2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar birşey sormak istiyorum size balık yagi ve multivitamini birlikte kullaniyor musunuz kullaniyorsaniz hangisini verdi dr sizlere. Birde dr decavit al istersen dedi ama kilo aldırıyormuş diye duydum sizlere sormak istedim

Canım ben multivitamin almıyorum tek hap şeklinde. Omepa-D (omega 3 ve D vitamini içerikli), Osteozinc (kalsiyum-magnezyum-çinko içerikli) ve demir takviyemi kullanıyorum. Onun dışında multivitaminim yok yani.

Güle güle kullanın canım aldıklarınızı. Sağol aklımda bulunsun, pek bir şey almayı düşünmüyorum, ilk kızımdan kalanlarla 2 çocuk daha büyür, ama yine de aklımda olsun bir şey lazım olursa bakarız.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Normale dönmüşse korkma artık. Kasılmalar bu haftalardan sonra normal artık. Doğuma hazırlanıyor vücut.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Normale dönmüşse korkma artık. Kasılmalar bu haftalardan sonra normal artık. Doğuma hazırlanıyor vücut.
Sağol canım sendede kasılma oluyormu ilk hamileliğim ve yanımda kimse olmadığı için o kadar çok endişeleniyorumki bi yandanda üzülüyorum bebeğimede yansıyor diye inşaallah atlatabilirim bu zamanları

Şu saat oldu daha uyumadım böyle bi agrı yok vazelin sürüyorum ama zeytin yagı da deneyeyim çok kötü bişey allah kimseye yaşatmasın hiç uzanamıyorum bile (

disarda mi içerdeki canim .? disarda ise kara merhem hemoroid yani basura cok.iyu geliyor diye biliyorum ... kullanmakta sakınca olurmu ki?
Dışarda canım ilk defa oldu önceden vardı ama afedersin sadece tubaletimi yaparken hafif acı olurdu ama bu dışarı çıkması ayrı bişeymiş şu saat oldu daha uyuyamadım anestolu de sürekli kullanamam onu sürünce biraz hafifliyormuş onu fark ettim allahım bana sabır versin nasıl geçicek hiçbir fikrim yok kara merhemi duydum canım sabah bi sorayım bi sakınca olur mu ne olursa yapacak durumdayım

Kasılmalar için nidicart( ismi tam hatırlayamıyor olabilirim.)diye bi ilaç var .dr onu vermedimi.rahim ağzı yetmezliği için dikişli olan her hamile kullanıyor.bende dikiş var ilk hamileliğimde kullanmıştım.bunda henüz başlamadı dr..idrar tahlili yaptırdınmı canım idrar yolu enfeksiyonuda kasılmalara sebep olabiliyor.bende şu anda hafif varmış dr penisilin içeren antibiyotik yazdı .

Ben de yeni Ankaralı sayılırım, eşime sordum Çıkrıkçılar yokuşunun başlangıcıymış canım. Taksi durağı vardı tam önünde.
Tamam canım sağol bende bu hafta ulusa gidicem bi bakayım emZirme yastığı aldım mı?kimi çok kullanışlı diyor kararsız kaldım uygun bişey bulursam almayı düşünüyorum

Canım çok geçmiş olsun o kasılmalar bende de oluyor bazen vücut artık yavaştan kendini hazırlıyor tabi çok fazla ve şiddetli olursa doktoruna söylemeyi ihmal etme canım uçak yolculuğuna doktorun izin verdi mi peki

Kızlar birşey sormak istiyorum size balık yagi ve multivitamini birlikte kullaniyor musunuz kullaniyorsaniz hangisini verdi dr sizlere. Birde dr decavit al istersen dedi ama kilo aldırıyormuş diye duydum sizlere sormak istedim
Canım ben decavit kullaniyorum 60 ile basladim 65im şuan ve yaklasik 10 gündür balın dibine vurdum öksürük gecsin die ama yine kilo almamisim

Benimde 56 gün kaldi canm ilk zamanlari hatirladim da simdi senle ben her gun yatiyorduk kanamamiz oluyordu koca yaz yatarak gecti. Gercekten muzice gibi bugünlere gelmemiz.nerdeyse her hafta doktora gidiyorduk kötü rüyalarda cabasi her gun aglamalar bulantilar... Allaha ne kadar sukretsek az bugunleri gordugumuz icin. Safak 56 Allah tamamina erdirsin insallah hepimizin gebeliğini de sag salim alalim kucaklarimiza

Canım sadece magnorm ve decavit verdi onu kullanıyorum zaten 1 haftadır onun için antibiyotik kullanıyordum tahlillerim temiz çıktı şükür kasılmalarada birşey demedi ilaçlarını kullan dedi sadece

Evt canım izin verdi risk varmı diye sorduğumda her zaman bi risk vardır dedi en düşük riskle rapor yazdı

Aynen canım neler yaşadık hepimizin sıkıntılı günleri oldu çok şükür hepsi geride kaldı Rabbim bir an önce sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize

Merhaba kizlar sabah uyamdim ve normal uzaniyordum bir anda burnuma kan kokusu geldi.lavaboya tukurdugumde yogun kan geldi.boyle bir sey yqsayan var mi.disim mi kanadi bilmiyorum

Günaydın anneler

Oluyor canım olmaz mı? İkinci hamileliklerde daha erken başlayıp daha yoğun oluyormuş zaten bu kasılmalar. O yüzden uzun sürmediği ve rutin olmadığı için ben kafaya takmıyorum. Stres yapan her şeyden uzak dur, bir hamileye zarar veren en büyük şey stres ve huzursuzluk.

Merhaba kizlar sabah uyamdim ve normal uzaniyordum bir anda burnuma kan kokusu geldi.lavaboya tukurdugumde yogun kan geldi.boyle bir sey yqsayan var mi.disim mi kanadi bilmiyorum

Geçmiş olsun canım. Dişin kanmış olabilir veya burnun kanamıştır belki de yatay pozisyonda olduğun için boğazına doğru akmıştır kan.

Geçmiş olsun canım dişin kanamış olabilir hamilelikte diş kanaması çok oluyor bazen sebepsiz benimde kanıyor istersen bi diş doktoruna görün kontrol amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…