2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bebeğin suyunun artması için neler yapılabilir

Bir arkadaşım günde 1 bardak havuç suyu içmişti. Havucu yemek fayda etmiyordu ama suyunu içmek iyi gelmişti suyu artmıştı tekrar. Ama tabiki şekerin varsa sakın bunu uygulama. Tabi su azlığı neden olmuş buda önemli ?

Bide suyun azsa bol istirahat et canım . Deveci armutu ye. 3 litre su iç. Bol bol yat dinlen stresten uzak dur.

Masallah bebisine canım. Az demiz drun 3lt icmeye çalış canım yada 2 ltre su ayran, süt taze sıkılmış meyve suyu(seker sorunun yoksa) ve sıvı gidalara ağırlık ver canım düzelir işallah

Canım ameliyat çok zormuş. Tekrarlıyormuş da . Rahatladıgına sevindim. Daha da iyi olacak inşallah.
Evet canım araştırdım biraz lazer kesin çözüm diyolar doğumdan sonra inşallah yaptırıcam ankarada ünlü bi doktor varmış onu tavsiye ettiler. Beni bebek doğasıya kadar idare etse damla damla kanıyor orası bi boşalsa hiç agrın sancın kalmaz diyolar ama 2 tane var biri baya büyük hemen patladı patlıcak diğeri kan toplayacak bide sancıyla tam ne güzel hamileliğimin tadını çıkaracağım zamanlarda bu geldi başıma allahım beterinden korusun artık buna da şükür

Maşallah kuzuna
Arkadaşlar yazmış zaten ama ben de söyliyim bol su ve sulu meyveler işine yarar bence de. Armut ben çok severek yerim, bitti evde yarın pazar var alayım bari aklıma geldi şimdi

evet kızımda da vardı. kaynatılmış ılınmış su ve pamukla temizliyordum sürekli. ve küçük parmağımı burun ve göz arasındaki boşluğa yerleştirip hafif dokunuşlarla masaj yapıyordum.3-4 aylık gibi düzelmişti.

canım hangi doktormuş bende araştırayım biraz. Bende doğum yaptım eve geldim 1 haftalık lohusayken başıma geldi . Rezil oldu o bir haftam yürüyemiyordum bile . Şimdi bunda ödüm kopuo yine başıma gelecek diye

Çok çok teşekkür ederim cevap için Allah razı olsun. Çok geçmiş olsun ne güzel geçmiş.

Canm senin bebeginde mi var ultrasyonda mi cikti benim oglumda capaklanma ve kanlanma oluyor alerjisi var gunese karsi belli yastan sonra geciyormus. Ama bize bebekken teshis konmadi 4 yasinda falan belirtiler basladi.senin dedigin o mi.acaba bilemedim

Canım ankaraya yağdı geçti:)
Ay bizim buraya da gelsin artık ya ben çok seviyorum kışı tabi kar yağdığı sürece

Ankaraya canım bende bugün kızımın örgü battaniye yeleklerini yıkıcam inşallah dışarı çıkamıyorum bari evdeki işler bitsin :)
Yaa :)) en iyisi canım bende geçen gün hava güzel olunca pijama takımı aldım birde çamaşırları makinede yıkamak için file aldım malum ufak tefek şeyler kaçıveriyor aralara

Evet eldiven ve çorapları özellikle :) yerim onun minik ellerini minnoşlar :) fileyi nerden aldın canım benim de aklımda joker yada ebebek mağazasında var mı ?

Ultrasonda farkettiler canım. Doğuma kadar geçedebilir geçmeyedebilir dediler. Çapaklanma gözyaşının akmaması falan diyorlar. Ama sadece güneşte oluyorsa o başka bir şeydir. Dün duyunca çok korktum ama hamfolsun çok önemli bir şey değilmiş masajla yüzde 95 oranında düzeliyormuş. Rabbim dermansız dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…