- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.621
Kızlar bebeğin suyunun artması için neler yapılabilir
Hafta da bir bardak havuç suyu iç canımKızlar bebeğin suyunun artması için neler yapılabilir
Günaydınlar kızlar hastaneden gelyruzz tam 31+0 1682 gram olmuşuz doktor normal dedi kılosu ne iri ne zayıfmış kuzum, ama suyum azmış haftaya tekrar randevu verdi gunde en az iki lıtre su iç dedi Suyu artırmak için başka ne yapabilirim
Masallah bebisine canım. Az demiz drun 3lt icmeye çalış canım yada 2 ltre su ayran, süt taze sıkılmış meyve suyu(seker sorunun yoksa) ve sıvı gidalara ağırlık ver canım düzelir işallahGünaydınlar kızlar hastaneden gelyruzz tam 31+0 1682 gram olmuşuz doktor normal dedi kılosu ne iri ne zayıfmış kuzum, ama suyum azmış haftaya tekrar randevu verdi gunde en az iki lıtre su iç dedi Suyu artırmak için başka ne yapabilirim
Evet canım araştırdım biraz lazer kesin çözüm diyolar doğumdan sonra inşallah yaptırıcam ankarada ünlü bi doktor varmış onu tavsiye ettiler. Beni bebek doğasıya kadar idare etse damla damla kanıyor orası bi boşalsa hiç agrın sancın kalmaz diyolar ama 2 tane var biri baya büyük hemen patladı patlıcak diğeri kan toplayacak bide sancıyla tam ne güzel hamileliğimin tadını çıkaracağım zamanlarda bu geldi başıma allahım beterinden korusun artık buna da şükürCanım ameliyat çok zormuş. Tekrarlıyormuş da . Rahatladıgına sevindim. Daha da iyi olacak inşallah.
Bol bol su içmek lazım, sonuçta amniyo sıvısı da bebeğin idrarı. Doktor bir şey önermedi mi?Kızlar bebeğin suyunun artması için neler yapılabilir
Günaydınlar kızlar hastaneden gelyruzz tam 31+0 1682 gram olmuşuz doktor normal dedi kılosu ne iri ne zayıfmış kuzum, ama suyum azmış haftaya tekrar randevu verdi gunde en az iki lıtre su iç dedi Suyu artırmak için başka ne yapabilirim
evet kızımda da vardı. kaynatılmış ılınmış su ve pamukla temizliyordum sürekli. ve küçük parmağımı burun ve göz arasındaki boşluğa yerleştirip hafif dokunuşlarla masaj yapıyordum.3-4 aylık gibi düzelmişti.Kızlar günaydın. 2. Kez anne olacaklara bir şey sormak istiyorum. Aranızda yenidoğan bebeklerinde gözyaşı kanalında tıkanıklık yaşayan var mı acaba ? Ya da çevrenizde duydunuz mu hiç ? U Umutherzaman @Hirosum ve kardesiwhite_chocolate_mocha Kuzeyguneyy @Arse82 ve diğer arkadaşlarım?
canım hangi doktormuş bende araştırayım biraz. Bende doğum yaptım eve geldim 1 haftalık lohusayken başıma geldi . Rezil oldu o bir haftam yürüyemiyordum bile . Şimdi bunda ödüm kopuo yine başıma gelecek diyeEvet canım araştırdım biraz lazer kesin çözüm diyolar doğumdan sonra inşallah yaptırıcam ankarada ünlü bi doktor varmış onu tavsiye ettiler. Beni bebek doğasıya kadar idare etse damla damla kanıyor orası bi boşalsa hiç agrın sancın kalmaz diyolar ama 2 tane var biri baya büyük hemen patladı patlıcak diğeri kan toplayacak bide sancıyla tam ne güzel hamileliğimin tadını çıkaracağım zamanlarda bu geldi başıma allahım beterinden korusun artık buna da şükür
Canım ankaraya yağdı geçti:)Günaydın canım nereye yağıyor kar :))
Ankaraya canım bende bugün kızımın örgü battaniye yeleklerini yıkıcam inşallah dışarı çıkamıyorum bari evdeki işler bitsin :)Günaydın canım nereye yağıyor kar :))
Rica ederim canm,Allah senden de razı olsunAyy canım yine hızır gibi yetiştin çok rahatladım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
bana da 2 numarası geldi 1 nunara daha gelecekKızlar primanın sitesine üye olup kampanyaya katılmıştım 2 numaralı bezim geldi 4 adet. 1 buçuk ay oldu yeni geldi :)
Ben de üye oldum ona. Bakalım benimki ne zaman gelecek, bayağı da olduKızlar primanın sitesine üye olup kampanyaya katılmıştım 2 numaralı bezim geldi 4 adet. 1 buçuk ay oldu yeni geldi :)
evet kızımda da vardı. kaynatılmış ılınmış su ve pamukla temizliyordum sürekli. ve küçük parmağımı burun ve göz arasındaki boşluğa yerleştirip hafif dokunuşlarla masaj yapıyordum.3-4 aylık gibi düzelmişti.
Canm senin bebeginde mi var ultrasyonda mi cikti benim oglumda capaklanma ve kanlanma oluyor alerjisi var gunese karsi belli yastan sonra geciyormus. Ama bize bebekken teshis konmadi 4 yasinda falan belirtiler basladi.senin dedigin o mi.acaba bilemedimSağolasın canım. Gözyaşı damarının buruna açılan kısmında bir tıkanıklık oluyormuş buda bebeğin gözyaşının akmamasına sebep oluyormuş. Çapaklanma ve sulanma yapıyormuş. Yüzde 95 masajla geçiyormuş ama aramızda yaşayan var mı merak ettim.
Ay bizim buraya da gelsin artık ya ben çok seviyorum kışı tabi kar yağdığı süreceCanım ankaraya yağdı geçti:)
Yaa :)) en iyisi canım bende geçen gün hava güzel olunca pijama takımı aldım birde çamaşırları makinede yıkamak için file aldım malum ufak tefek şeyler kaçıveriyor aralaraAnkaraya canım bende bugün kızımın örgü battaniye yeleklerini yıkıcam inşallah dışarı çıkamıyorum bari evdeki işler bitsin :)
Evet eldiven ve çorapları özellikle :) yerim onun minik ellerini minnoşlar :) fileyi nerden aldın canım benim de aklımda joker yada ebebek mağazasında var mı ?Ay bizim buraya da gelsin artık ya ben çok seviyorum kışı tabi kar yağdığı sürece
Yaa :)) en iyisi canım bende geçen gün hava güzel olunca pijama takımı aldım birde çamaşırları makinede yıkamak için file aldım malum ufak tefek şeyler kaçıveriyor aralara
Canm senin bebeginde mi var ultrasyonda mi cikti benim oglumda capaklanma ve kanlanma oluyor alerjisi var gunese karsi belli yastan sonra geciyormus. Ama bize bebekken teshis konmadi 4 yasinda falan belirtiler basladi.senin dedigin o mi.acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?