- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.201
bebek için çok kıyafet koymuşsun canım bence ya o kadar kıyafetin üstüne 3 tulum fazla değil mı
Kızlar bulunduğum şehir de doğum yapmayacağım en az 2 gün yatırıyormuş doktor kuzenim geçen ay doğum yaptı çok koy biz yetiştirrmedik sürekli kak yaptı.kustu eve gelirkende üstündeki kıyafeti pisti dedi o yüzden o kadar koydum,gecelik almadım canm ben pijama da daha çok rahat ediyorumBence bebek için çok kıyafet koymuşsun sorun olmadığı sürece bi gece hastahane de kalacaksın bu kadarı çok fazla bebek için.kendine bi tane de elbise gecelik koyabilirsin
Valla anlamadım belkide olcumden de olabilir gecen ay 1 hafta ikerdeydi bu ay geride:))Ama dr un dediği doğru küçük dogan bebek daha cabuk kendini toplar hem.basindan beri 1 2 hafta geriligi oldu yazmişdin bundan sonraki haftalarda toparlayacaktır ama
Sağol canım yok takmıyorum haftasını da su şeker olayı kafama takılıyorCanım bir hafta geriden gelmesini kafana takma sakın yavaş yavaş kendi haftasına gelir o merak etme sağlığı yerinde olsun yeterki kilo çokta önemli değil
Amin canım inşallah:)Insallah canm saglikli hayırlı normal dogum yaparsin.
Sadece pijama takimi yeterli olacak mi sana cnm bir tane de gecelik koy bence birde göğüs kremi bu arada biberon koymucak misin? Canta hazirlamakta baya hizlisin erken degil mi daha?Arkadaşlar dün kıyafetleri yıkayıp ütüledim bugün çantayı hazırlayacağım eksiğim varsa hatırlatır mısınız?
2 tane 10 lu has.çıkışı
1 tane 5 li
4 zıbın
3 tulum
2 saç bandanası 4 şapka
3 penye battaniye 1 kalın kundak battaniye
15 tane bebek bezi
1 paket hasta bezi
1tane bebek için yelek
10 tane göğüs pedi bana pijama takımı iç çamaşırı terlik ıslak mendil
biberon emzik
bana ve bebişe çorap
bunları koycam başka varmı atladığım
Aynen canım bende öyle yapıcam . 30. Haftamda kontrolüm var bi sorayım doktora bende yaptırayım.Bende öyle dedim o da yapılıyor dedi. Pazartesi sonucum cikacak birde bende olcucem sürekli yuksek devam ederse gelip yukleme yaotiracam yapacak birsey yok hergun stres olmaktansa
Valla canım bende 2700-3000 arası dogursam fena olmaz. Aynen dr öyle dedi herkes marifetmiş gibi topaç gibi doğsun ister ama zayıf çivi gibi olur dedi. Ayy şu şeker olayım hallolsaydı bi. Ama kv yanındayım strese girmekten de olabilir benimki.valla doktor doğru söylemiş,biz anneler olarak toplu olsun istiyoruz bebeklerimiz ama bizzat yaşadım ilk oğlan 2700 doğdu valla o kadar mı hızlı büyürsün hiç mi hastalanmazsın çivi gibiydi maşallah,öbür oğlanda güya 3 buçuk civarı doğdu abisinin 2 yaşında giydiği pantalonu 4 yaşında giydi
Kesinlikle stresten canm ya yoksa o kadar dikkat ediyon düşmesi gerekti kac cikti bugun yaptirdigin tokluk sekeri?Valla canım bende 2700-3000 arası dogursam fena olmaz. Aynen dr öyle dedi herkes marifetmiş gibi topaç gibi doğsun ister ama zayıf çivi gibi olur dedi. Ayy şu şeker olayım hallolsaydı bi. Ama kv yanındayım strese girmekten de olabilir benimki.
Seker yüklemesi dediğimiz şey sekerli sıvı gerçekten seker seviyesi kaçlara çıkıyor ona bakıyoruz ona göre tanı koyuyoruz dedi. Zaten şeker olsa bile diyet veriyoruz dedi. Ki sende diyet yapıyormussun zaten dedi. Bakalım sonuçlarım yüksek çıkarsa gidip yükleticem pazartesiyi bekliyorum. Sende bakarsın duruma göre olmadı yaptırıverir rahatlarsın sendeAynen canım bende öyle yapıcam . 30. Haftamda kontrolüm var bi sorayım doktora bende yaptırayım.
damardan aldı açlığıda tokluguda pazartesi çıkar dediler sonuçlar. Sabah tokluk vermeden öncede çıkacaksa bunla çıksın dedim 1 porsiyon börek ve ayran içtim bemde merak ediyorum kaç oldu diye,yazarım pazartesi günüKesinlikle stresten canm ya yoksa o kadar dikkat ediyon düşmesi gerekti kac cikti bugun yaptirdigin tokluk sekeri?
O zaman iyi yapmışsın canım ne olur ne olmaz uzakta ise hastane birde ve 2 gün kalacaksan.Kızlar bulunduğum şehir de doğum yapmayacağım en az 2 gün yatırıyormuş doktor kuzenim geçen ay doğum yaptı çok koy biz yetiştirrmedik sürekli kak yaptı.kustu eve gelirkende üstündeki kıyafeti pisti dedi o yüzden o kadar koydum,gecelik almadım canm ben pijama da daha çok rahat ediyorum
Tamam cnm insallah iyi sonuc cikar bende aksama arkadasa gidiyorum yemege yemekten sonra ölçüm yapicam çünkü aksamlari yuksek cikiyor ama doktor bana kahvalti sonrasi ölçümü onerdi aksam cok cikinca fazla takmamak gerek bence. 200 üstü cok riskli sekeri taktikca da stres oluyoruz daha cok sekerimiz cikiyor eskiden annelerimizde de seker vardi kimbilir ölçüm mu yaptilar gayette saglikliyiz. Biz zaten seker olmasa da abartmadan yemeliyiz . Annelerimiz hareketliymis hamile iken seker olsa da yakiyormis biz hareketsiziz iste o var birde yediklerimizin cogu hormonlu. Bence cok takma kuzum sende sekere taktikca çıkıyor gibime geliyor her yemekten sonra hareket etmek gerek.damardan aldı açlığıda tokluguda pazartesi çıkar dediler sonuçlar. Sabah tokluk vermeden öncede çıkacaksa bunla çıksın dedim 1 porsiyon börek ve ayran içtim bemde merak ediyorum kaç oldu diye,yazarım pazartesi günü
2 doğumda da gecelik giymedim canm sevmiyorum o yüzden almadım göğüs kremi de gerek olursa hastanenin karşısında eczane gidip alsınlar ilk doğumda yara olmamıştı 2.de de eve çıktığımızda oldu ozaman aldırdım 3 gün kullanmayla hemen düzelmişti,biberon koydum.7.aydan sonra doğumun nezaman olacağını bilemeyiz hazırda dursun canm her ihtimale inşallah zamanına kadar gerek kalmaz tabi de dursun hazırda yinedeSadece pijama takimi yeterli olacak mi sana cnm bir tane de gecelik koy bence birde göğüs kremi bu arada biberon koymucak misin? Canta hazirlamakta baya hizlisin erken degil mi daha?
inşallah iyi çıkar stres yapmamaya çalışsan keşke beterin beteri var,bende ilk doğumumu onların yanında yaptım en mutsuz zamanlarımdı kendi annemin aldığı işlemeli nevresim takımını bile sermediler beni saten de yatırdılar ameliyatlıyım zaten kalkmaya çalıştıkca satenden kayıyordum bi kanepede geçti lohusalığımValla canım bende 2700-3000 arası dogursam fena olmaz. Aynen dr öyle dedi herkes marifetmiş gibi topaç gibi doğsun ister ama zayıf çivi gibi olur dedi. Ayy şu şeker olayım hallolsaydı bi. Ama kv yanındayım strese girmekten de olabilir benimki.
Bende gecelikten hoslanmiyorum aslinda benim zaten erken dogum riskim var ama bir rahatlik var üstümde de daha aldigim kiyafetlerin etiketleri kesmedim bile. Sanirim izne cikmayi bekliyorum insallah oglusta bekler2 doğumda da gecelik giymedim canm sevmiyorum o yüzden almadım göğüs kremi de gerek olursa hastanenin karşısında eczane gidip alsınlar ilk doğumda yara olmamıştı 2.de de eve çıktığımızda oldu ozaman aldırdım 3 gün kullanmayla hemen düzelmişti,biberon koydum.7.aydan sonra doğumun nezaman olacağını bilemeyiz hazırda dursun canm her ihtimale inşallah zamanına kadar gerek kalmaz tabi de dursun hazırda yinede
inşallah bekler bütün bebeklerimiz canm ama her ihtimale hazırda dursa iyi olurBende gecelikten hoslanmiyorum aslinda benim zaten erken dogum riskim var ama bir rahatlik var üstümde de daha aldigim kiyafetlerin etiketleri kesmedim bile. Sanirim izne cikmayi bekliyorum insallah oglusta bekler
Once tevekkül edicez ama Allah korusun son haftalarda kontrollerin sıklaşması daha mantıkli gibi geliyor haftada bir gitmemde 2 haftada bir giderim galiba bende
Günaydın kızlar, ben de hastane kontrolündeyim. Bizim pasa 1170 gr olmuş. 1 hafta geriden geliyor şuan. Bende 2kg zayıflamışım yani gebeliğin başından beri toplam 5 kg oluyor. Seker ile ilgili sorunumu dile getirdim.açlık kan verdim simdib birşeyler yedim bir saat sonra tokluk için kan vericem. 140 üstü yapacak birşey olmaz pek dedi diyet yapman lazım dedi. Yüksek cikarsa gel dedi 75lik seker yuklemesi yapalım ona göre bakarız dedi. Birde 1 ay sonra bir sonraki kontrolümüz. Bizden haberler böyle
İşallah canım valla dediğin gibi olur. Benimde sabah 130larda çıkıyor.akşamları 160 falan çıkıyor. Stresten de olur biz takıyoruz diyemi öyle neyseki az kaldı diyorum. Ne bileyim şeker olanlarda kilo alımıda yüksek bşzde kilo alımıda yok hiç birşey anlamadım. Bende çok hareketliyim yürüyorum dr verdiği hareketleri yapıyorum ev işi yapıyorum aslında. Sende akşam ye herşeyden azar azar sevdiğin şeylerdende yapmıştır arkadaşın ohh miss:)) Afiyet olsun şimdidenTamam cnm insallah iyi sonuc cikar bende aksama arkadasa gidiyorum yemege yemekten sonra ölçüm yapicam çünkü aksamlari yuksek cikiyor ama doktor bana kahvalti sonrasi ölçümü onerdi aksam cok cikinca fazla takmamak gerek bence. 200 üstü cok riskli sekeri taktikca da stres oluyoruz daha cok sekerimiz cikiyor eskiden annelerimizde de seker vardi kimbilir ölçüm mu yaptilar gayette saglikliyiz. Biz zaten seker olmasa da abartmadan yemeliyiz . Annelerimiz hareketliymis hamile iken seker olsa da yakiyormis biz hareketsiziz iste o var birde yediklerimizin cogu hormonlu. Bence cok takma kuzum sende sekere taktikca çıkıyor gibime geliyor her yemekten sonra hareket etmek gerek.
En güzeli bende ufaktan hazirladim çanta tabi eksikleri var bi kaç battaniye var onları da yikayim sonra kendime hazirlik yapicam hazir olcaz2 doğumda da gecelik giymedim canm sevmiyorum o yüzden almadım göğüs kremi de gerek olursa hastanenin karşısında eczane gidip alsınlar ilk doğumda yara olmamıştı 2.de de eve çıktığımızda oldu ozaman aldırdım 3 gün kullanmayla hemen düzelmişti,biberon koydum.7.aydan sonra doğumun nezaman olacağını bilemeyiz hazırda dursun canm her ihtimale inşallah zamanına kadar gerek kalmaz tabi de dursun hazırda yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?