- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.181
Bende öyle dedim o da yapılıyor dedi. Pazartesi sonucum cikacak birde bende olcucem sürekli yuksek devam ederse gelip yukleme yaotiracam yapacak birsey yok hergun stres olmaktansaCanım bu haftalarda da yükleme yapılabiliyor muymuş ? Bende yaptırıp kurtulsam diyorum ya böyke her gün stres yaratıyo evde ölçmek bende.
Aynen canım valla mucize:)) aynen zaman geçmek bilmiyor sona yaklaştıkça
Olabilir canım aslında hergun kullaniyorum vitaminide sodayida anlamadım bende bu isten birşey. Ama kendi kilona takılma normal dogum istiyorsan bebekte cok iri olmasin dedi 2.5-3.5 arası en idealiymis.Hadi yaa şekerden de zayiflamiş olabilir misin canim hergun maden suyu icmeye caliş bir de varsa vitamin ilacini kullan bakalim şeker sonucun ne çıkacak
Aynen öyle olabilir tamam canım teşekkür ederim :))Az az kullanirz biri 30 tl biri 17 tl leke cikaricisida vardi onu biraktim artik lazm olunca onu alirim daha sonra
Bana ptesı yapılıcak iğne cnm test yapıldıAtkadaslar kan uyusmazligi icin test yapiliyor konu hakkinda bilgisi olan varmi
Insallah tokluk sekerin iyi cikar canm. Kac haftaliktin? Gozunaydin cnm bebegin iyiymis. Senin kilonda cok iyi az almisin. Bende simdiye kadar 5.5 aldim doktor cok iyi dedi. Demek.kendine dikkat edip diyet yapinca kilo vermisin.Günaydın kızlar, ben de hastane kontrolündeyim. Bizim pasa 1170 gr olmuş. 1 hafta geriden geliyor şuan. Bende 2kg zayıflamışım yani gebeliğin başından beri toplam 5 kg oluyor. Seker ile ilgili sorunumu dile getirdim.açlık kan verdim simdib birşeyler yedim bir saat sonra tokluk için kan vericem. 140 üstü yapacak birşey olmaz pek dedi diyet yapman lazım dedi. Yüksek cikarsa gel dedi 75lik seker yuklemesi yapalım ona göre bakarız dedi. Birde 1 ay sonra bir sonraki kontrolümüz. Bizden haberler böyle
sekerim bir ay once sınırda çıkınca dikkat et dediği seylere dikkat ettim. Tatlı yok hayatimda zaten ve 3 lt su ictim en az ondanda olabilir. Alır bundan sonra ya yeterli kadar küçük doğan bebek daha sağlıklı olur daha cabuk büyür dedi,moral veriyor bana dr da:)Neden zayıfladın ki canm şeker çıkmazsa meyve ve pekmez mi içsen acaba,1 haftalık gerilik önemli değil bundan sonra hızla kilo alıyorlar sağlığı iyi olsun da paşa beyin :)
Yakalar canım ya çok dert etmiyorum da şeker belasi sinirimi bozuyor;(Biliuorsun canım benimki iki hafta geriydi .birde şeker var.bazen şeker bebekte kilo almayı engellermiş.bu yüzden ben bu üç hafta da şekerime dikkat ettim ara öğünler ve protein ağırlıklı beslendim.inşallah senin bebekte haftasını kısa zamanda yakalar.
Ama dr un dediği doğru küçük dogan bebek daha cabuk kendini toplar hem.basindan beri 1 2 hafta geriligi oldu yazmişdin bundan sonraki haftalarda toparlayacaktır amasekerim bir ay once sınırda çıkınca dikkat et dediği seylere dikkat ettim. Tatlı yok hayatimda zaten ve 3 lt su ictim en az ondanda olabilir. Alır bundan sonra ya yeterli kadar küçük doğan bebek daha sağlıklı olur daha cabuk büyür dedi,moral veriyor bana dr da:)
sata göre 29+2 ama ölçümler 28 hafta diyor. Banada kilon çok iyi dedi,fazlada alma kolay olsun doğumun dedi. Plates yap dedi egzersiz hareket yap günde 40 dk yürü dedi. Dogumuda konuştuk hersey normal ilerlerse epidural normal doğum yapicam işallahInsallah tokluk sekerin iyi cikar canm. Kac haftaliktin? Gozunaydin cnm bebegin iyiymis. Senin kilonda cok iyi az almisin. Bende simdiye kadar 5.5 aldim doktor cok iyi dedi. Demek.kendine dikkat edip diyet yapinca kilo vermisin.
valla doktor doğru söylemiş,biz anneler olarak toplu olsun istiyoruz bebeklerimiz ama bizzat yaşadım ilk oğlan 2700 doğdu valla o kadar mı hızlı büyürsün hiç mi hastalanmazsın çivi gibiydi maşallah,öbür oğlanda güya 3 buçuk civarı doğdu abisinin 2 yaşında giydiği pantalonu 4 yaşında giydisekerim bir ay once sınırda çıkınca dikkat et dediği seylere dikkat ettim. Tatlı yok hayatimda zaten ve 3 lt su ictim en az ondanda olabilir. Alır bundan sonra ya yeterli kadar küçük doğan bebek daha sağlıklı olur daha cabuk büyür dedi,moral veriyor bana dr da:)
Insallah canm saglikli hayırlı normal dogum yaparsin.sata göre 29+2 ama ölçümler 28 hafta diyor. Banada kilon çok iyi dedi,fazlada alma kolay olsun doğumun dedi. Plates yap dedi egzersiz hareket yap günde 40 dk yürü dedi. Dogumuda konuştuk hersey normal ilerlerse epidural normal doğum yapicam işallah
Canım bir hafta geriden gelmesini kafana takma sakın yavaş yavaş kendi haftasına gelir o merak etme sağlığı yerinde olsun yeterki kilo çokta önemli değilGünaydın kızlar, ben de hastane kontrolündeyim. Bizim pasa 1170 gr olmuş. 1 hafta geriden geliyor şuan. Bende 2kg zayıflamışım yani gebeliğin başından beri toplam 5 kg oluyor. Seker ile ilgili sorunumu dile getirdim.açlık kan verdim simdib birşeyler yedim bir saat sonra tokluk için kan vericem. 140 üstü yapacak birşey olmaz pek dedi diyet yapman lazım dedi. Yüksek cikarsa gel dedi 75lik seker yuklemesi yapalım ona göre bakarız dedi. Birde 1 ay sonra bir sonraki kontrolümüz. Bizden haberler böyle
Allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla geçersin sınavını Rabbim zihin açıklığı versinMerhaba arkadaşlar 30+3 haftalık olduk yarın sınavım var sizden dua istyrmm hepimiz hamileyız Müslümanın Müslüman kardeşi için ettiği dua kabul olurmuş. Lütfen dualarınızda beni de kuçük meleğimi de unutmayn sizden dua beklıyormmm inşlhj kolay gecer allahın izniyle kurtuluruz
5 te uyandırıyor beni de yandık bacım yandıkmaşallah kızlar gece sizde uyanıkmışsınızbilseydim girerdim çünkü saat 4 de bende uyumuyordum,her gece uyanıyorum bu sıpa beni alıştıryor mu napıyor bakıyorum o saat te kıpır kıpır yandım valla
bebek için çok kıyafet koymuşsun canım bence ya o kadar kıyafetin üstüne 3 tulum fazla değil mıArkadaşlar dün kıyafetleri yıkayıp ütüledim bugün çantayı hazırlayacağım eksiğim varsa hatırlatır mısınız?
2 tane 10 lu has.çıkışı
1 tane 5 li
4 zıbın
3 tulum
2 saç bandanası 4 şapka
3 penye battaniye 1 kalın kundak battaniye
15 tane bebek bezi
1 paket hasta bezi
1tane bebek için yelek
10 tane göğüs pedi bana pijama takımı iç çamaşırı terlik ıslak mendil
biberon emzik
bana ve bebişe çorap
bunları koycam başka varmı atladığım
Bence bebek için çok kıyafet koymuşsun sorun olmadığı sürece bi gece hastahane de kalacaksın bu kadarı çok fazla bebek için.kendine bi tane de elbise gecelik koyabilirsinArkadaşlar dün kıyafetleri yıkayıp ütüledim bugün çantayı hazırlayacağım eksiğim varsa hatırlatır mısınız?
2 tane 10 lu has.çıkışı
1 tane 5 li
4 zıbın
3 tulum
2 saç bandanası 4 şapka
3 penye battaniye 1 kalın kundak battaniye
15 tane bebek bezi
1 paket hasta bezi
1tane bebek için yelek
10 tane göğüs pedi bana pijama takımı iç çamaşırı terlik ıslak mendil
biberon emzik
bana ve bebişe çorap
bunları koycam başka varmı atladığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?