2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kullandım canım ama hiç bişey fark etmedi allahım kimseye vermesin çok kötü böyle bişey yok anlatamıyorum
Ah canım ya zor olmaz mi en hasas bolgelerden biri sonuçta. Sıcak uygulamada sanki rahatlatıyor diye hatırlıyorum rahmetli annemde vardi sicak su torbasi koyardi poposunun altına.Kısa sürede atlatırsın işallah

Ah canım ya zor olmaz mi en hasas bolgelerden biri sonuçta. Sıcak uygulamada sanki rahatlatıyor diye hatırlıyorum rahmetli annemde vardi sicak su torbasi koyardi poposunun altına.Kısa sürede atlatırsın işallah
Onu da yapayım canım ilk defa bu kadar oldu anlatılmayacak bişey öyle bi acı sırt üstü uzanmak bile mümkün değil sağımdan soluma dönemiyorum

Kızlar birşey sormak istiyorum size balık yagi ve multivitamini birlikte kullaniyor musunuz kullaniyorsaniz hangisini verdi dr sizlere. Birde dr decavit al istersen dedi ama kilo aldırıyormuş diye duydum sizlere sormak istedim

Günaydın kızlar.
Eşimi endoskopiye götürcem, kalktık sabahın köründe bakalım. Ankara buz

Biz bugün ulusa (Ankara) gittik, baya bir bebek alışverişi yaptık, çok soğuktu hava. Şirinler bebe de ne ararsan var. Şaşırdığım konu; instagramda almayı düşündüğüm birçok tulum, kıyafet model yarı fiyatınaydı. Örnek olarak mesela, ben almadım ama kuzu yünü kundak satıyolar ya fix 189 TL internette heryerde, 80 TL ydi orada. Haberiniz olsun.

Sinir stres çok etkiliyo canım şekeri. Normalde benim tokluğum 110 u geçmiyor, eşimle tartıştıktan hemen sonra 167 çıkmıştı

Allah yardımcınız olsun valla çok zormuş

Ulusun neresinde canım bende gideyim bakayım :)

1 kere sürdüm zaten canım ama fayda etmedi üstünden 2bucuk saat geçti yok böyle bişey ilk defa bu kadar oldu yerimde duramıyorum
Tahmin edebiliyorum çok can yakar bnm 2 haftadir böyle afedersin hatta kanamam oldu ve ustune oturamadim popomun Şuan yine geçmiş değil sanırım doguma kadar bunu Çekicem. Hemeroid çok kötü bişey malesef birde zeytinyağı dene cnm. Hamile olduğumuz için antibiyotik de kullanamıyoruz.

Kızlar birşey sormak istiyorum size balık yagi ve multivitamini birlikte kullaniyor musunuz kullaniyorsaniz hangisini verdi dr sizlere. Birde dr decavit al istersen dedi ama kilo aldırıyormuş diye duydum sizlere sormak istedim
Decavit bn kullanıyorum cnm 3.aydan sonra başladım toplam 9 kilo aldım bu zamana kadar. Dr uma sordum aldırmiyor dedi ama aldırsada bebek için sorun etmiyorum. Az kaldı şurda zaten sağlıkla gelsinler kilo verme sikintim yok inş doğumdan sonrada olmaz.

Onu da yapayım canım ilk defa bu kadar oldu anlatılmayacak bişey öyle bi acı sırt üstü uzanmak bile mümkün değil sağımdan soluma dönemiyorum
disarda mi içerdeki canim .? disarda ise kara merhem hemoroid yani basura cok.iyu geliyor diye biliyorum ... kullanmakta sakınca olurmu ki?

Kızlar ben dün doktora gittim suyun azalmış erken doğum olabilir demişti sancım olduğu için suyum normale dönmüş sancım içinde 1 gün hastanede yatırdı serum verdi sabaha kadar o gün için iyi geldi bugünde çok az ağrım oldu ama benim karnım çok kasılıyor gergin oluyor nefes alamıyormuşum gibi oluyor sizde aynı sorunları yaşıyormusunuz acaba normalmi ?? Bu arada bu hafta içi memleketime annemin yanına gidicem 2 saatlik uçak yolculuğu yapıcam bana dua edin sağ salim gidebileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…