı kullanmazsak durur ne olcak :))
Günaydın kızlar, ben de hastane kontrolündeyim. Bizim pasa 1170 gr olmuş. 1 hafta geriden geliyor şuan. Bende 2kg zayıflamışım yani gebeliğin başından beri toplam 5 kg oluyor. Seker ile ilgili sorunumu dile getirdim.açlık kan verdim simdib birşeyler yedim bir saat sonra tokluk için kan vericem. 140 üstü yapacak birşey olmaz pek dedi diyet yapman lazım dedi. Yüksek cikarsa gel dedi 75lik seker yuklemesi yapalım ona göre bakarız dedi. Birde 1 ay sonra bir sonraki kontrolümüz. Bizden haberler böyle
Hadi yaa şekerden de zayiflamiş olabilir misin canim hergun maden suyu icmeye caliş bir de varsa vitamin ilacini kullan bakalim şeker sonucun ne çıkacakGünaydın kızlar, ben de hastane kontrolündeyim. Bizim pasa 1170 gr olmuş. 1 hafta geriden geliyor şuan. Bende 2kg zayıflamışım yani gebeliğin başından beri toplam 5 kg oluyor. Seker ile ilgili sorunumu dile getirdim.açlık kan verdim simdib birşeyler yedim bir saat sonra tokluk için kan vericem. 140 üstü yapacak birşey olmaz pek dedi diyet yapman lazım dedi. Yüksek cikarsa gel dedi 75lik seker yuklemesi yapalım ona göre bakarız dedi. Birde 1 ay sonra bir sonraki kontrolümüz. Bizden haberler böyle
Once tevekkül edicez ama Allah korusun son haftalarda kontrollerin sıklaşması daha mantıkli gibi geliyor haftada bir gitmemde 2 haftada bir giderim galiba bendeDoktor kontrolünden bahsedilmiş. Evet her doktorun tarzı çok farklı. Ben biraz zor süreçlerden geçtiğim için doktor ayda bir çağırmasına rağmen asla 2 haftadan fazla bekleyemedim. O da gel deli kız gel diyerek muayenelerimi yaptı sağolsun :) o yüzden 32den sonra rutinde 2 haftada bir gidiliyorsa kesin ben onu haftada 1e düşürürüm :) her doktor farklı bir arkadaşım 39da sezaryen oldu nst’ye bile girmedi hiç. Doktoru gerek görmedi .
Neden zayıfladın ki canm şeker çıkmazsa meyve ve pekmez mi içsen acaba,1 haftalık gerilik önemli değil bundan sonra hızla kilo alıyorlar sağlığı iyi olsun da paşa beyin :)Günaydın kızlar, ben de hastane kontrolündeyim. Bizim pasa 1170 gr olmuş. 1 hafta geriden geliyor şuan. Bende 2kg zayıflamışım yani gebeliğin başından beri toplam 5 kg oluyor. Seker ile ilgili sorunumu dile getirdim.açlık kan verdim simdib birşeyler yedim bir saat sonra tokluk için kan vericem. 140 üstü yapacak birşey olmaz pek dedi diyet yapman lazım dedi. Yüksek cikarsa gel dedi 75lik seker yuklemesi yapalım ona göre bakarız dedi. Birde 1 ay sonra bir sonraki kontrolümüz. Bizden haberler böyle
Günaydın kızlar, ben de hastane kontrolündeyim. Bizim pasa 1170 gr olmuş. 1 hafta geriden geliyor şuan. Bende 2kg zayıflamışım yani gebeliğin başından beri toplam 5 kg oluyor. Seker ile ilgili sorunumu dile getirdim.açlık kan verdim simdib birşeyler yedim bir saat sonra tokluk için kan vericem. 140 üstü yapacak birşey olmaz pek dedi diyet yapman lazım dedi. Yüksek cikarsa gel dedi 75lik seker yuklemesi yapalım ona göre bakarız dedi. Birde 1 ay sonra bir sonraki kontrolümüz. Bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?