2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Anneler başımızın tacı ama bukadar da müdahaleci olmasalar keşke,6000 de alsa ona göre giderin oluyor sonuçta sizde ayrı bi evsiniz

Anneler başımızın tacı ama bukadar da müdahaleci olmasalar keşke,6000 de alsa ona göre giderin oluyor sonuçta sizde ayrı bi evsiniz
girtlagimiza kadar borcun içindeyiz biliyorlar bebek te geliyor simdi masraf var aman 5 kuruş isteriz diye korkuyorlar sanki bu zamana kadar istemişiz gibi anlamıyorum valla ya herkesin sağlığı olsun kimseden beklentim yok ki yada sen bebeğe yeni kıyafet aldın da sanki kayinvaliden den mi tahsil edeceksin ihtiyaç vardı yada heves ettin bu senin meselen heves kırmaya ne gerek var

Kızlar anestol krem kullandınız mı acil bi cevap verir misiniz bana hemoroidden duramadım acile gittim anestol verdi kullanan var mı aranızda

kız bunlar hepsi böyle benimkide herşeye ne gerek var diyor, kıyafet alıyoruz oww çok pahalı niye alıyon 2 kıyafet yeter diyo

Benim kaynana meraklıdır ama ben evde yokken eve girmeye çok çekinir karıştırmaz ortalığı.senin ki olaymış yani :)

Kızlar anestol krem kullandınız mı acil bi cevap verir misiniz bana hemoroidden duramadım acile gittim anestol verdi kullanan var mı aranızda

Canım anestol candır yaa, Evde hep bulundurmaya çalışırım yanıkta falan anında keser ağrıyı acıyı, hiç korkma kullan, oh dersin azıcık.

Bana neden cevap vermiyorsunuz

Canım hayatımda hiç hemoroit olmadım, adını doğru yazdığıma bile emin değilim, dediğin ilacı da hiç kullanmadım. Bunu sana yazan doktor hamile olduğunu farketmemiş olamaz. Doktor yazdıysa kullan, riskli olsa vermezdi. Geçmiş olsun.

Ya Kızlar hamilelik şekeri çıkan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.bazen canım öyle deli gibi tatlı çikolata pasta herşeyi istiyor ki siz nasıl dayanıyorsunuz çok zor ya
Zor ama ne yapacaksın canım. Düşün diyet yaparken bile arada kaçamak yapıyordum. Şimdi bebek zarar görecek diye inan canım istese bile iğrenmiş gibi hissettirmeye çalışıyorum kendime. Düşün geçen birşey yapıldı evde normalde çok aşırır severim. Ama ben sadece çatalın ucuyla aldım. Nasıl olmus bile anlamadım sen düşün yani:))

Benimde ilk bebegimde 3 kiyafet degistirdik kakasi bulaştı 2 defa hatta kirletseydi yanimizda baska yoktu bu arada bende 3 pijama takimi degistirdim kan olmustu hep
Biz bir gece kaldik hastanede giydigim oijama takımı hic kirlenmesi kizim da kirletmedi hic ama yedekte vardi yine de bunda da ne olur ne olmaz yedekli gotururum

Evet canım söyledim zaten sağol allahım kimseye vermesin çok fenayım

Cnm geçmiş olsun. Bana da tüp bebek dr um a sordum anestol kullanabilirsin dedi. Çok kötü oluyor oturamiosun bile çok fazla sürme arada ben vazelin sürüyorum o da yumusatiyor iyi geliyor.
1 kere sürdüm zaten canım ama fayda etmedi üstünden 2bucuk saat geçti yok böyle bişey ilk defa bu kadar oldu yerimde duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…