2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya inanır mısın daha biraz önce anneme dedim aynısını ben koyunca elimi takla atıyo gibi hareket ama başkası koyunca elini sus pus sonra bana inanmıyolar
Şimdiki çocuklar çok uyanık

Ay Allah seni ne yapmasın hiç güleceğim yoktu seninki kız kuduruyor benimki erkek ona ne oluyor anlamadım

Maşallah Güney pasaya:) bende hareketleri ya kasıkta ya da göbek deliğinin üst kısmında şiddetli hissediyorum. Bakalım benim paşa nasıl duruyor
Daha çok şekilden şekile girer bu sıpalar:))

taniyorlar bence de :) bizmki abisinin sesine oyununa sarkilarina dikkat ediyorum tepki veriyor. tesaduf mu acaba diycem ama hep mi olur :) sesimizi artik biliyorlar sonucta :) kardesler bitbirne duskun olsun ne guzel
Şimdiki çocuklar çok uyanık valla anne karnında başlıyor hemen :)) bizimki de seviyor şimdilik tabi doğunca işler değişir mi görücez:))

Yani net dedigim forumlarda kadınlar oyle yazmış dr ların rutin kontrolü genel olarak boyle anladiğim kadarıyla muhtemelen benim dr da 2 haftaya bir cagirir gebeligim başından beri 3 haftada bi çagiriyordu zaten neyse bakıp görücez artık

Günaydın kızlar.
Eşimi endoskopiye götürcem, kalktık sabahın köründe bakalım. Ankara buz

Aynen canım, demek istediğim oydu işte. Herkes kendi doktorunun tavrına göre 'bundan sonra şöyle oluyormuş' falan şeklinde kesin konuşuyor, ama bu işler doktordan doktora değişiyor. Senin doktorunun nasıl bir tavır izleyeceğini kimse bilemez. En güzeli randevuya kadar beklemek. Zaten herhangi br riskin yoksa, her şeyin yolunda gittiği sağlıklı bir gebeliğin varsa zırt pırt çağırmasına da gerek yok. Aralıklı gidip de bir anda çok büyüdüğünü görmek daha zevkli

Geçmiş olsun canm,Ankara'nın ayazı çok olur bilirim,bizim burda da kar var dışarı eminim çok soğuktur ama hiç çıkmıyorum hep evdeyim ben.

Günaydın kızlar, ben de hastane kontrolündeyim. Bizim pasa 1170 gr olmuş. 1 hafta geriden geliyor şuan. Bende 2kg zayıflamışım yani gebeliğin başından beri toplam 5 kg oluyor. Seker ile ilgili sorunumu dile getirdim.açlık kan verdim simdib birşeyler yedim bir saat sonra tokluk için kan vericem. 140 üstü yapacak birşey olmaz pek dedi diyet yapman lazım dedi. Yüksek cikarsa gel dedi 75lik seker yuklemesi yapalım ona göre bakarız dedi. Birde 1 ay sonra bir sonraki kontrolümüz. Bizden haberler böyle

Nerden anlıyolarsa artık. Mucize ya allahım artık zamanımız gelse de alsak kucağımıza şimdiden özledim

Canım bu haftalarda da yükleme yapılabiliyor muymuş ? Bende yaptırıp kurtulsam diyorum ya böyke her gün stres yaratıyo evde ölçmek bende.

Doktor kontrolünden bahsedilmiş. Evet her doktorun tarzı çok farklı. Ben biraz zor süreçlerden geçtiğim için doktor ayda bir çağırmasına rağmen asla 2 haftadan fazla bekleyemedim. O da gel deli kız gel diyerek muayenelerimi yaptı sağolsun :) o yüzden 32den sonra rutinde 2 haftada bir gidiliyorsa kesin ben onu haftada 1e düşürürüm :) her doktor farklı bir arkadaşım 39da sezaryen oldu nst’ye bile girmedi hiç. Doktoru gerek görmedi .

Hadi yaa şekerden de zayiflamiş olabilir misin canim hergun maden suyu icmeye caliş bir de varsa vitamin ilacini kullan bakalim şeker sonucun ne çıkacak

Once tevekkül edicez ama Allah korusun son haftalarda kontrollerin sıklaşması daha mantıkli gibi geliyor haftada bir gitmemde 2 haftada bir giderim galiba bende

Neden zayıfladın ki canm şeker çıkmazsa meyve ve pekmez mi içsen acaba,1 haftalık gerilik önemli değil bundan sonra hızla kilo alıyorlar sağlığı iyi olsun da paşa beyin :)

Biliuorsun canım benimki iki hafta geriydi .birde şeker var.bazen şeker bebekte kilo almayı engellermiş.bu yüzden ben bu üç hafta da şekerime dikkat ettim ara öğünler ve protein ağırlıklı beslendim.inşallah senin bebekte haftasını kısa zamanda yakalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…