- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.221
şimdi kapıda baktım 1270grmiş canım ben yanlış anlamışım:))) Yok zaten çok takılmıyorum küvezde kalmayacak şekilde doğsa yeter:))Başına bir şey gelecek olsa 2 haftada bir değil her hafta da gitsen ona engel olabilmek pek mümkün görünmüyor bana. Çocuğun hareketlerini takip etmek yeterli bu haftalarda.
Canım çok takılma ölçümlere. Sağlıklı yaşama devam:)
Sabah 130 cikiyorsa bir sikinti yok cnm bana doktorum sabah ölçüm yap aksam yapma dedi. Ben simdilik 1 hafta yiyeceklerin hangisi cikartiyor diye aksam bile yapiyorum ama sonra tek sabah yapicam. Ben valla azda olsa canimin cektigini yiyorum paketli ürün kola ekmek serbetli tatli hariç tabikide. Ilk oglumda sekerim yoktu ama ben gene dikkat ederdim cok sekerli yemezdim kilo cok almayayim diye simdi de ayni sey aslinda bir farki yok canm dikkat edelim ama takmayalim da sekerimiz o kadar da abartılcak kadar yuksek degil..İşallah canım valla dediğin gibi olur. Benimde sabah 130larda çıkıyor.akşamları 160 falan çıkıyor. Stresten de olur biz takıyoruz diyemi öyle neyseki az kaldı diyorum. Ne bileyim şeker olanlarda kilo alımıda yüksek bşzde kilo alımıda yok hiç birşey anlamadım. Bende çok hareketliyim yürüyorum dr verdiği hareketleri yapıyorum ev işi yapıyorum aslında. Sende akşam ye herşeyden azar azar sevdiğin şeylerdende yapmıştır arkadaşın ohh miss:)) Afiyet olsun şimdiden
Doğru diyorsun arkadaşım merak etme benimde pek farkım yok hem stresleri var lafları kıyaslamaları cimrilikleri, bende kanepede yatıyorum.Yattığım oda soğuk oluyor,dgazı az açıyorlar soğuk diyince ilave battaniye ört diyorlar. Eşim ayda bir 2 günlüğüne anca gelebiliyor. İnan bende çok stresliyim. Sanki herşey çok güzel gibi birde hergün kvnin piskolojisi bozuk kardeşini dinliyorum. Artı o kadar piski yaptığı yemeği bile ağzıma süremiyorum. Belki daha beterini yaşadın sende canım çok şükür ki atlaşmışsın. Bende piskolojim tam bozulmadan çıkabilirim bu durumun içinden. Keşke aman boşver diyip takmayabilsek bazı şeyleri.inşallah iyi çıkar stres yapmamaya çalışsan keşke beterin beteri var,bende ilk doğumumu onların yanında yaptım en mutsuz zamanlarımdı kendi annemin aldığı işlemeli nevresim takımını bile sermediler beni saten de yatırdılar ameliyatlıyım zaten kalkmaya çalıştıkca satenden kayıyordum bi kanepede geçti lohusalığım
Bana demedi valla sabah mı akşam mı diye pazartesıye kadar sabah öğle akşam ölç not et dedi konuşuruz. Ama 140nüstü çıkıyor dediğimde çok dedi. Herşey olacağına varırmış biz tedbir amaçlı önlem alalımda gerisi Allahın takdiri. Rn azından kiloda almıyoruz o da güzel birşey:))Sabah 130 cikiyorsa bir sikinti yok cnm bana doktorum sabah ölçüm yap aksam yapma dedi. Ben simdilik 1 hafta yiyeceklerin hangisi cikartiyor diye aksam bile yapiyorum ama sonra tek sabah yapicam. Ben valla azda olsa canimin cektigini yiyorum paketli ürün kola ekmek serbetli tatli hariç tabikide. Ilk oglumda sekerim yoktu ama ben gene dikkat ederdim cok sekerli yemezdim kilo cok almayayim diye simdi de ayni sey aslinda bir farki yok canm dikkat edelim ama takmayalim da sekerimiz o kadar da abartılcak kadar yuksek degil..
Allah yardımcın olsun canm biran önce geçsin şu zamanların çok iyi anlıyorum seni.Doğru diyorsun arkadaşım merak etme benimde pek farkım yok hem stresleri var lafları kıyaslamaları cimrilikleri, bende kanepede yatıyorum.Yattığım oda soğuk oluyor,dgazı az açıyorlar soğuk diyince ilave battaniye ört diyorlar. Eşim ayda bir 2 günlüğüne anca gelebiliyor. İnan bende çok stresliyim. Sanki herşey çok güzel gibi birde hergün kvnin piskolojisi bozuk kardeşini dinliyorum. Artı o kadar piski yaptığı yemeği bile ağzıma süremiyorum. Belki daha beterini yaşadın sende canım çok şükür ki atlaşmışsın. Bende piskolojim tam bozulmadan çıkabilirim bu durumun içinden. Keşke aman boşver diyip takmayabilsek bazı şeyleri.
İnş.zamanında doğarlar cAnm ama bazen hiç beklenmedik anda gelmeye karar verebiliyor bu yaramazlar,iyi yapmışsın sende.En güzeli bende ufaktan hazirladim çanta tabi eksikleri var bi kaç battaniye var onları da yikayim sonra kendime hazirlik yapicam hazir olcaz
Kiz bendeki seker stres ben bunu anladim az önce kredi karti ekstrasini görünce bir anda dilim damagim kuruduBana demedi valla sabah mı akşam mı diye pazartesıye kadar sabah öğle akşam ölç not et dedi konuşuruz. Ama 140nüstü çıkıyor dediğimde çok dedi. Herşey olacağına varırmış biz tedbir amaçlı önlem alalımda gerisi Allahın takdiri. Rn azından kiloda almıyoruz o da güzel birşey:))
Ben biberonu bebege vermek icin degilde ilk sütü sagip koymak icin ya da bir memeden emince diger memeden de geliyor ya süt onun icin istiyorum ziyan olmasin sütüm büyük ogluma da vereyim diyorum ilk sütten.jeya canım benimde ilk doğumda az koymuşum birde yaşadığım yerin dışında doğum yaptım doktor izinli olunca ve hiç birşey yetismedi sürekli aldı eşim özellikle yenidoğan bebek kakasi çok batırıyor birde biberon emzik bence koyma zaten biberon verdirmiyorlar çoğu hastanede siringayla veriyorlar süt gelmezse
evet canm o yüzden kıyafeti biraz fazla koydum,biberon da aldım zaten dursun çantada önceki doğumumda almamıştım yakınlarımı gönderip aldırmışlardı gerek olmaz umarım da dursun yinedejeya canım benimde ilk doğumda az koymuşum birde yaşadığım yerin dışında doğum yaptım doktor izinli olunca ve hiç birşey yetismedi sürekli aldı eşim özellikle yenidoğan bebek kakasi çok batırıyor birde biberon emzik bence koyma zaten biberon verdirmiyorlar çoğu hastanede siringayla veriyorlar süt gelmezse
Benimde ilk bebegimde 3 kiyafet degistirdik kakasi bulaştı 2 defa hatta kirletseydi yanimizda baska yoktu bu arada bende 3 pijama takimi degistirdim kan olmustu hepBende 2 gün kalmıştım hastanede ama kızımın hiç çişi kakası geçipte üstünü kirletmemişti, burada yazılanları okuyunca şaşırdım valla, bende ne olur ne olmaz diyip bi kaç parça daha hazır edeyim bari
bende hiç sıkıntı yaşamamıştım,ama kuzenim nerdeyse elimizde yıkayacaktık çok koy dedi,hatta gittiğim doktor inatagrama bi hastasını atmış yatakların üstünde yıkanmış battaniye ve kıyafetleri,o yüzden sırtımda taşımayacağım ya dursun çantada gerek olursa sıkıntı yaşamam en azından :)Bende 2 gün kalmıştım hastanede ama kızımın hiç çişi kakası geçipte üstünü kirletmemişti, burada yazılanları okuyunca şaşırdım valla, bende ne olur ne olmaz diyip bi kaç parça daha hazır edeyim bari
Böyle öyle istiyorum geçsin de bende bir rahatlasam:)Allah yardımcın olsun canm biran önce geçsin şu zamanların çok iyi anlıyorum seni.
Benimkide %90 öyledir stressiz anım çok az çünküKiz bendeki seker stres ben bunu anladim az önce kredi karti ekstrasini görünce bir anda dilim damagim kurudu
kaynanamı eve göndersem bebegin üstüne başına al diye geri döndüğünde elinde yanlış kıyafet bana yeni su bardağimi aldınız ben bunu görmemiştim hic haberim olmaz zaten evinize aldıklarından der surat asarBizim araba YÖK diye eve yakın hastahaneye gittim şimdi yazılanları okuyorum da iyi yapmışım :) bişey eksik olursa kaynanam yada eşim evden getirir yürüyerek 15 dakika :)
anam bunların hepsi mi böyle,benim ki de ne alsam ilk çocuk mu ki diyo sanki başka çocuğa kıyafet bez alınmayacak,çocukların üstünde her farklı gördüğünü sorar yeni mi ihtiyacı varmıydı ki almıştın yakaynanamı eve göndersem bebegin üstüne başına al diye geri döndüğünde elinde yanlış kıyafet bana yeni su bardağimi aldınız ben bunu görmemiştim hic haberim olmaz zaten evinize aldıklarından der surat asar
Bende bir gece kalmıştım oğlumla beraber giydiğimiz kıyafetler yetmişti hiç değiştirmek zorunda kalmadık tabi ben yine tedbirli gidicem Ocak’ta hazırlıcam çantamı sizlerle de paylaşırımBende 2 gün kalmıştım hastanede ama kızımın hiç çişi kakası geçipte üstünü kirletmemişti, burada yazılanları okuyunca şaşırdım valla, bende ne olur ne olmaz diyip bi kaç parça daha hazır edeyim bari
evime yeni aldığım eşyalardan gelirimi hesaplamaya çalışır tv da diyorlar ya memur maaşı 5000 lira bende öyle aliyor da ona koklatmiyorum diye düşünüyor bak yine zam gelmiş memur maaşına 5200 olmuş gördünmü diyor keske aylık gelirim o kadar olsa boş yere zengin muamelesi görmesemanam bunların hepsi mi böyle,benim ki de ne alsam ilk çocuk mu ki diyo sanki başka çocuğa kıyafet bez alınmayacak,çocukların üstünde her farklı gördüğünü sorar yeni mi ihtiyacı varmıydı ki geçen sene almıştın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?